Parasta just nyt

Tällaisia listoja en ole tottunut tekemään ja homma olikin paljon vaikeampaa kuin kuvittelin! Sain kuitenkin Reetalta haasteen kertoa 10 parasta juttua just nyt, joten nyt oli aika harjoitella sitä positiivisuutta ja kiitollisuutta ja miettiä, mikä elämässäni on parasta juuri nyt.

1. Papi

Viime vuoden lopulla adoptoimme poikaystäväni kanssa kodittoman koiran Espanjankatukoirat.com:sta, emmekä olisi parempaa päätöstä voineet tehdä. Joka päivä ihmettelen, miten joku on voinut hylätä tämän maailman ihmisrakkaimman ja iloisimman koiran rähjäiselle tarhalle. Nyt, kun olen adoptoinut kodittoman koiran, huomaan ihmetteleväni ihmisiä, jotka ottavat teetettyjä pentuja kenneleistä, kun maailman on täynnä tällaisia apua tarvitsevia ihania eläimiä. En haluaisi moralisoida, mutta toivoisin, että ennen kuin pentuja varattaisiin, annettaisiin edes muutama ajatus tällaiselle hienolle mahdollisuudelle. Vaikka pentuaika onkin ihanaa, paremmalta tuntuu se kun on antanut kodittomalle koiralle hyvän kodin.

 

2. Tulevat matkat

Lähdemme ensi kuussa poikaystäväni kanssa Biozellin tarjoamalle matkalle Pariisiin viikonloppureissulle. Olen ollut Pariisissa lapsena, mutta nyt uskon saavani kaupungista paljon enemmän irti. Sephora!! Lisäksi toukokuussa on luvassa matka Kroatiaan siskon ja lankomiehen kanssa, jota tietysti odotan myös innolla. Kaikki matkavinkit Pariisiin ja Splitiin otetaan siis vastaan! 🙂

3. Kevään ekat parvekekaffet!

Vaikka kevät on ottanut vähän takapakkia, kesää kohti ollaan onneksi menossa kovaa vauhtia. Ja tähän samaan kohtaan kuuluu tietysti laittaa se kevät ja aurinko. Vaikka en ole ennen huomannut itsessäni mitään kaamosmasennuksen merkkejä, on pimeys kyllä viime vuosina ottanut osansa omasta jaksamisestani. Siksi iso sydän valolle <3

4. Tämä biisi ja ensi kesän Flow-festareiden odotus…

[youtube width=”640″ height=”360″]https://www.youtube.com/watch?v=6nJCF01b510[/youtube]

5. Eläinvideokerho

Facebookissa pöyrivä sivu on pelastanut minut monelta känkkäränkältä. Ihmiset postailevat EVK:hon videoita ja kuvia eläimistä, jotka useimmiten toilailevat hassusti tai ovat muuten vain överiübersuperhypermaailmaneniten söpöjä! Mikä nyt ei ilahduttaisi masentavaa arkipäivää paremmin, kuin toistensa kanssa painivat pandakarhut?

6. Remington-kasvoharja

Nyt pieni materialistinen välietappi. Sain Remingtonilta vähän aikaa sitten heidän uuden kasvoharjansa ja I’m in looooove! Iho on niin sileä ja hehkeä, etten malta olla harjaamatta naamaani niinku 24/7. Nyt siis yritän hillitä harjailuhimojani, sillä eihän jokapäiväinen kuorinta tee iholle hyvää pitkässä juoksussa.

åå

7. Blogi

Olen niin todella kiitollinen siitä, kuinka pitkälle olen nollasta päässyt ja kuinka iso juttu blogistani on tullut. Aina välillä ihmettelen sitä, kuinka elämä on vienyt uusille urille ja kuinka mahtavia juttuja olenkaan blogini ansiosta päässyt kokemaan. Tämä homma on oikeastaan henkireikäni, jota ilman tuskinpa tulisin kovin hyvin toimeen. Kiitos siitä, että voin tehdä tätä työkseni, kuuluu tietysti kaikille teille blogini seuraajille 🙂

8. Vesivärit

Innostuin vesiväreilystä uudelleen moooooonen vuoden jälkeen. Vaikka meikäläisen taito ja into eivät tässä hommassa aina kohtaa, on maalailu niin tehokasta stressinlievitystä, etten siitä aio hevillä luopua. Kuka tunnistaa, minkä uuden blogin banneri tässä on tekeillä? 🙂

9. Jooga

Olen maailman laiskin urheilija ja joku salille kömpiminen tuntuu nyt kyllä siltä vähiten houkuttelevalta jutulta. Yliopistoliikunnan tarjoama Flow jooga ja Yoogaia.comin mahtavat jooga- ja pilatesvideot ovat kyllä olleet oma pelastukseni täydeltä sohvaperunoitumiselta. Suosittelen testaamaan!

10. Kevään suuri päätös

Tein jokin aikaa sitten päätöksen, etten aio yrittää valmistua yliopistosta ennen kesää. Päätöksen tekeminen vei 100 kiloa stressiä harteiltani ja pystyn taas olemaan iloinen oma itseni ja elämään normaalia elämää ilman, että keskeneräinen gradu ja lopputentit kolkuttelevat koko ajan takaraivossa. Itsensä piippuun vetäminen ja henkisen hyvinvoinnnin laiminlyöminen eivät aina ole sen tavoitteen saavuttamisen arvoista ja omaa itseään ja jaksamistaan kannattaa aina kuunnella tarkasti. Niin minäkin tein, vaikka sisällä lymyilevä perfektionistisuus ei meinannut antaa periksi.

Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille <3 Life is good.

Täten haasteen kertomaan omat elämän ihanat asiat saavat Sharon, Janet ja Sara 🙂

Kommentit (20)
  1. Moi Erika! Tää oli tosi kiva postaus, positiivisuutta elämään. 🙂 Tein itse saman päätöksen opinnäytetyöni kanssa. Mutkia alkoi tulla matkaan jatkuvasti lisää ja valmistuminen tälle keväällä alkoi lipsua jatkuvasti kauemmas. Päätös siitä että valmistumispäivämäärän siirtää syksylle kun se mahdollista on, vei tonnin harteilta ja paniikin pois itse opparin tekemisestä. Joskus täytyy vaan olla itselleen hieman armollisempi. 😀 Mukavaa kevättä!

    1. Juurikin näin! 🙂 Ihanaa kevättä myös sinulle Salla 🙂

  2. Pariisissa Montmarten taiteilijakaupunginosassa kannattaa ehdottomasti käydä! Splitissä käydessäni ykkösjuttu oli pienet lähisaaret, joille voi matkustaa monta kertaa päivässä liikennöivillä lautoilla edulliseen hintaan. Brac saarella oli aivan upea hiekkaranta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *