Parhaat tuotteet tummille silmänalusille

..ovat tässä. Ainakin, jos multa kysytään 🙂

Itse olin todella yllättynyt tuosta No7:n peiteaineesta. Yleensä tällaiset ”kynämäiset” peiteaineet ovat liian ohuita peittämään esimerkiksi tummia silmänalusia, mutta tämä suht paksu tavara onnistuu melko kiitettävästi myös silmien alla. Esimerkiksi tuo Lumenen valokynä ei juurikaan peitä, mutta sillä saa mukavasti valoa kasvoille. Lumenen Dark Under Eye -peiteaineessa taas on valoa heijastavien ominaisuuksien lisäksi riittävästi myös peittävyyttä, joten tätä suosittelen niille, joilla silmäaluset on kuin pandoilla! 😉

Oma ikilempparini Make Up Storen Cover All Blue -peiteaine vetelee viimeisiään ja olenkin suunnitellut meneväni KICKSiin ostamaan uuden Cover All Mixin, kun ne tulevat alennukseen 🙂 Mixissä on oikeastaan samat sävyt, kuin tuossa KICKSin versiossa, eli oma sävy silmänalusille, näppylöille ja neutraali sävy esim. luomivärin alle. Tässä postauksessa kerroin eri sävyjen käytöstä tarkemmin. Ja sieltä löytyy myös lisää mielenkiintoisia peiteaineita, joita olisi kyllä kiva päästä kokeilemaan!

Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta samanlaisia pandasilmiä ja mitä tuotteita te tykkäätte käyttää? 🙂

Kommentit (25)
  1. Täällä yksi ikuisuuspanda! Tummat silmänaluset ovat maailman haastavin meikkiongelma. Käytin pitkään Cliniquen All About Eyes Concealeria + Joe Blascon puuterimaista Orange Highlightia. Nyt olen vakuuttunut Helena Rubinsteinin Powercell-linjan Eye Urgency -peiteaineesta, koska se on kosteuttavampi kuin edelliset. Diorin Nudea olen myös käyttänyt HR:n lisäksi, sekä Bobbi Brownin Correctoria ja Creamy Concealeria.

    Etsin aina sitä täydellistä peiteainetta tai yhdistelmää, mutta tuntuu ettei sitä ole olemassa. Kun on tämän malliset silmänaluset, että se kuoppa siellä aina on, niin ainahan siihen varjokin tulee. Varjon sävyä saa onneksi meikillä tasoitettua.

  2. Joe Blascon nimeen vannon. Lumenen sinisen neutralisoija on varsin hyvä. Ja vielä valokynää kaikkien näiden kolmen kassa. Niin rajut pandat. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *