Parhaat kulmakynät

Ehkä vähän harvempia meikkituotteita tulee käytettyä ihan joka päivä, mutta kulmakynä on sellainen, johon tartun joka ikinen aamu! Okei, no en silloin, kun jään etäpäiväilemään pieruverkkareissani kotiin, mutta ainakin aina töihin lähtiessä.

Olen todennut, että moni- ja ehkä helppokäyttöisinkin tuote kulmien meikkaamiseen on  juurikin kulmakynä. Tykkään myös puuterisista ja voidemaisista tuotteista, mutta niiden käyttö jää usein viikonloppuihin ja hetkiin, kun on vähän enemmän aikaa meikata. Kulmakynällä kun saa hoidettua homman hetkessä!

Lisäksi kulmakynällä pärjää pitkälle yksinään, puuterisen kanssa kun tarvitsee usein alle sen jonkun vahamaisen tuotteen. Lisäksi terävällä kynällä saa piirrettyä ohuen ohuita karvanoloisia viivoja, mitä taas ei esimerkiksi puuterisella tuotteella saa.

Mielestäni kaikista paras kulmakynä on sellainen, jossa on terävä, rullattava kärki ja toisessa päässä harja. Siksi tässä kolmen kärjessä on kaksi sellaista. Yksi on ihan tavallinen terotettava kynä, mutta muutoin tuote on niin hyvä, ja vielä luonnonkosmetiikkaa, että se piti ottaa listaukseen mukaan.

luonnonkosmetiikka kulmakynä

Mutta nyt vihdoin siihen kolmen kärkeen! Tässä ne tulevat: Benefit Precisely, My Brow Pencil, Benecos Natural Eyebrow Designer ja Maybelline Brow Precise Micro Pencil ja seuraavaksi perustelut jokaiselle valinnalle.

Hypetetyin ja paras kokonaisuus

Benefit Precisely, My Brow Pencil. Ah mun uusi rakkauteni! Siskoni kävi vähän aikaa sitten risteilemässä ja kyseli Viking Linella itselleen Benefit-suosituksia. Minähän heti kärppänä käskin häntä ehdottomasti tuomaan mulle tämän nopeasti supersuosioon nousseen kulmakynän. Ja mitä tähän voi sanoa, muuta kuin että ihan täydellinen tuote. Paitsi saatavuuden osalta.

Precisely, My Brow Pencilissä on täydellisen kovuinen ja superterävä kärki. Väriä tulee juuri sopivasti! Toisessa päässä on myös ihan täydellisen kokoinen ja muotoinen harja, jolla piirretyt viivat on helppo häivyttää. Kynä on vankka, toisin kuin tuo Maybelline, joka on vähän pilipalihtava ja alhaisemman hinnan kyllä huomaa. Tämä on myös koko joukon kestävin, eikä lähde pois ihon rasvottuessa päivän mittaan.

Tämä maksaa noin 25 e ja on saatavilla mm. Tukholman Sephorassa ja Viking Gracella. Näköjään tämä löytyy myös Cult Beautylta ja Feeluniquelta! Omani on sävy 6.

luonnonkosmetiikka kulmakynä
Vas. Benefit Precisely My Brow Pencil, Benecos Natural Eyebrow Designer ja Maybelline Brow Precise Micro Pencil

Luonnonkosmetiikkaa

Benecos Natural Eyebrow Designer on joukkion luonnonkosmetiikka- ja vegaanivahvistus, johon Miia minut tutustutti. Välillä tykkään käyttää tällaisia ihan perinteisiäkin kyniä, mutta välillä ne jäävät jäähylle, koska ainainen teroittaminen ottaa pannuun. Mutta tämä Benecosin kulmakynä on oikein oiva luonnonkosmetiikan vaihtoehto! Sävy Brown on ihanan kylmä ja kulmien meikkaaminen onnistuu supernopeasti, kun terävällä kärjellä saa piirrettyä ”karvoja” ja lappeammalla pinnalla voi nopeasti värittää isommat harvat kohdat.

Se, miksi tämä ei ole se ihan paras on toisen pään vähän oudonmuotoinen ja kova harja, teroitettava kärki (ärsyttävä!), sekä pysyvyys, joka ei ole tämän kolmikon parhaimmistoa. Mutta jos et kovasti räplää naamaasi, eikä se rasvoitu, tässä on tosi hyvä ja edullinen vaihtoehto! Tämä maksaa vain 5,50 e ja löydät sen mm. House of Organicsilta.

Paras hinta-laatu-saatavuus-suhde

Maybelline Brow Precise Micro Pencil taas on ollut mulla varmaankin pisimpään käytössä ja oikein oiva peli edelleen. Kärki on ihan superohut, jopa ohuempi kuin Benefitissä, ja väriä irtoaa sopivasti. Tosin, jos painat liikaa, voi kynästä irrota tavaraa epätasaisesti. Lisäksi kokonaisuus on vähän, kuten jo mainitsin, pilipali ja kynä on niin ohut, että siitä voi joidenkin olla vähän vaikeaa pitää kiinni. Mutta kokonaisuudessaan hyvä perustuote, johon itse palaan aina, kun en saa näitä muita vaikeammin saatavilla olevia tuotteita käsiini.

Brow Precise Micro Pencilissä, kuten monessa muussakin Maybellinen tuotteessa, kohtaavat edullinen hinta ja hyvä laatu. Niin ja se hyvä saatavuus! Näitä kun löytyy vaikka sieltä ihan Cittarin hyllyltä. Tämä maksaa noinn 7 euroa ja oma sävyni on Deep Brown.

Moni ehkä odotti, että mukana olisi Anastasian kuuluisa Brow Wiz, mutta se ei oikeastaan koskaan ole ollut lempparini, vaikka sitä olen paljon käyttänytkin (paremman puutteessa). Se on meikäläisen makuun aivan liian kova ja kynää saa hinkata iholla ihan tosissaan saadakseen jotain väriä irti!

Toinen entinen suosikkini Urban Decay Brow Beater tippui myös pois huonon saatavuutensa takia. Mulla ei siis enää yksinkertaisesti ole sitä enää ja edelliset on loppuneet. Olen kysynyt monesta paikasta kynän perään, mutta se on aina joko loppu tai hommassa on joku outo toimitusvaikeus. Eli bye bye Brow Beater!

Mikä on sun lemppari? Kenties joku näistä? 🙂

kauneus meikki
Kommentit (26)
  1. nyxin professional makeup precision brow pencil on täällä ollut käytössä 🙂

    1. Se taitaa olla aika samanlainen kun tuo Maybelline? 🙂

  2. Täällä ollut käytössä monta vuotta L’Oreal Paris Brow Artist Designer, koska löytyi hyvä sävy 🙂 en ole kokenut teroittamista hankalaksi kun on hyvä ja säiliöllinen teroitin käden ulottuvilla.

    1. Juu no kaikkia ei haittaa teroittaminen, mut mä oon LAISKA 😀 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *