Pastellisävyt kirkkaammaksi valkoisella luomivärikynällä

Sain jokin aikaa sitten NYXiltä muutaman tuotteen testiin. NYXistä onkin tullut yksi suosikkimerkeistäni, sillä heillä jos jollain on hinta-laatu-suhde kohdillaan. Merkin tuotteita ei ainakaan vielä löydy minkään suomalaisen kaupan hyllyltä, mutta suomalainen verkkokauppa Pretty.fi:n valikoimasta näitä bloggareiden suosikkituotteita löytyy.

Yksi saamistani tuotteista oli kauneusbloggaajien keskuudessa suuren suosion saavuttanut valkoinen jumbokynä Jumbo Eye Pencil, sävyssä 604 Milk. Ei minkäännäköinen puikkonen osoittautuikin kaikkien pastelliluomivärien pelastajaksi ja siksi päätin tehdä hänelle ihan oman postauksensa.

Yritin parhaani mukaan kuvata tuotteen tehon värien kirkastajana ja siinä taisin ihan hyvin onnistuakin! Ylemmässä kuvassa levitin iholle Lumenelta saatua Long-wear Eyeshadow Kanervametsikkö-paletin kirkasta violettia sävyä. Enkä olisi edes uskaltanut kuvitella, kuinka rääkyvän kirkkaan sävyn siitä voikaan saada irti! Kuvassa vasemmalla siis näkyy NYXin jumbopuikko yksinään, keskellä yksin violetti luomiväri ja oikealle levitin ensin pohjalle jumbokynää ja päälle täsmälleen samaa luomiväriä, kuin keskellä. Siis oh sh*t mikä ero!

Jumbokynästä irtoava tavara on ihanan voidemaista ja pehmeää ja se levittyy todella helposti iholle, eikä sitä tarvitse painaa luomen ihoa vasten. Levitin silmäluomille valkoista väriä ensin suoraan puikosta ja reunat viimeistelin siveltimen avulla. Ja päälle Benecosilta saatua Natural Quattro Eyeshadow paletti sävyssä Beautiful Eyes 001. Homma toimii siis samalla tavalla kuin esimerkiksi MAC Paint Pot, jota moni käyttää luomivärin pohjustamisessa, mutta kirkkaanvalkoinen jumbokynä hoitaa kyllä värin kirkastamisen huomattavasti paremmin. Pastelliluomivärini saavat ihan uuden elämän tämän jälkeen!

Ja toki valkoista voideluomiväriä voi käyttää ihan yksinäänkin, mutta epäilen, että ilman puuterimaista päällystä se lähtisi kerääntymään luomivakoon. No enivei puikon voi ostaa esimerkiksi Pretty.fistä, missä sillä on hintaa noin kymppi tai NYXin omilta sivuilta nyxcosmetics.se. Huomenna näette, millaisen meikin sain tällä aikaseksi.

EDIT: Ilmeisesti NYXin tuotteita löytyy joistain Anttiloista Hämeenlinnasta ja Helsingistä. Muut NYX-bongaukset voit ilmoittaa tämän postauksen kommenttiboksiin!

Kommentit (12)
  1. Hämeenlinnan Anttilassa ainakin on pieni hylly NYXin meikkejä!

    1. Hmmmm jotenkin tätä on vähän vaikeaa uskoa, koska luulin, että Pretty.fi on ainoa myyjä Suomessa. Oletkohan sekoittanut merkin johonkin toiseen? 🙂

      1. EIKUHÄ! Totta se taitaa olla!! Uskomatonta 😀

  2. Itsekin olin juuri kommentoimassa että Hämeenlinnan uudessa kauppakeskuksessa myydään joitain nyxin tuotteita. Juuri keskiviikkona olen menossa tutkimaan tarkemmin tarjontaa kun opintotuet tulevat. =)

    1. Heh tästä kohistiinkin juuri kaunesbloggaajien Facebook-ryhmässä. Odotettavissa on iso jono kosmetiikkahörhöjä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *