Pastellisävyt kirkkaammaksi valkoisella luomivärikynällä

NUDE

Sain jokin aikaa sitten NYXiltä muutaman tuotteen testiin. NYXistä onkin tullut yksi suosikkimerkeistäni, sillä heillä jos jollain on hinta-laatu-suhde kohdillaan. Merkin tuotteita ei ainakaan vielä löydy minkään suomalaisen kaupan hyllyltä, mutta suomalainen verkkokauppa Pretty.fi:n valikoimasta näitä bloggareiden suosikkituotteita löytyy.

Yksi saamistani tuotteista oli kauneusbloggaajien keskuudessa suuren suosion saavuttanut valkoinen jumbokynä Jumbo Eye Pencil, sävyssä 604 Milk. Ei minkäännäköinen puikkonen osoittautuikin kaikkien pastelliluomivärien pelastajaksi ja siksi päätin tehdä hänelle ihan oman postauksensa.

Yritin parhaani mukaan kuvata tuotteen tehon värien kirkastajana ja siinä taisin ihan hyvin onnistuakin! Ylemmässä kuvassa levitin iholle Lumenelta saatua Long-wear Eyeshadow Kanervametsikkö-paletin kirkasta violettia sävyä. Enkä olisi edes uskaltanut kuvitella, kuinka rääkyvän kirkkaan sävyn siitä voikaan saada irti! Kuvassa vasemmalla siis näkyy NYXin jumbopuikko yksinään, keskellä yksin violetti luomiväri ja oikealle levitin ensin pohjalle jumbokynää ja päälle täsmälleen samaa luomiväriä, kuin keskellä. Siis oh sh*t mikä ero!

Jumbokynästä irtoava tavara on ihanan voidemaista ja pehmeää ja se levittyy todella helposti iholle, eikä sitä tarvitse painaa luomen ihoa vasten. Levitin silmäluomille valkoista väriä ensin suoraan puikosta ja reunat viimeistelin siveltimen avulla. Ja päälle Benecosilta saatua Natural Quattro Eyeshadow paletti sävyssä Beautiful Eyes 001. Homma toimii siis samalla tavalla kuin esimerkiksi MAC Paint Pot, jota moni käyttää luomivärin pohjustamisessa, mutta kirkkaanvalkoinen jumbokynä hoitaa kyllä värin kirkastamisen huomattavasti paremmin. Pastelliluomivärini saavat ihan uuden elämän tämän jälkeen!

Ja toki valkoista voideluomiväriä voi käyttää ihan yksinäänkin, mutta epäilen, että ilman puuterimaista päällystä se lähtisi kerääntymään luomivakoon. No enivei puikon voi ostaa esimerkiksi Pretty.fistä, missä sillä on hintaa noin kymppi tai NYXin omilta sivuilta nyxcosmetics.se. Huomenna näette, millaisen meikin sain tällä aikaseksi.

EDIT: Ilmeisesti NYXin tuotteita löytyy joistain Anttiloista Hämeenlinnasta ja Helsingistä. Muut NYX-bongaukset voit ilmoittaa tämän postauksen kommenttiboksiin!

Kommentit

V (Ei varmistettu)

Hämeenlinnan Anttilassa ainakin on pieni hylly NYXin meikkejä!

Erika Naakka
NUDE

Hmmmm jotenkin tätä on vähän vaikeaa uskoa, koska luulin, että Pretty.fi on ainoa myyjä Suomessa. Oletkohan sekoittanut merkin johonkin toiseen? :)

Erika Naakka
NUDE

EIKUHÄ! Totta se taitaa olla!! Uskomatonta :D

Christina (Ei varmistettu)

Itsekin olin juuri kommentoimassa että Hämeenlinnan uudessa kauppakeskuksessa myydään joitain nyxin tuotteita. Juuri keskiviikkona olen menossa tutkimaan tarkemmin tarjontaa kun opintotuet tulevat. =)

Erika Naakka
NUDE

Heh tästä kohistiinkin juuri kaunesbloggaajien Facebook-ryhmässä. Odotettavissa on iso jono kosmetiikkahörhöjä :D

Katja (Ei varmistettu)

Ostin kans just nyxin luomivärin Hämeenlinnan anttilasta!;)

Erika Naakka
NUDE

No pitiki sulle sanoo et käy ostaa mulle Nyxiä sieltä! :D

Elisa (Ei varmistettu) http://balanced247.blogspot.fi

Eikä, ihan pakko saada tuo! Ite rakastan Macin Paint potteja, joten tuo ois kyllä varmasti sopiva omaan käyttöön. Tuo on kyllä totta, että Nyxillä on niin hinta-laatusuhde kohdillaan! :) Ja hieman olen kyllä katkera edellisille kommentoijille, ei täällä Oulun Anttilassa mitään Nyxiä ole... :D

Erika Naakka
NUDE

No mutta hei netistä saa! :) Paint potit toimii, mutta vaalean sävyn kirkastajana valkoinen pohja on aina beigeä parempi :)

Katja (Ei varmistettu)

Joo toki. ;) Oli kyl aika suppee valikoima. Meen käymää ehk täl viikol siellä niin voin ilmotella mitä sieltä löytyy. Tullaa muuten viikonloppuna turkuu? ootko hoodeilla?

Erika Naakka
NUDE

Argh, just ajattelin mennä kotikonnuille! No whatsappaillaan tästä :)

heidi caterina (Ei varmistettu) http://SearchingforLBD.blogspot.com

Berliinissä käydessäni ostin Douglasista Nyxin meikkejä, myös kyseinen kynä lähti meikäläisen mukana. Kiva että niitä voi tilata pretty.fi sillä Hämeenlinnaan ei ehkä ihan meikkien takia taida tämä tyttö lähteä. Onko hintaero miten iso verrattavissa ulkomaanhintoihin eli tuleeko suomeen tulleiden nyxin meikkeihin lisävero? :)

Kommentoi