Pika-apu juurikasvun peittämiseen

NUDE

Olen varmasti paasannut omista tukkaongelmista täällä enemmän kuin tarpeeksi, mutta paasataanpa vielä kerran, koska nyt yhteen ongelmistani on löytynyt kätevä ratkaisu.

Oma huisvärini on sitä taattua perussuomalaista maantielaatua, mutta olen jo vuosia värjännyt tyveäni tummemmaksi. Ja tästä on syntynyt aika paha värjäys-tyvikasvu-värjäys-kierre. Pahimmassa tapauksessa olen peitellyt vaalean tyveni tummanruskealla luomivärillä, mikä ei nyt anna ihan sitä maailman luonnollisinta lopputulosta. Biozellin uunituore Color Mask Sävyttävä Tyvispray tuo onneksi helpotusta tähän ekan maailman ongelmaan. Ja pistää miettimään, miksei kukaan ole ennen tehnyt tällaista.

Sain oman purkkini Biozellilta jokunen kuukausi sitten ja käytin sitä ennen hiuksilleni tehtyä suurta muodonmuutosta (postauksesta löytyy vielä toimiva alekoodi kampaamo Pin Upiin). Ja hyvinhän se toimi! Dark Brown -sävyinen suihke on onneksi tosi tummaa ja sai vaalean tyveni hyvin piiloon. Lisäksi suihke toimii osittain kuivashampoon tavoin ja tuo tujauksen raikkautta lätistyneisiin hiuskiin.

Nyt kun tyveni on värjätty entistä tummemmaksi, suihke tulee tarpeeseen pidentämään värjäyskertojen väliä. Purkin käyttö vaatinee tosin vähän harjoitusta, jotta tummaa suihketta ei joudu kylppärissä väärään paikkaan. Väriä tulee kovalla tahdilla, joten tähtäämisen kanssa saa olla tarkkana ja on parempi olla liian lähellä tyveä kuin liian kaukana.

Oma suihkimiseni onnistuu jo aika hyvin, eikä vessan vaaleat tasot ole saaneet osumaa. Tosin käsi saa pienen itserusketuksen aina samalla ;) Onneksi väri lähtee ihan vesipesulla niin ihosta kuin hiuksistakin. Kylppärin valkoisten kaakeleiden tähden suosittelenkin tekemään tämän homman ulkona, jos vain mahdollista.

Sävyjä on saatavana kolme: Dark Brown, Light Brown ja Intensive Red. Suhkeilla voi tyvikasvun lisäksi peittää harmaat ja kokeilla tehdä vaikkapa väliaikaista liukuvärjäystä. Suihkeita löytyy päivittäistavarakaupoista ja esim. Sokoksilta ja hinta on Biozellin edulliseen tapaan noin 8,50 euroa.

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Elina25 (Ei varmistettu)

Mä luin ainakin kolme kertaa "voi tyvikasvun lisäksi peittää hampaat" ja ihan pikkasen ihmettelin :D Mutta siis joo harmaat, haha :D

JennaS (Ei varmistettu)

moi! itseasiassa L'oréalilta on tullut kampaamoihin myyntiin ennen kesää tyvikasvun peittävä sprayväri neljässä eri värissä (black, brown, medium brown ja oiskos ollut light brown), jotka on tollasessa pienessä spraypullossa, jossa sellanen pillimäinen suutin! :) aivan loistavia! pigmenttiäkin niissä näyttäisi olevan enemmän kuin marketin vastaavassa :) olen itse kampaaja ja käytetään sitä meidän liikkeessä päivittäin asiakkaille! :)

Erika Naakka
NUDE

Siis what?! Miten multa on mennyt tuo ihan totaalisesti ohi! Muistatko minkä niminen tuo tuote on? :)

JennaS (Ei varmistettu)

https://www.youtube.com/watch?v=mqSdfkPymBk eli L'oreal Professional Hair Touch Up Root Spray :)

RipRap (Ei varmistettu)

Sotkeeko tuo hiuksissa ollessaan? Esimerkiksi mietin että jos haluaisi sitä punaista käyttää liukuvärjäyksessä latvoihin niin onko kaikki sitten punaisessa?

Vierailija (Ei varmistettu)

Ainakin itsellä ollut dark brown sotki aika kovasti. Jos erehtyi haromaan hiuksia (joiden tyvessä siis väriä) tuli kädet tosi likaisiksi. En sitten tiiä oisko auttanut jos tukkaa olisi harjannut vielä enemmän värin laittamisen jälkeen... =)

Lullah

Harmi et violetteihin hiuksiin tuotteista ei oo mitään apua :D No tulee ainakin mieleen pari punapääkaveria, joille tuotteesta ois hyötyä.

Outi T (Ei varmistettu) http://alamode-outi.blogspot.fi

Jeah, ootinkin sulta tästä arviota, kun jokin aika sitten kaupan hyllyllä näitä hypistelin >:] Joten kiitos tästä! Testaukseen menee!

Oi, olisipa tämä tullut markkinoille ennen kuin luovuin paloautonpunaisesta tukastani neljän viikon värjäysvälin takia. 1,5 vuoden värinpoistojen jälkeen en ihan heti ole nimittäin punaiseen palaamassa. :P 

Tuomenmarja (Ei varmistettu)

Hei!
Olen harmaantuva vanhempi nainen, mutta aina ollut tumma hiuksinen. Tämä Biozellin tyvispray, jonka löysin sattumalta ihan K-Marketista, on just ihana ensiapu . Olen sillä saanut pidennettyä kampaamokäyntejä aika paljon. Ja tyytyväinen sen toimivuuteen. Hiuksista tulee muutenkin napakammat, vaikka "natisee jännästi" kammatessa.
Ja kynnenaluset tosiaan värjäytyy, jos erehdyt rapsuttamaan päänahkaa.
Toivoisin, että samankaltaisia tuotteita tulisi saataville kaikkiin myymälöihin hiusvärihyllyihin !!!

Kommentoi