Paras shaver

Vaikka kovin olenkin hifistelijä kauneusjutuissa, pari asiaa on, joissa menen ihan perusjutuilla. Toinen on meikinpoisto Sebamedillä ja toinen karvanpoisto… miesten partahöylillä.

Olen käyttänyt Gillette Blue II Plus Slalom -höyliä niin kauan kuin muistan. Olen saanut blogin kautta muutaman Gilletten ihanan Venus-luksushöylän, mutten ole koskaan raaskinut ostaa niihin kalliita vaihtopäitä, kun edellinen on tylsistynyt. Ne kun voivat maksaa jopa pari kymppiä per neljä terää.

gilette shaver.jpg

Nämä ihan perushöylät taas maksavat esim. Clas Ohlsonilla alle 7 e (10 kpl). Ja rahalle saa taatusti vastinetta, nämä kun on oikeasti mainettaan parempia. Kaksi terää ja hoitavaa ainetta sisältävä nauha jättävät sääret ihan jumalattoman sileiksi! Olen joskus ostanut muitakin halpiksia, esimerkiksi niitä keltaisia Bic-höyliä ja järkyttynyt siitä, millaiseksi punoittavaksi ja sänkiseksi sääret näillä jäävät.

Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan näitä ehkä vähän yllättäviä höyliä sheivaukseen. Tulet varmasti yllättymään! 😉

Kommentit (18)
  1. I think this shaver is very handy and easy to use, I will look for it

  2. Jes KIITOS vinkistä! Täällä yksi pihistelijä myös.
    Oon käyttänyt vuosia tigerin teriä 1e / 5kpl. Ja testannut vaikka mitä muita. Ei kyllä mitään parasta ole 😀 uhraudun ekaa kertaa moneen vuoteen ostaa venus gillettea stockan hullareilta. 8 terää yht. 32e
    Joko en enää osaa käyttää mutta niistä jää sänki ja saa samalla viikolla olla sääriä sheivaamassa.

    Tää ja kommenttien vinkit tarpeeseen. Eipä olis tullu mieleen käyttää miesten teriä

    1. JEs, no hyvä kuulla! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *