Pari loppunutta ja maailman paras hopeashampoo

NUDE

Tällaista perinteistä "loppuneet"-postausta en ole tehnyt blogiurani aikana kertaakaan, joten tämä vääryys oli korjattava. Toisaalta yksi syy tällaisen sarjan puuttumiseen on se, että kauneusbloggaajana ja -toimittajana testaan jatkuvalla syötöllä uusia tuotteita, joten harvemmin tuotteita tulee käytettyä ihan loppuun saakka. Kiinnoistaisiko teitä tällaiset tyhjentyneisiin purkkeihin tutustuminen jatkossa?

Siksi onkin pieni ihme, jos joku purkkini tyhjenee viimeistä pisaaraa myöten. Silloin ollaan nimittäin todella hyvän ja luotetun tuotteen äärellä. Ja tässä postauksessa sellaisia elämää suurempia hiustenhoidon vakkarituotteita on kolme: Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo, Schwarzkopf Igora Expert Mousse -vaahtoväri ja Goldwell Kerasilk Deep Smoothing Mask -hiusnaamio.

Toivottavasti kaikille vaaleahiuksiset hopeashampoita käyttäville Fudgen Clean Blonde on jo tullut tutuksi. Olenhan pauhannut siitä jo pari vuotta täällä blogissanikin :D Se on nimittäin ehdottomasti markkinoiden paras hopeashampoo. Ja päihittää sävytyskyvyssään myös kaikki hopeahoitoaineet. Enkä ole mielipiteeni kanssa yksin, kauneusbloggaajien gallupissakin tämä nostettiin ylivoimaisella äänienemmistöllä kaikkien aikojen parhaaksi keltaisuuden hävittäjäksi. Näitä olen kuluttanut jo varmaan kolme tuubia ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Schwarzkopf Igora Expert Mousse sai myös ääniä samaisessa gallupissa. Äänien vähyys saattoi johtua siitä, että tätä on harmillisen hankalasti saatavilla, Igoraa kun myyvät vain parturikampaamot. Mutta vaahtosävyte on omiaan antamaan ei niin sinertävää sävyä vaaleisiin hiuksiin, samalla hoitaen niitä. Vaikka vaahto on väriltään hyvin haalea, siinä oleva joku ihmeellinen yhdiste tuo ihanaa tuhkaisuutta vaaleisiin hiuksiin.

Ja ehdoton hiusnaamiolempparini on Goldwellin Kerasilk Deep Smoothing Mask. Vaikka sitä sivelisi koko tukkaan tyvestä latvaan, hiukset eivät suihkun jälkeen roiku painavina pitkin päätä. Tukka jää kumma kyllä ilmavaksi, mutta ihan superhoidetun tuntuiseksi. Harmi vain, että mulla ei ole minkäänlaista käsitystä, mistä tätä voisi lähteä metsästämään lisää. Argh! Any ideas?

Uusia purkkeja tyhjien tilalle on jo ehditty ostaa. Tosin nämä saattavat jäädä odottamaan parempia aikoja, koska meikäläinenhän ei ole enää blondi! Tsekkaa lisää Instagramistani @erikanaakka ;)

// Here's a few products that I have used to the last drop. My all time favorite silver shampoo is Fudge Clean Blonde. If you're blonde, you definitely should have this in your bathroom. Another great product for blonde hair is Schwarzkopf Igora Expert Mousse. Although it doesn't look super pigmented, it nicely takes off all the yellowish tones in your hair. I also finished my Goldwell Kerasilk Deep Smoothing Mask. And now I'm lost.

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Essibltn (Ei varmistettu) http://essi-bltn.blogspot.fi/

Mä oon kans ihan rakastunut tohon Fudgeen! Oon aina aika skeptinen tollasten suhteen, mutta toi oikeesti on kaiken sen hehkuttamisen arvonen! Ihan paras! :>

Emiliina (Ei varmistettu)

Mistä olet ostanut tuota Schwarzkopf Igora Expert Moussea? Tosiaan harmi, että sitä ei ihan joka paikasta löydy!

Oonko ymmärtänyt oikein, että se sopisi myös värjäämättömille hiuksille sävyttämään ja kirkastamaan?

katrielli (Ei varmistettu)

Käy myös värjäämättömälle, mutta tuskin paljon tarttuu sävyä ellei ole tosi huokoinen hius. Kiiltoa kyllä luulis tulevan :)

Sprööt (Ei varmistettu)
katrielli (Ei varmistettu)

nuita kerasilkin tuotteita kannattaa kysellä kampaamoista jotka tekee kerasilk keratiinisuoristuksia :)

MiiLou

Oma ehdoton ykkössuosikkini on tuo Schwarzkopfin Igora Expert Mousse, vannon sen nimeen ja luotan tuotteen toimivuuteen. Käytän itse myös tuota sävyä 9,5- 1, mutta siitä on myös ns. vahvempaa sävyä numerolla 9,5 - 12, se antaa hieman syvemmän ja metallisemman lopputuloksen.

En ole koskaan onnistunut saamaan tuotteella liian harmaata, sinistä tai tunkkaista lopputulosta, vaikka latvat ovatkin tosi huokoiset. Lisäksi vaahto jättää hiukset pehmeiksi ja íhanan kuohkeiksi :) Voisko tätä enempää vielä hehkuttaa ;)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä tuota Fudgen hopeashampoota saa, löytyykö sitä netistä jostain? :)

LAURA SALO (Ei varmistettu) http://laurasalobeauty.blogspot.fi/

Oi, pitää ehdottomasti kokeilla tota hopeashampoota! :) Miten mulla on menny tää kokonaan ohi?! :'D

Kukka (Ei varmistettu)

Nyt on pakko kommentoida, että oon odottanut kuvaa sun uusista hiuksista niin innolla, että tän postin luetttuani klikkasin itseni instagramiin elämäni ensimmäistä kertaa :D (ei vaan ole tullut koskaan sitä käytettyä tai siellä vierailtua). Hyvältä näytti :) Mitä ite tykkäät? Meinaatko postailla aiheesta erikseen?

Erika Naakka
NUDE

Jee kiitos paljon! :) Tykkään todella paljon ja jännä, miten tämä tuntuu heti ihan omalta väriltä, vaikka mulla on aina ollut vaaleat hiukset! Ja joo postaan aiheesta varmaankin heti huomenna :)

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Hitsi, mun työpaikalta Loihtimolta Jyväskylästä sais tuota Kerasilk-naamiota. :-D Goldwell-kampaamoista pitäisi löytyä...

sitruunalainen (Ei varmistettu)

Kampaamokauppa Sitruuna myy Igora Expert Moussea Sokos-Forum-tunnelin liikkeessä ja heidän verkkokaupassaan on saatavilla nuo vaahdot myös. :)

Kommentoi