Positiivinen yllättäjä – Urban Decay Naked Reloaded

Meikkimaailma koki pienen menetyksen, kun Urban Decay ilmoitti alkuvuodesta lopettavansa ikonisen Naked-luomiväripaletin valmistuksen. Muutaman kuukauden kuluttua ilmestyi Urban Decay Naked Reloaded, joka on tarkoitettu tämän edesmenneen paletin korvaajaksi.

Urban Decayn Naked-sarja on valtaisa ja käsittää tällä hetkellä jo kahdeksan luomiväripalettia ja muitakin meikkejä, mm. meikkivoiteen ja peiteaineen. Rakastin vuosia sitten UD:n ensimmäisiä Naked-paletteja, mutta muutamaan viimeiseen, Naked Smoky ja Naked Heat en ole ihanastunut.

En siis odottanut ihan hirveästi tältä uutuudeltakaan ja etenkin, kun se oli tarkoitettu ensi-luomivärirakkauteni Naked-paletin korvaajaksi, olin erityisen epäileväinen.

Naked-paletti oli ensimmäisiä paletteja, joita itselleni ostin ja olin täysin hämmentynyt paletin pigmentistä ja luomivärien hyvästä laadusta. UD olikin pitkään lempimerkkini, mitä tuli luomiväreihin ja tykkäsin kovasti myös Naked 2- ja 3-paleteista. Siitä eteenpäin tuntui, että laatu alkoi laskea, enkä pitänyt Smoky ja Heat -paletteja enää kummoisina. Pigmentti oli mitä oli ja väriä pölisi ympäriinsä luomiväriä levitettäessä. Sävyt olivat kauniita, mutta siihen se sitten jäikin.

Urban Decay Naked Cherry palautti uskoni UD:n luomiväreihin, vaikkakaan sekään ei enää onnistunut kiilaamaan lempipalettieni Anastasia Beverly Hillsin ja Tarten paikalle. Sitten tuli Naked Realoaded ja kuten sanoin, en odottanut kummoisia. Mutta sainkin yllättyä positiivisesti: Urban Decay Naked Reloaded -palettihan on oikein pätevä!

Urban Decay Naked Reloaded sisältää 12 sävyä, osa mattaisista metallisen glitterisiin: Bribe (neutraali hieman kimaltava beige), Barely Baked (vaalea kulta), Angel Fire (pinkkiin taittava metallinen beige); Retro (lämmin, mattainen pinkki koralli; tätä käytin postauksen meikissä), Reputation (lämmin kimaltava kupari; oma suosikkini, jota käytin postauksen meikissä), Burn (punertava kimaltava pronssi), End Game (neutraali tummanruskea pienillä kimalteilla), Dreamweaver (kimaltava taupe), Distilled (kimaltava kultaan taittava pronssi), Bucked (mattainen lämmin keskiruskea), Boundaries (oranssiin taittava lähes matta beige, jossa hieman kultakimalteita) ja Blur (matta oranssiin taittava beige). Muutama sävy on isompia kuin toiset, millä UD yrittää välttää sitä, että jotkut sävyt loppuvat paleteista aina muita ennen.

Mielestäni sävymaailma olisi voinut olla vähän monipuolisempi. Realoaded muistuttaa vähän liikaa Heat-palettia ja liian vähän alkuperäistä Nakedia. Jäin kaipaamaan UD:n mahtavaa pikimustaa mattasävyä ja alkuperäisestä Nakedista monikäyttöistä Virginiä. Mutta muutoin sävyt ovat kauniit, monipuoliset ja sopivat varmasti monille ihonsävyille.

Naked Reloaded -paletti on aiemminsta Nakedeista poiketen kankainen päältä ja kokonaisuudessaan vähän slimmimpi. Paletista puuttuu kokonaan sivellin, vaikka kaikissa aiemmissa (paitsi minipaleteissa) sellainen on ollut. Se ei itseäni ihan hirveästi haittaa, mutta toisaalta tämä puute pitäisi näkyä hinnassa.

Urban Decay Naked Reloaded -palettia löytyy mm. Sokoksilta, Stockmanneilta ja KICKSeistä. Hinta on noin 46 euroa.

Pysy mukana <3 bloglovin’ + facebook + blogit.fi

Paletti saatu testiin blogin kautta.

Kommentit (8)
  1. Oon kans tykännyt pitkään UD:n naked paleteista. Aikanaan Naked2 ostin ja myöhemmin Heatin (johon petyin, glitteriset eivät olleet niin intensiiviset ja jotenkin sävyt varisivat(??) helpommin siveltimestä. Myös paletin oma sivellin tuntui omassa käytössä kankeammalta kuin Naked2:sen sivellin). Naked2 basics on mulla päivittäisessä käytössä.

    Mietittiin vähän vähemmän meikkaavalle äidilleni luomiväripalettia viikonlopun rientojen meikkejä varten. Päädyin suosittelemaan hänelle tätä reloadedia. Hän on siitä itse tykännyt. Kerran olen itse lainannut palettia häneltä ja voisin ehdottomasti lainata uudestaankin.

    1. Oho tulipa sieltä syväluotaava analyysi paleteista! 😀 Joo Heat ei kyllä muakaan vakuuttanut, tylsää :/ Mutta ihanaa jos sun äiti on tykännyt tosta! Kiva kuulla 🙂

  2. Mullekin se eka Naked on aika merkityksellinen paletti, eka minkä ostin kun aloin oikeasti kiinnostua meikkaamisesta ja sillä sitten sudin silmämeikit aina rientoihin mitä täysi-ikäistymisen kynnyksellä riitti. Toi Reloaded on vielä ostoslistalla, pari kertaa oon sitä jo Sokoksella hiplaillut ja eiköhän se sieltä kohta mukaan tartu. (Mulla ei ole noita muita uusimpia UD:n paletteja, joten en ollut yhtään osannut ajatellakaan että laatu vois olla huonontunut.)

    Omaan silmään toi näyttää kyllä ainakin nyt paremmalta kuin OG Naked ja varmasti UD onkin vähän pelannut varman päälle muuttaessaan tätä uusintaversiota enemmän nykyisiä trendejä vastaavaksi. Sinänsä sävyjen monipuolisuudesta oon sun kanssa vähän samaa mieltä, mutta mua ihan erityisesti miellyttää se että tässä ei oo sitä iänikuista mustaa 😀 Se jää mulla aina käyttämättä, etenkin tällaisissa neutraalin sävyisissä paleteissa, koska tykkään käyttää tämmöisiä arkimeikkeihin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *