Purple liner

Heidi Klum on kuulemma joskus sanonut, että silmän rajaaminen mustalla ja ruskealla kannattaa vaihtaa purppuraan. Sillä saa ilmeisesti tuotua silmien värin paremmin esiin. No mä nyt pistin oikeen kokeen pystyyn ja vertailin mustan ja purppuran rajauksen eroja. Yläkuvassa siis mustaa eyelineria, alakuvassa sen päälle levitetty purppuraista luomiväriä.

Tässä tähän silmämeikkiin käyttämäni tuotteet: Artdecon Dita Von Teese -kokoelman Lash Designer -ripsari (uus lemppari!), MAC Fix+, Gina Tricotin luomiväri, sävy 07 Zinfandel, H&M Liquid eyeliner ja The Body Shopin sivellin. MACin fixiä käytin luomivärin levittämisen apuna ja tutorialvideo löytyy täältä. Hah, huomatkaa myös oikean silmäni tynkäripset! Sen siitä saa, kun yrittää leikata ripsipidennysten jämiä lyhyemmiksi 😀

Mä en oo ihan varma mitä mieltä oon. Toisaalta tuo purppura rajaus tuo vaihtelua, eikä sitä edes huomaa, kuin läheltä tarkasteltuna. Käytän tätä varmaan jatkossakin, mutta en mä usko, että mä sillä silmiäni sinisemmiksi saan. Eli sorge Heidi, tää ei skulaa!

Follow me / Seuraa blogiani Facebookissa ja Blogilistalla tai Bloglovin’:ssa!

Kommentit (13)
  1. Minkä laatuisia mahtavat nuo Gina Tricotin luomivärit olla? Mitä mieltä olet niitä käyttäneenä? Eilen ne siinä kassalla osuivat silmään ja mietin, että pysyvätkö edes silmässä. 🙂 Mukavaa viikonloppua!

    1. Hinta-laatusuhde ihan mieletön! Omistan ja varmaan 7 eri sävyä ja kaikki tosi pigmenttipitosii ja ja hyviä! Suosittelen!

    2. Mulla on niitä monia ja olen huomannut, että niissä on pigmenttipitoisuuksissa eroja (tai sitten kuvittelen vain). Osa on siis tosi hyviä ja esim tätä purppuraa käytän tosi usein, osa sitten ei niinkään anna sitä piigmenttiä itsestään. Mutta sitten täytyy vain käyttää jotain nestettä apuna, ni johan lähtee 🙂

      Ihanaa viikonloppua myös sulle näin maanantaina 😀 Eli siis mukavaa viikkoa 🙂

  2. Vihreissä silmissä toimii tosi hyvin:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *