Purple liner

NUDE

Heidi Klum on kuulemma joskus sanonut, että silmän rajaaminen mustalla ja ruskealla kannattaa vaihtaa purppuraan. Sillä saa ilmeisesti tuotua silmien värin paremmin esiin. No mä nyt pistin oikeen kokeen pystyyn ja vertailin mustan ja purppuran rajauksen eroja. Yläkuvassa siis mustaa eyelineria, alakuvassa sen päälle levitetty purppuraista luomiväriä.

Tässä tähän silmämeikkiin käyttämäni tuotteet: Artdecon Dita Von Teese -kokoelman Lash Designer -ripsari (uus lemppari!), MAC Fix+, Gina Tricotin luomiväri, sävy 07 Zinfandel, H&M Liquid eyeliner ja The Body Shopin sivellin. MACin fixiä käytin luomivärin levittämisen apuna ja tutorialvideo löytyy täältä. Hah, huomatkaa myös oikean silmäni tynkäripset! Sen siitä saa, kun yrittää leikata ripsipidennysten jämiä lyhyemmiksi :D

Mä en oo ihan varma mitä mieltä oon. Toisaalta tuo purppura rajaus tuo vaihtelua, eikä sitä edes huomaa, kuin läheltä tarkasteltuna. Käytän tätä varmaan jatkossakin, mutta en mä usko, että mä sillä silmiäni sinisemmiksi saan. Eli sorge Heidi, tää ei skulaa!

Follow me / Seuraa blogiani Facebookissa ja Blogilistalla tai Bloglovin’:ssa!

Kommentit

Miia (Ei varmistettu) http://www.miikkulaisen.com/

Minkä laatuisia mahtavat nuo Gina Tricotin luomivärit olla? Mitä mieltä olet niitä käyttäneenä? Eilen ne siinä kassalla osuivat silmään ja mietin, että pysyvätkö edes silmässä. :) Mukavaa viikonloppua!

Heli (Ei varmistettu)

Hinta-laatusuhde ihan mieletön! Omistan ja varmaan 7 eri sävyä ja kaikki tosi pigmenttipitosii ja ja hyviä! Suosittelen!

Erika Naakka
NUDE

Mulla on niitä monia ja olen huomannut, että niissä on pigmenttipitoisuuksissa eroja (tai sitten kuvittelen vain). Osa on siis tosi hyviä ja esim tätä purppuraa käytän tosi usein, osa sitten ei niinkään anna sitä piigmenttiä itsestään. Mutta sitten täytyy vain käyttää jotain nestettä apuna, ni johan lähtee :)

Ihanaa viikonloppua myös sulle näin maanantaina :D Eli siis mukavaa viikkoa :)

Elli (Ei varmistettu)

Vihreissä silmissä toimii tosi hyvin:)

Tiitu (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Eikös Heidi Klumilla on ittellään ruskeat silmät. Itte kyllä tykkään tuosta sun purppurasta rajauksesta, mutta joo en tiedä tekeekö silmlle mitään efektiä, mutta näyttää ihan kivalta kyllä.

Chatte (Ei varmistettu)

Näyttää kyllä kivalta, mutta pitää myöntää, ettei toi purppura ihan mitään hirvittävää eroa tee. Kaippa ne purppuran sävyt jotenkin tuovat lähinnä vihreitä silmiä esiin, mutta varmaan laajempina alueina paremmin? Voisin kyllä silti kokeilla itselleni vaihtelun vuoksi! :)

Carolin (Ei varmistettu) http://minboudoir.blogspot.com/

Ei ehkä tee silmistäsi sinisempiä mutta näyttää kyllä todella hyvältä :) Ei oo niin dramaattinen kun musta, antaa pehmeemmän lookin :) xx carolin, Min Boudoir

Erika Naakka
NUDE

Totta, mä en itse pidä nestemäisen eyelinerin antamasta terävästä rajauksesta. Tykkään aina pehmentää sitä jollain ja tämä toimii siinä hyvin :)

Markka (Ei varmistettu) http://markkas.blogspot.com

Tykkään itse just tästä tempusta, mulla on ruskeat silmät ja hyvin toimii! Sinisiin toimii ihanasti pronssiset sävyt.

Mohn (Ei varmistettu) http://pakolliset.blogspot.fi/

Niin kuin moni onkin jo kommentoinut, niin purppura taitaa korostaa enemmän vihreyttä kuin sinisyyttä. Olipas jotenkin hämmentävää katsella sun silmiä, omani kun ovat melko saman väriset. ;-) Minusta tuo purppura lisä näyttää hyvältä.

Maire (Ei varmistettu) http://divaaniblogit.fi/kettukarkki/

Näyttää kyllä hyvältä, ja hyvä kun muistutit tästä purppura-asiasta. Kerran Make up Storen myyjä sai mut ostamaan purppuran lilaa luomiväriä (väri josta en yleensä pidä ollenkaan), ja sanoi sen korostavan silmien väriä mahtavasti. Mun täytyy nyt kaivaa se purkki esille ja heti!

Erika Naakka
NUDE

Joo kannattaa kyllä kaivaa se purnukka esiin! Mä en tosiaan tiedä, toimiiko tämä edes sinisilmäisillä, mut en välitä, käytän tätä silti ;) Ps. Oli mukavaa tavata eilen!

Maire (Ei varmistettu) http://divaaniblogit.fi/kettukarkki/

Kiitos, samoin!

Kommentoi