Pysy aitona – Lumene Invisible Illumination

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

lumene_invisible_illumination_2.jpg

lumene_invisible_illumination_2c.jpg

Minulle taottiin jo lapsena päähän se, että olen kaunis juuri tällaisena kuin olen ja ne, mitkä ajattelen olevan virheitä, tekevät minusta juuri minut. Kuitenkin iän karttuessa ja ehkäpä myös sosiaalisen median takia niiden omien virheiden syynääminen on ottanut yhä isompaa jalansijaa. Olisipa isommat huulet, parempi iho, kirkkaat silmänaluset ja tuuheammat ripset.

Onneksi Lumenen brändiuudistus on jotenkin onnistunut vetämään minut taas maanpinalle. Se on nimittäin hieno muistutus siitä, että me kaikki olemme kauniita juuri sellaisena kuin olemme. Sanoi kuka mitä tahansa.

lumene_invisible_illumination_11.jpg

lumene_invisible_illumination_2b.jpg

Mitä on suomalainen kauneus? Mielestäni sitä kiteyttää hyvin ainakin yksi sana: vaatimattomuus. Ei sillä, että suomalainen näyttäisi vaatimattomalta, vaan tarkoitan tällä sitä hyvää pyyteetöntä olemustamme. Meikäläiset eivät liiaksi koreile tai tuo itseään turhan voimakkaasti esille.

Minulle suomalainen kauneus merkitsee ulkokuoren lisäksi myös sisäisiä juttuja. Kiltteys, aitous, kyky ottaa toiset ihmiset huomioon ovat mielestäni äärettömän kauniita luonteenpiirteitä. Arvostan naisia, jotka ovat tässä miesten maailmassa vahvoja ja joilta löytyy sitä kuluisaa sisua, mutta joilta ei ole hukkunut myöskään se herkkä puoli. Ja sellaisia me suomalaiset naiset olemme. Eikö? Osaamme ottaa paikkamme, mutta tarpeen tullen annamme tilaa myös muille. 

lumene_invisible_illumination_8.jpg

lumene_invisible_illumination_9.jpg

Luonnollisuus ja luonto ovat meillä aina olleet arvossaan. Olen itsekin löytänyt aikuisiällä sen oikean suomalaisen luonnon kauneuden. Myös siitä löytyy kaksi puolta. Toisaalta se on herkkä ja rauhallinen, toisaalta vahva ja periksiantamaton. Se on täynnä arvokkaita ainesosia, joita vain hyvin harvasta paikasta maailmassa löytyy.

Myös Lumenella arvostetaan pohjoisen upeaa luontoa ja se näkyy nyt uudistuneessa Invisible Illumination -tuotelinjassa. Pohjoisen arvokkaat ainesosat, esimerkiksi antioksidantit, on valjastettu hienosti kosmetiikkaan. Tuotteissa on käytetty Lapin puhdasta lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä. Kaikki täältä Suomen maasta.

lumene_invisible_illumination_10.jpg

lumene_invisible_illumination_11a.jpg

Invisible Illumination -linjan tuotteet antavat upean hehkuvan ihon samalla kosteuttaen ja hoitaen sitä. Eli ne ovat luonteeltaan jotain meikin ja ihonhoidon välimaastosta. Ihosta tulee hehkeä ja viimeistelty, mutta lopputulos on silti todella luonnollinen. Tuotteiden ei ole tarkoitus peittää kaikkia ihosi juonteita ja sävyeroja. Tuo omat upeat piirteesi esille ja pysy juuri sinuna, aitona.

lumene_invisible_illumination_5.jpg

Invisible Illumination -sarjan tuotteet toimivat luonnollisuuden soihdunkantajina. Tuotelinjaan kuuluu kokonaisuudessaan seitsemän tuotetta:

Instant Glow Hehkupisarat on voidemainen aurinkopuuteri ja toinen koko porukan suosikeistani. Sillä saa kauniin sävyn näyttämättä yhtään luonnottomalta. Hehkupisaroita voi käyttää yksin tai esimerkiksi sävyseerumiin sekoitettuna.

Instant Glow Sävyseerumi. Sävyseerumi on koostumukseltaan höyhenenkevyttä ja antaa iholle heleän viimeistelyn. Oma ihonsävy kuultaa seerumin läpi, joten sen yksi sävy on universaali.

lumene_invisible_illumination_4.jpg

lumene_invisible_illumination_6a.jpg

Nordic Light Valopisarat antavat iholle upean hehkun. Valopisaroita tulee kahdessa sävyssä: vaaleanpunainen Rosy Dawn ja voimakkaamman kuullon antava helmenvalkea Shimmering Dusk. Nämä ovat nousseet ehdottomiksi suosikeikseni!

Nordic Light Seerumipeitevoide antaa luonnollisen lopputuloksen lisäksi hieman peittävyyttä. Koostumus on kevyt ja hoitava, eikä se siksi jämähdä esimerkiksi silmien alla oleviin juonteisiin.

lumene_invisible_illumination_6.jpg

Nordic Light Huulihoide hoitaa tehokkaasti kuivia huulia ja antaa samalla kevyen vaaleanpunaisen kiillon. Ihanan paksu koostumus tuntuu hyvältä huulilla.

Instant Glow Poskipunapisarat levittyvät äärimmäisen helposti ja antavat poskille raikkaan värin. Persikan ja roosan yhdistävä sävy sopii kaikille ihonsävyille.

lumene_invisible_illumination_12.jpg

lumene_invisible_illumination_15.jpg

Olen tästä Lumenen brändiuudistuksesta todella innoissani. Saamme kaikki olla ylpeitä suomalaisuudesta ja meidän Lumenesta!

ARVONTA

Nyt teillä on mahdollisuus jakaa ajatuksenne suomalaisesta kauneudesta. Mitä se sinun mielestäsi on? Vastanneiden kesken arvon 80 euron arvoisen Lumene VALO -tuotepaketin, joka sisältää kirkastavan & silottavan kosteusvoiteen, heleyttävän & kosteuttavan kasvosuihkeen sekä kirkastavan & silottavan hyaluronitiivisteen. Lisätietoa tuotteista löydät täältä. Vastausaikaa on ensi viikon sunnuntaihin 13.11. klo 23 asti.

lumene_invisible_illumination_14.jpg

bloglovin’ + facebook + youtube + instagram

kauneus meikki meikki
Kommentit (242)
  1. Vanhempasi ja Lumene ovat oikeassa:D

  2. Suomalainen kauneus voisi juurikin olla tuota vaatimattomuutta, ja rohkeutta olla oma itsensä. Luonnollisuus tulee mieleen myös. Ihanilta näyttävät nuo lumenen uutuudet! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *