Parhaat tuotteet tummille silmänalusille

NUDE

..ovat tässä. Ainakin, jos multa kysytään :)

Itse olin todella yllättynyt tuosta No7:n peiteaineesta. Yleensä tällaiset "kynämäiset" peiteaineet ovat liian ohuita peittämään esimerkiksi tummia silmänalusia, mutta tämä suht paksu tavara onnistuu melko kiitettävästi myös silmien alla. Esimerkiksi tuo Lumenen valokynä ei juurikaan peitä, mutta sillä saa mukavasti valoa kasvoille. Lumenen Dark Under Eye -peiteaineessa taas on valoa heijastavien ominaisuuksien lisäksi riittävästi myös peittävyyttä, joten tätä suosittelen niille, joilla silmäaluset on kuin pandoilla! ;)

Oma ikilempparini Make Up Storen Cover All Blue -peiteaine vetelee viimeisiään ja olenkin suunnitellut meneväni KICKSiin ostamaan uuden Cover All Mixin, kun ne tulevat alennukseen :) Mixissä on oikeastaan samat sävyt, kuin tuossa KICKSin versiossa, eli oma sävy silmänalusille, näppylöille ja neutraali sävy esim. luomivärin alle. Tässä postauksessa kerroin eri sävyjen käytöstä tarkemmin. Ja sieltä löytyy myös lisää mielenkiintoisia peiteaineita, joita olisi kyllä kiva päästä kokeilemaan!

Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta samanlaisia pandasilmiä ja mitä tuotteita te tykkäätte käyttää? :)

Kommentit

Anni (Ei varmistettu) http://designineyes.blogspot.fi

Täällä yksi ikuisuuspanda! Tummat silmänaluset ovat maailman haastavin meikkiongelma. Käytin pitkään Cliniquen All About Eyes Concealeria + Joe Blascon puuterimaista Orange Highlightia. Nyt olen vakuuttunut Helena Rubinsteinin Powercell-linjan Eye Urgency -peiteaineesta, koska se on kosteuttavampi kuin edelliset. Diorin Nudea olen myös käyttänyt HR:n lisäksi, sekä Bobbi Brownin Correctoria ja Creamy Concealeria.

Etsin aina sitä täydellistä peiteainetta tai yhdistelmää, mutta tuntuu ettei sitä ole olemassa. Kun on tämän malliset silmänaluset, että se kuoppa siellä aina on, niin ainahan siihen varjokin tulee. Varjon sävyä saa onneksi meikillä tasoitettua.

Tiia (Ei varmistettu)

Joe Blascon nimeen vannon. Lumenen sinisen neutralisoija on varsin hyvä. Ja vielä valokynää kaikkien näiden kolmen kassa. Niin rajut pandat. :)

Jas (Ei varmistettu)

Terveiset yhdeltä pandalta lisää! Ennen käytin Max factorin meikkivoidetta ja jotain valokynää peittämään, mutta yhdistelmä on ollut aina huono (kerääntyi aina ihon uriin/ryppyihin) ja olen oikeastaan aika laiskakin, että pandana on oltu liikenteessä useasti.

Melko tyhmä kysymys tähän väliin, mutta käytätkö noita kaikkia tuotteita yhtaikaa? :D

Tulikin juuri ostettua tuo Lumenen Dark under eye concealer, mutta vielä se ei ole päässyt testaukseen. Kivaa että olet suositellut sitä, eli tuskin on huono tuote. :)

Annika (Ei varmistettu) http://annikalivesindreams.blogspot.fi/

Mulla on omasta mielestä tosi tummat silmänaluset.. Itellä on käytössä tosta lumenen peiteaineesta se purkkimainen 'tönkkömäinen' muoto. Se peittää mielestäni tosi hyvin, mutta se kerääntyy silmän juonteisiin pohjustuksesta huolimatta.. Onko sulla mitään räjähdysmäistä vinkkiä millä estää meikin kerääntyminen juonteisiin :P haluisin kokeilla tuota make up storen/kicksin palettia :) Voisitko tehä vaikka vielä erillisen postauksen, että miten levität/millä levität noi ja mitä laitat peiteaineen alle/mihin vaiheeseen laitat meikkipohjaa ja jotain vastaavaa :D

- huhhuh tulipas pitkä kommentti.. :-)

Erika Naakka
NUDE

No ainakin puuterin levittäminen peiteaineen päälle estää sen kerääntymästä juonteisiin :)

Kaiken Kauniin Vuoksi (Ei varmistettu) http://kaikenkauniinvuoksi.blogspot.fi/

Aaah, ihanaa kun joku kertoo tällaisia vinkkejä silmänalustuotteisiin, sillä omien silmieni alta löytyy iloisesti kuultavat verisuonet + tummat silmänaluset. Näistä kyllä pahemmin haittaa nuo verisuonet, sillä ne kuultavat myös luomivaosta ja luomella. Ne tuppaavat tekemään minusta aika väsyneen ja jopa "riutuneen" näköisen....:-/

Olen kokeillut joitain sekalaisia tuotteita noihin silmänalusiin, mutta tähän mennessä mikään ei ole erityisen hyvin toiminut. Näistä vinkatuista tuotteista lähtee siispä kyllä kutakuinkin jokainen kokeiluun!! Kiitoksia siis vinkeistä!:)

Erika Naakka
NUDE

Ollos hyvä pandaystävä! ;) Toivottavasti joku näistä toimii sullakin :)

Fiore (Ei varmistettu)

Meillä nämä syvällä kuopassa olevat silmät ja tummat silmänaluset näyttävät kulkevan perintönä suvussa nyt jo neljännessä polvessa. Cover All Blue ja valokynä - YSL tai Dior ovat parhaita, mutta tällä hetkellä käytössä on budjettitietoisen riittävän hyväksi toteama L'orealin Lumi - ovat ihan minimisetti. Cover All Blue on ollut muuten itselläni käytössä syksystä 2004, ja on ehdottomasti meikkilaukustani pisimpään yhtäjaksoisesti löytynyt tuote Ja pahimpina päivinä silmälasit pelastavat paljon. Itse käytän laseja muutenkin, mutta hyvä silmäisille suosittelen imagolaseja.

Niin, ja itse laitan "kakkupeiteaineet" joko paljaalle iholle, ellen ole tehnyt muuta meikkipohjaa, tai meikkivoiteen ja puuterin päälle. Paras väline peiteaineen levittämiseen on ehdottomasti pieni, synteettisistä harjaksista tehty sivellin, olen käyttänyt tähän tarkoitukseen Cailapin pieniä, läpinäkyvävartisia huulipunasiveltimiä. Tuolla saa kätevästi peiteaineen juuri silmänalusen tummimpaan kohtaan. Tämän jälkeen häivytän aineen sormella. Toimii!

Erika Naakka
NUDE

Joo mulla on ihan sama homma! Cover all blue on ollut mulla ainakin yläasteelta asti enkä ole päivääkään ollut ilman sitä meikkilaukussa! Toisinaan olen kokeillut muita tuotteita, mutta aina olen palannut vanhaan tuttuun ja hyväksi todettuun :)

Joo mäkin yleensä levitän ensin siveltimellä (jos jaksan etsiä sen jostain) ja sitten sormin loput :) Mulla on käytössä tosi hyvä The Body Shopin synteettinen sivellin, muistaakseni se on luomivärille alunperin tarkoitettu :)

meow (Ei varmistettu)

Kiva, että teit tähän liittyen taas postauksen. Talvi tulee ja iho sen kuin kalpenee, mutta silmänaluset vain pysyvät tummina... Oot aikaisemmin käyttänäyt tuota cover all blueta, miksi vaihdat? Mulla on juuri nykyinen peiteaine loppumassa ja mietin tuon cover all bluen hankkimista. Tai vaihtoehtoisesti jotain ei-niin-kuivaa?

Erika Naakka
NUDE

Siis mun tietääkseni tuo MIX on aika samaa tavaraa, kuin Cover all blue :) Ja vaihdan ihan vaan siksi, että MIX on alennuksessa KICKSeissä ;P Tarjoushaukka täällä terve!

make up by riina (Ei varmistettu) http://makeupriina.blogspot.fi/

Itse suosin Cover all mixiä tai MAC:in pro longwear concealeria (ihanan ohut koostumus, joka ei kuivata ihoa mutta peittää. Eikä myöskään oikean sävyn valitessa tuo valkoisia silmänalusia!) Ja tarpeen vaatiessa vielä tehokas valokynä päälle. Seuraavaksi tietysti jotain uutta taas kokeiluun!

xx Make up by Riina

Erika Naakka
NUDE

Hei mun on ehkä pakko saada toi MAC!

Taru (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.blogspot.fi

Kyllähän tää pikkaraisen kanssa vietetty arki jättää merkkinsä simmujen alle... :D Mulla on luottiksena nyt tuo Lumenen sininen tuubi; ihan loistokamaa, peittää, eikä jää juonteisiin jumiin. Ennen sitä suosin Diorin Diorskin nudea. :)

Tiia (Ei varmistettu)

Ostin itse juuri tuon cover all bluen, ja oon huomannu, että se jää silmänalusiini tosi kuivan ja epätasaisen näköiseksi.. Ootko itse huomannu tuota samaa tuolla tuotteella? Mitä suosittelisit näistä siun lempparituotteista kuivahkoille silmänalusille? :) Tuntuu, että varsinkin talven tullessa silmänalustuotteet eivät vaan levity yhtä hyvin kun ennen ja jäävät kaikkiin juonteisiin.

Erika Naakka
NUDE

Olen kuyllä huomannut, että tuote vaatii hyvin kosteutetun ihon ja hyvän levityksen pysyäkseen tasaisena. Levitätkö tuotteen sormin vai siveltimellä? Koska mun mielestä sormet toimivat tässä paremmin :)

Virpi (Ei varmistettu)

Itsellä toimii L'Orealin Lumi Magiquen ja Joe Blascon yhdistelmä loistavasti, mutta toisinaan riittää myös Lancomen Effacernes Longue Tenue. Se on hyvin peittävää, mutta helposti levittyvää verrattuna esim Blascon peiteainenappeihin. Laitan aina alle CC-voiteen, mikä myös hieman vaimentaa pandasilmiä eikä edellytä paksua peiteainekerrosta joka sitten jumittaisi juonteisiin. Tuo Lumenen sininen tuubi voisi kyllä olla ihan kokeilemisen arvoinen budjettivaihtoehto :) Eniten toki kiinnostaisi löytyykö hoitomuotoja, millä voisi päästä pidempiaikaisesti tummista silmänalusista eroon. Omalla kohdallani kunon yöunetkaan eivät pidä pandaa poissa.

Erika Naakka
NUDE

Wow, onpa paljon kommentteja! Kiitos niistä :) Jokaiseen en taida nyt ehtiä vastaamaan, mutta kiitos tuotevinkeistä teille kaikille pandaystäville ;) Paljon tuli vinkkejä seillaisiin tuotteisiin, joita en ole edes ajatellut! Etenkin minua alkoi nyt kiinnosta MACin ja tuo Joe Blascon versiot. Saas nähdä, mitä ensi shoppailureissulta lähteekään mukaan ;)

minttu (Ei varmistettu)

Hei minkä hintainen toi kiksin paletti suunnilleen on?

Erika Naakka
NUDE

oh no, nyt en kyllä osaa sanoa! jos veikata täytyis, ni sanoisin, että noin kympin tienoilla :)

Laura (Ei varmistettu) http://uudenedessa.blogspot.com

Mä oon sitten varmaan ihan superpanda kun omistan ton Lumenen Dark Under Eye Concealerin ja se ei tunnu oikein tehoavan mun tummiin silmänalusiin :D Ehkä levitystekniikassa tai jossain on kehittymisen varaa, tai sitten ei vaan oo just mulle sopiva tuote.

Erika Naakka
NUDE

no se ei ole mistään paksuimmasta päästä, mutta menettelee mulla. usein kyllä käytän tuota make up storea ja lumenea yhdessä. kokeile make up storea, jos muut ei tunnu auttavan! :)

Jessii (Ei varmistettu)

Itselläni on tosi tosi tummat silmänaluset talvisin ja kesäisin vaikka kesällä ruskettuu hyvin. Iho ei ole mikään vaalea, niin on ollut vaikeuksia löytää hyvää peiteainetta, koska kaikki tuotteet on aika vaaleita. Esim valokynätkin on tosi vaaleita. Levitän meikkivoiteen päälle siveltimellä peiteainetta. Olen aina sekoitellut vuoden ajan mukaan oikean sävyn, mutta nyt vanha Lumenen nappi alkaa loppumaan ja tuotetta ei enää valmisteta. Mikä voisi olla sellainen hyvä, missä olisi myös tummaa sävyä. Kicksin kolmen nappi on aika vaalea.

Erika Naakka
NUDE

Muistaakseni Make Up Storen kolmen sävyn peiteainepaletissa on vähän tummempia sävyjä. Tarkemmin en osaa valitettavasti sanoa :/ Kosmetiikkaosastolta tämä selviäisi varmaan parhaiten.

Marja (Ei varmistettu)

Hei ja kiitos hyvistä vinkeistä. Itse olen yrittänyt pärjätä MAC:n Pro Longwear concealerilla. Se on pumppupullossa ja mukavan ohutta, eikä mene juonteisiin. Toinenkin tuotekin on heillä, Mineralizer Concealer. Siinä on applikaattori valmiina.

Kommentoi