Punakkuus peittoon tehokkaasti – Essence Colour Correcting Liquid Concealer

Joskus, etenkin näin talvisaikaan, tasaisen pohjameikin tekeminen on ihon punakkuuden takia superhankalaa. Oma ihoni on talven kuivuudesta erityisen herkkä poskien punasteluun ja nenänpielien kuivumisesta johtuvaan punoitukseen. Eikä siinä mitään, jos punat poskillani olisivat täydellisen pyöreinä omenaposkipalloina poskipäillä, mutta ne ovatkin joka päivä muotoa vaihtavina läikkinä million missäkin päin naamaa. Onneksi tähän on nyt löytynyt oikeasti tehokas korjauskeino: Essence Colour Correcting Liquid Concealer Anti Redness (saatu blogin kauta testiin).

essence colour corregting liquid concealer 1.jpg

essence colour corregting liquid concealer 2.jpg

Olen aiemminkin käyttänyt Essencen sävykorjaajaa, mutta tämä on sitä edellistä puikkoversiota paljon tehokkaampi. Essence Colour Correcting Liquid Concealerissa on todella hyvin juuri oikeanlaista pigmenttiä, mikä saa punakkuuden tehokkaasti piiloon. Jotenkin tämän peittokyky, nimenkin mukaisesti, on ihan toista luokkaa, kuin muissa testaamissani sävykorjaajissa.

Lisäksi sen koostumus on täydellinen, ei liian ohut eikä liian paksu. Eikä varsinkaan liian kuiva, kuten monissa voidemaisissa sävykorjaajissa. Tämä nestemäinen sävykorjaaja ei tunnu iholta miltään, eikä tee siihen mitään ylimääräistä rakennetta; vain punaisuuden häivytyksen, ei mitään muuta. Hinnasta en mene nyt ihan takuuseen, mutta Essencen edullisuuden tietäen veikkaisin tämän hinnan olevan noin 3 euron luokkaa. Samaan sarjaan kuuluu myös muita sävyjä ja kellertävää versiota olisi jännä kokeilla tummille silmänalusille!

essence colour corregting liquid concealer 3.jpg

Niin ja muistattehan, että näitä sävykorjaajia käytetään aina ennen meikkivoiteen levittämistä. Tällöin ihosta tulee sopivan neutraali, eikä meikkivoiteelta tarvitse vaatia ihan älytöntä peittokykyä. Naama ei jää läikikkääksi, vaan meikkivoiteen kanssa siitä tulee täydellisen tasaisen sävyinen.

blogit.fi + bloglovin’ + facebook + instagram

Kommentit (13)
  1. Hei jes, mahtava vinkki! KIITOS! Oon kanssa tuskaillu asian kanssa, ei oo meinannu löytyä mitään tarpeeksi peittävää ja koostumukseltaan hyvää.

    1. Nonnni toivottasti löydät tän ja tykkäät! 🙂

  2. Venla / Breezes from my Atlas
    26.1.2018, 13:54

    Toi pinkki versio toimii myös erinomaisesti tummien silmänalusten peitossa! Käytän sitä päivittäin varsinaisen peitevoiteen alle ja toimii kuin tauti ja on todella riittoisaa. Pelkkä peitevoide (Maybellinen Fit Me) ei riitä peittämään mun tummia silmänalusia mutta yhdessä ne toimii. 🙂

    1. No vitsi mä haluisin kyllä testata sitä! Yriätn muistaa seuraavan kerran ku meen Essencen hyllyn ohi 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *