Parhaat peitevoiteet | Kauneusbloggaajien gallup

NUDE

Lilyn kautta tulleille blogini uusille lukijoille tätä seuraavaa postausta täytynee vähän pohjustaa. Minulla on ollut tapana pitää gallupeja kauneusbloggaajien Facebook-ryhmän yli 130:n jäsenelle. Ensimmäisen kyselyn aiheena olivat hopeashampoot, jossa bloggaajat kertoivat suosikkinsa ja minä raportoin tulokset teille. Seuraavaksi tein kyselytutkimusta meikkivoiteista ja sen kyselyn tulokset löydät täältä.

Uusimman gallupin yhteydessä kysyinkin, mistä aiheesta te lukijat haluaisitte seuraavan kyselyn. Monille hyvän peitevoiteen löytäminen on ilmeisesti tuottanut tuskaa, sillä kommenttiboksissa se nousi suosituimmaksi ehdotukseksi. Joten saamanne pitää, tässä kauneusbloggaajien gallup-tulokset; aiheena parhaat peitevoiteet :)

Toisin kuin meikkivoidekyselyssä, peitevoiteiden kohdalla yksi nousi selvästi ylitse muiden, eikä eri tuote-ehdotuksia tullut läheskään niin paljon. Meikkivoidekyselyssä eri ehdotuksia tuli lähes 80, kun taas tässä vain vähän päälle 20. Johtuneeko siitä, että kaikki tarkat kriteerit täyttäviä peitevoiteita on kerta kaikkiaan niin vähän. Peitevoiteen tulee olla tarpeeksi paksua, mutta kevyen tuntuinen ja tietysti peittävä, muttei kuivattava. Lisäksi näppyjen peittämiseen etsitään vähän eri ominaisuuksia kuin tummien silmänalusten.

Ja kuten kerroinkin, yksi tuote nousi todella ylivoimaiseksi voittajaksi. 48 äänestä 23 meni nimittäin MAC Pro Longwear Concealer-peiteaineelle. Tähän peiteaineeseen luottavat mm. Miten niin liikaa -blogin Elisa, Meikkibeibi-blogin Niina, Wind It Up -blogin Martina, Eyeshadow and flamen Ilona, Nutturapää-blogin Myy ja Kosmetiikkaobsession Annie. Myös Viilankantolupa-blogin Petra luottaa tähän superpeittävään tatinaan ja antoikin tähän hyvän vinkin: peiteainetta kannattaa pumpata pari tippaa suljettavaan purkkiin ja käyttää aina erä kerrallaan sieltä. Näin tuotetta ei mene hukkaan ja purkki myös toimii hyvänä alustana. Kisan voittaja on myös yksi omista suosikeistani ja postauksen aiheesta voit käydä lukemassa täältä.

Toiseksi nousi mukavan edullinen tuote, jota varmasti löytyy sieltä lähimmän Prismasi hyllyltäkin. Jos siis elelet opiskelijabudjetilla tai sinulla ei muuten vain ole varaa heittää paria kymppiä peitevoiteeseen, kokeile Maybelline Fit Me -peiteainetta. Sen mainitsi suosikikseen mm. Mustaa Kajalia -blogin Heidi, Cosmetic Land -blogin Catarina, Kauneusgurusi-blogin Pauliina ja One Of Beauty's Daughters -blogin Henna. Tätä NARS:nkin kuuluisaan peiteaineeseen verrattua tuotetta täytyy meikäläisenkin kokeilla asappina!

Kolmanneksi tullut on muistaakseni pärjännyt jossain suuressa kyselyssä aikaisemmin ja laitoin sen jo silloin korvan taakse. Helena Rubinstein Magic Concealer on siis ehdottomasti sellainen peiteaine, jota minun täytyy päästä kokeilemaan. Tätä hehkuttivat mm. in this part of townin Liisa, Keyword: Loven Jonna, Siamese Lipstick-blogin Kaisuli, Meikkipää-blogin Laura ja Sensaistin Mari. Kuulemma tämä mömmö peittää ja pysyy. Ja Kaisuli on peittänyt tällä jopa mustan silmän, wow!

Omat suosikkini eroavat hieman vastauksiin verrattuna. Toki oma peitevoidetarve koskee lähes ainoastaan supertummia silmänalusia, joten näppyjen tai muiden peittämiseen ei ole tarvetta. MACin peiteaine on ollut minullakin kyllä käytössä, mutta löydettyäni kaverin suosituksesta Clinique All About Eyes Concealer -peiteaineen, en ole vaikeaan pumppupulloon palannut. Syvempää vertailua voit lukea tästä postauksesta. Clinique ei tunnu iholla niin kuivalta ja sitä on mielestäni helpompi levittää kuin MACin vastaavaa. Myös Neiti Minttukiharan Nella mainitsi tämän superpeittävän peiteaineen lempparikseen.

Toinen uusi suosikkini on alunperin Sephorasta ostamani nimihirviö Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer. Tämä ulkomaisten kauneusbloggaajien hehkuttama peiteaine on saanut minutkin ihailun valtaan ja minun onkin pitänyt tehdä siitä ihan oma postauksensa. Peiteivoide levittyy ihanasti ja tuntuu jotenkin puuterisen pehmeältä. Peitto ei ole niin hyvä kuin Cliniquessa, mutta tällä saa ihanasti kirkkautta koko silmienalusalueelle. Sain juuri toisen putelin Feelunique.comilta hieman eri sävyssä ja nyt sekoitan näitä kahta täydelliseksi sävyksi. Urban Decayn peiteaine on myös RiaG Beauty Blogin Rian suosikki.

Mutta MAC:han tämän homman vei ja kirkkaasti! Toivottavasti saitte jotain ideoita peitevoidekaupoille. Kysymyksiä ja tietysti niitä omia peitevoidesuosikkeja saa rustata kommenttiboksiin :)

// I made a poll for Finnish beauty bloggers about their favorite concealers. I got 48 answers and MAC Pro Longwear Concealer got almost half of the votes. So I guess that's the best. Period. But I'm gonna oppose this and say that the Clinique All About Eyes Concealer is still better ;)

Kommentit

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.purkkimafia.fi

Jes, nää koosteet on niin kivaa luettavaa! Henkilökohtaisesti olisin kiinnostunut löytämään mahdollisimman tehokkaan antiperspirantin, joten jos niitä gallupehdotuksia sai heitellä niin tässä yksi. MILLÄ nitistetään hikoilu? Olen kokeillut kainaloihini melkein kaikkea paitsi botox-pistoksia, joten kaikki oljenkorret kelpaisivat! :)

Erika Naakka
NUDE

Joo hyvä idis! Tää kiinnostaisi muakin :) Koska sitten kun Secretin superdödöt loppuu niin tarvitaan jotain tilalle.

nansk

Ootko kokeillut DKNY:n antiperspiranttistickiä? Ihan oma lemppari. Saatan kyllä olla vähän väärä henkilö vinkkaamaan, koska hikoilen aika vähän, mutta tuon läpi ei ainakaan mulla tule mitään! :D

Itse postaukseen, tällaista olen odottanut pitkään, tosi kiva! Suunnitelmissa on ollut suunnata MACille jo pitkään, mutta nytpä tiedän mitä sieltä ainakin haen.

Olis ollut ehkä kiva kategorisoida nuo parhaat sen mukaan mitä niillä saa parhaiten peitettyä, koska mulle ei ole mitään hyötyä tummien silmänalusten peittämiseen tarkoitetuista aineista. Ostin tota Fit Me:tä joskus vahingossa, ja se on kyllä ihan passeli tuote mutta saakeli kun ei ole tarpeeksi vaaleaa sävyä valikoimassa! Piti olla sellainen näppyjen ym. peittämiseen tarkoitettu, koska niitä ja punaisuutta riitää, ja äääh... :D Pieleen meni ja oranssia tuli. Sitten kun löytyy joku, mikä peittää punaisuuden ja pysyy rasvaisella iholla, niin let me know!

Norttis8ans (Ei varmistettu)

Tämä oli todella tarpeellista tietoa minulle, kiitos paljon! :) Tallustelen siis pian kohti tavaratalon budjettihyllyä ja nappaan mukaani Fit Me:n, mikäli vaan oikea sävy löytyy.

minimalist (Ei varmistettu) http://mminimalisticss.com

Mulla ois yks aihetoive: silmäpussien häivyttäminen. Tätä googlettaessa olen huomannut että melkein kaikki tutoriaalit keskittyyn tummien silmänalusten peittoon ja sehän ei ole alkuunkaan sama asia. Mikäli sulla ei itsellä ole silmäpusseja (ilmeisesti ei) voisitko hankkia mallin joka tästä ongelmasta kärsii ja tehdä vaikka videon miten ne silmäpussit sais mahdollisimman hyvin huijattua kasvoilta pois? Oon käynyt myös eri merkkien meikkipisteillä hakemassa vinkkejä mutta aina tyrkytetään tuotetta tummille silmänalusille. Meikkipisteiden kirkkaassa valossa ongelma ei välttämättä näy samalla tavalla kuin ulkona luonnonvalossa.

nkkn (Ei varmistettu)

Itse vannon silmänalusissa yhdistelmän Benefitin Erase paste ja Fake up nimeen. Erase paste on vähän turhan jähmeää yksin mun taidoilla, mutta kun Fake Uppia laittaa alle niin leviää paremmin.

Erika Naakka
NUDE

Erase Paste ei mulla ihan riitä yksinään peittämään tummuutta silmien alla :/ Mutta on sekin hyvä tuote ja muutama sen mainitsi tässä gallupissakin :)

amelieeeeeee (Ei varmistettu)

Kiitos taas tosi mielenkiintoisesta ja hyödyllisestä postauksesta. Voisko tällaista galluppia tehdä huulituotteista? PS. Onnea sinullekkin tuoreesta tätiydestä :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos ja joo laitetaan muistiin! :)

Bruun (Ei varmistettu)

Kuinka paljon sävyjä tuossa Cliniquen peiteaineessa on? Lähinnä siis, että kuinka vaaleita? Voisitko suositella jotakin hyvin vaaleaa, joka peittäisi punoituksen/punaiset aknearvet? Tähän mennessä ollut käytössä Make up storen Cover all mixin se neutraali (?) sävy. Mutta kaipaisin jotakin hieman nestemäisempää.

Kuinka ärsyttääkään olla vaaleaihoinen. Terveisin tyyppi, jolle MACin NC15? (se vaalein kuitenkin) on liian tumma. Lumenen sävy 0 on liian tumma. Kaikki on liian tummaa :D

Nyt olen viimeinkin löytänyt sopivan meikkivoidecombon: L'Oreal Infallible vaaleimmassa sävyssä sekä Lumenen Blur tai Matt control sävyssä 0. Hieman liian punertava vielä, mutta käytettyäni satoja euroja opiskelijanbudjettiani, päätin luovuttaa (kaapeissa mm. alle puoliksi käytetty Chanel Perfection Lumiere, koska myyjä väitti sävyn olevan hyvä).

Ostin juuri äskettäin tuon MACin, koska olin kuullut niin paljon kehuja myös sävyvalikoimasta ja levitysvaiheessa näyttää aina astetta liian vaalealta + myyjä sanoi sävyn olevan täydellinen. Mutta luononvalo sen totuuden paljastaa...

Erika Naakka
NUDE

Vaalein sävy on Light Neutral, jota mullakin on, joten se ei välttämättä ole kaikille tarpeeksi vaalea. Mutta toisaalta mäkin olen koko pienen ikäni käyttänyt Make Up Storen Cover All Blueta, joten ehkä meillä on samansävyiset ihot? Gallupin yhteydessä kerrottiin, että NYX HD Concealer Wand:n vaalein sävy on todella kalpeallekin iholle tarpeeksi vaalea: http://www.nyxcosmetics.se/product/concealer-wand  Kannattaa testata tätä! NYX Nordics toimittaa tuotteet Tukholmasta Suomeen :)

 

Ninnumaaria (Ei varmistettu)

Hei auttaisitko parhaan silmämeikinpohjustajan kanssa! Olet joskus aiemmin vannonut Urban Decayn nimeen - vieläkö sitä mahtaisi saada jostakin Suomeen tilattua? En pääse enää ulkomaille ennen kuin sitä tarvitsisin, mutta tilaan hinnalla millä hyvänsä jos se tosissaan on niin hyvää kuin sanotaan :) Tai mikä voisi olla sen veroinen vaihtoehto jota Suomeen saisi? Kiitos tuhannesti jo etukäteen <3

Lullah

En oo ite kokeillu, mutta törmäsin jossain kauneusblogissa sellaseen toteamukseen, jonka mukaan niinkin yllättävä merkki, kuten Wet n Wild on tuonut valikoimiinsa UDn veroisen pohjustuksen. 

Erika Naakka
NUDE

Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia saa tilattua Suomeen ja itsehän en ilman sitä pärjäisi :) Ja tajusinpa juuri että ainakaan sitä ei juuri nyt tunnu saavan mistään tilattua! Mutta onneksi UD tulee Suomen markkinoille syyskuussa :) Toinen hyvä vaihtoehto on NYX HD Eyeshadow Base: http://www.nyxcosmetics.se/product/hd-eyeshadow-base NYX Nordics toimittaa Tukholmasta myös Suomeen :)

Ninnumaaria (Ei varmistettu)

Kiitos paljon kummallekin! Löysinkin tiedon UD:n Suomeen tulosta kun tämän kommentin jälkeen vielä yöllä googlettelin kun en saanut asiaa mielestäni :) Mutta oivoi vasta syyskuussa...? Jostakin luin että elokuulla, mutta sekö siirtyy myöhemmäksi? Kokeilen tuota NYX vaihtoehtoa jos näin on, kiitos! :)

Erika Naakka
NUDE

Eikun joo totta elokuussa! 18. päivän tienoilla :)

collinedelapaix

Mie oon käyttäny tuota Maybellinen Fit Me:tä siitä asti kun se tuli markkinoille, vaikkei se ihan täydellinen tuote omaan naamaani olekaan, sillä muutakaan parempaa ei ole opiskelijabudjetilla tullut vastaan. Miusta tuntuu että tuo ei peitä tarpeeks miun tummia silmänalusia sillä määrällä mitä sitä voi laittaa ilman että parin tunnin päästä sen löytää kasautuneena alaluomen ryppyihin, eli aika ohuelti pitää käyttää. Toisekseen se ei omasta mielestäni peitä myöskään tarpeeksi punaisuutta (nenänpielet, finnit, aknearvet...), ja etenkin esim. finnejä peittäessä tuntuu, että tuote jää kiinni puuterivippaan ja peitä-puuteroi-prosessia saa toistaa useamman kerran ennen kuin finni on peitossa. Liekö sitten syynä tuotteen nestemäisyys vai superrasvainen ihotyyppini. Aknearpiakaan en ole saanut kunnolla peittoon tällä.

Seuraavaksi on kai kokeiltava tuota MACia, roposet säästöön!

Erika Naakka
NUDE

Oi voi! :/ Mun täytyy kyllä myös testata tuota Maybellinea oikein perinpohjin.

Blondi (Ei varmistettu)

Onnea! Sinusta on tullut täti! ♡ :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos :)

Jessii (Ei varmistettu)

Itselläni on tuota Mac:n ja Fit Me,mutta kumpikaan ei peitä punaisia nenänpieliä ja tummia silmänalusia. Ehkä ovat niin tummat ja punaiset. Mac oli myös kuivaa, niin sillä ei saanut siistiä jälkeä jos nenänpielet olivat jo kuivat. Laitoin kyllä alle voidetta, mutta jälki oli epäsiisti. Siksi ostos meni hukkaan. Nyt käytän apteekin Vichyn peitepuikkoa ja kahdesta eri sävystä sekoitan sopivan.

Hallahalla (Ei varmistettu)

Mää tulin tänne huutelee Vichyn Dermablendin puolesta! Peittävyys on hyvä ja pysyy iholla hyvin. Lisäksi se ei ainakaan ärsytä mun ihoa lisää niinkuin monet muut näppylöiden peittoon tarkoitetut tökötit. Iso miinus tulee Suomen markkinoiden surkeasta värivalikoimasta. Silloin kun ne apteekkeihin saapuivat sävyvaihtoehtoja oli vain kolme ja todella vaalealle iholle varmasti se vaaleinkin on liian tumma ja oranssi (en ole viimeisintä tilannetta katsastanut). Mulla on käytössä se meikkivoiteeksi tarkoitettu Fluind Corrective Foundation, mutta mulla menee ainakin ihan peitevoiteesta kun pigmenttiä löytyy. Varsinaisessa peitepuikossa olisi varmaan parempi koostumus mutta haluan käyttää nämä muut loppuun ennen uusien hankintaa. Silmien alle olen käyttänyt nyt talvesta saakka Clarinsin Instant Concealeria ja olen tykästynyt tuotteeseen. Sillä ei ihan sellaista Kim Kardashian tyylistä silmänalusten katoamistemppua saa tehtyä mutta luonnollisen peittävyyden saa aikaan ohuilla kerroksilla. Sävyjä tässäkin tuotteessa on vain se kolme joten todella vaalealle iholle ei ehkä löydy sopivaa. Niin ja tässä Clarinssissa on vissiin valoa heijastavia pigmenttejä niin kuvissa ainakin näyttää virkeältä :D Eniten tuotteessa tykästyin siihen että se ei imeydy ihan heti jokaiseen juonteeseen ja ryppyyn silmien alla. Mulla ainakin on tuo "ryppyyntymis" ongelma jokaisella Macin ja Make Up Storen peitevoiteella. Ihan sama puuteroiko vai ei... Tulipa kauhee kilometrikommentti mutta olen aika intohimoinen näiden peiteaineiden kanssa kun omistan tällaisen moniongelma ihon..

Kommentoi