Puoliponnarin oikea paikka

Olen itse aina ajatellut, että ponnarin paikka vaikuttaa suurestikin siihen, miltä kasvot ja hiukset näyttävät. Jos ponnari on vaikkapa kasvojen muotoon nähden liian alhaalla, saattaa koko kasvojen olemus valahtaa asteen alaspäin. Ja jos tukka on nätisti korkealla, saavat kasvotkin kevyen face liftin.

Löysinkin tähän aiheeseen liittyvän jutun vähän aikaa sitten. Siinä julkkiskampaaja Justine Marjan kertoo jokaiselle kasvonmuodolle juuri sen oikean puoliponnarin paikan. Juuri tällaista yksinkertaista ohjetta olen etsinytkin ja päätin jakaa sen tietysti myös teille sinne ruudun toiselle puolelle!

puoliponnari 7.jpg

OVAALIT KASVOT: Ovaalinmuotoisille kasvoille ponnari missä tahansa kohtaa päätä on ihan ok, mutta yksi hyvä nyrkkisääntö tähän löytyy: vedä hiukset puoliponnarille kulmakarvojen korkeimmasta kohdasta.

puoliponnari 8.jpg

PYÖREÄT KASVOT: Pyöreäkasvoisille imartelevin ponnarin paikka on korkealla päälaella. Vedä siis hiukset puoliponnarille kulmakarvojen korkeimmasta kohdasta tai ohimoilta ja aseta ponnari mahdollisimman ylös luodaksesi kasvoihin pituutta.

puoliponnari 6.jpg

SYDÄMENMUOTOISET KASVOT: Sydämenmuotoisten kasvojen kanssa hiukset kannattaa vetää ylös korvien etupuolelta ja jättää hiukset laskeutumaan kasvojen sivuille pehmentämään jykevämpää leukaa. Myös kiharat tai laineet toimivat upeasti latvoissa!

puoliponnari 9.jpg

PITKÄT KASVOT: Jos kasvosi ovat pidemmät, Marjan ei kehota kiinnittämään hiuksia kovin korkealle vaan taaemmas takaraivolle. Hiuksia kannattaa myös vetää pois kasvojen sivuilta, jolloin pitkät kasvot saavat tasapainokseen vähän leveyttä.

Miltäs nämä vinkit kuulostavat? Itselläni olen huomannut, että korkea ponnari sopii omille kasvoilleni parhaiten ja taidankin olla aika ovaalikasvoinen. Kuka lähtee testaamaan trendikästä puoliponnaria näiden kaavojen avulla? 😉

Ai niin ja monihan on kysellyt Lumenen joulukalenterin arvonnan voittajien perään ja onkin pitänyt mainita, että arvonta on päättynyt ja kaikkien kolmen voittajan kanssa on oltu jo yhteyksissä. Kiitos kaikille osallistujille! Arvonta olikin ehkä suositumpi kun mikään aiempi tässä blogissa, huh huh!

Kuvat: All Over Press ja Instagram

Kommentit (5)
  1. Missä kulmikkaat kasvot? :'( Neliönaama jäi kaipailemaan vinkkejä!

    1. Neliönaama 😀 😀 Niin totta, mutta mä yhdistäisin pyöreät ja sydämenmuotoiset tässä. Eli ponnari korkealle antamaan vähän pituutta ja kapeutta ja tukkaa auki kasvojen sivuille pehmentämään leukaperiä 🙂

      1. The struggle is real… Heh. Totta, kiitti vinkistä! 🙂

  2. Pakko tulla kertomaan, että tän jutun inspiroimana laitoin keikalle torstaina sellasen korkean puoliponnarin ja kiharsin latvat. Kaveri sanoi keikan jälkeen, että oli ajatellut laittaa seuraavalle omalle keikalle myös puoliponnarin. Oli lukenut vinkkejä eräästä blogista 😀 totesin siihen vaan, että niin mäkin! Keikkakuvien perusteella korkea ponnari osui oikeaan! kiitos vinkeistä 🙂

    1. Oi jes, ihanaa kuulla!! Siis niin parasta että joku ottaa vinkit käyttöön ja vieläpä tykkää niistä 🙂 Ah, maanantai alkoi mukavasti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *