Ripsienpidennysten luonnollinen versio + alekoodi Bio Sculpture Helsinkiin!

NUDE

Kävin viime viikolla Reetalla kokeilemassa kehittelemäämme uutta juttua. Halusin nimittäin normaaleja ripsipidennyksiä luonnollisemmat ripset, jotka Reetta minulle yhteistyön merkeissä suunnitteli ja teki.

Uusien ripsien ottaminen kyllä vähän jännitti, sillä en missään nimessä halunnut ripsiä, jotka räpsyvät kilometrien päähän. Mutta Reetta todella teki juuri sen, mitä pyysin! Nämä ovat aivan ihanat ja nyt pelkään, etten voi koskaan luopua näistä. Elämä tuntuu nimittäin aika helpolta, kun värjäsin kulmat, laitoin vähän itseruskettavaa ja kun ripset vähän erottuvat muusta naamasta ;)

Mielestäni tällaiset voisivat sopia hyvin monelle suomalaiselle nassulle. Oma kalpea, tummilla silmänalusilla ja harvoilla kulmilla varustettu naamavärkki ei näytä ollenkaan hassulta tällaisten hyvin luonnollisten pidennysten kanssa. Paksummilla ja pidemmillä ripsillä silmäni näyttivät liian raskailta ja jotenkin epäsopivilta tähän suht karuun kokonaisuuteen.

Omiin ripsiini laitettiin kuituja, jotka olivat vain inan omia ripsiäni pidempiä. Ripsikuiduksi valittiin ohut versio, jolloin lopputulos näyttää siltä, kuin olisin vain taianomaisesti saanut kasvatettua omista ripsistäni vähän näyttävämmät ;) Näitä JB Lashes -merkkisiä ripsiä kannattaa superhyvän laatunsa lisäksi metsästää muutenkin, sillä niitä saa käyttää vain koulutuksen saanut ammattiripsimuotoilija. Mitäs te näistä sanotte?

Reetta on tehnyt minulle ripset pariinkin otteeseen ja voin kertoa, että siinä on kyllä rautainen ammattilainen. Kokemusta ripsipidennysten tekemisestä Reetalla on nimittäin jo seitsemän vuoden ajalta! Hänellä on Salossa oma Cecil-liike, jonka pyörittämisen lisäksi hän käy tekemässä ripsipidennyksiä Bio Sculpture Helsinki -hoitolassa kerran viikossa.

ALEKOODI!

Sain Reetalta teille myös alekoodin jaettavaksi! Mainitsemalla blogini, saat Reetalta ripsipidennyksen ensilaiton hintaan 85 e (norm. 110 e)! Tarjous on voimassa 4.3. mennessä otettuihin ripsiin Bio Sculpture Helsinki -hoitolassa. Ajan voit varata numerosta: 044 277 9646. Kokeile vaikkapa näitä meikäläisen superluonnollisia räpsyjä. Et tule pettymään :)

BIO SCULPTURE HELSINKI
Lönnrotinkatu 30
00180 Helsinki

Kommentit

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Upeat ripset! Todella luonnollisen näköiset. :)

sof (Ei varmistettu)

Ihanat! Oon aina ollut kunnon ripsienpidennysheitteri mutta nää sai mun vakaumuksen järkkymään syvästi ja jopa pohtimaan omia, KÄÄK!

Erika Naakka
NUDE

Hihi! No kannattaa ainakin harkita :)

Henna | High & Light (Ei varmistettu) http://highandlight.blogspot.fi

No nyt on sen näköset pidennykset että vois itekkin harkita! Todella kauniit :)

Amma
Why you little!!

Mua kiinnostaa, että miten sulla onnistuu ns. normimeikki ripsien kanssa? Mulla oli jokunen vuosi sitten puolisen vuotta ripset ja ei se meikkaaminen ollut se haastava osuus vaan se meikkien poissaanti! Hermo meni jollain pumpulipuikolla töpsötellen luomivärejä tai rajauksia pois ripsistä ja ai että oli ikävä kunnon naamanpesuainetta, että sai ripsetkin pestyä puhtaaksi.

Onneksi oli kevät-syksy tuo aika kun olin ripsekäs, niin ei paljon muuta tarvinnut. Kiittelin itseäni jälkeenpäinkin tästä hyvästä päätöksestä laittaa vähän rahaa omaan ulkonäköön kun olin viimeisillään raskaana. Eipä tarvinnut miettiä juuri synnyttäneenä, että missä kuosissa naama on kun vieraita tulee ja ne kuitenkin haluaa räpsiä kuvia vaikka itse olisi kotilookissa. Tosi luonnollisella lookilla vedin itsekin silloin.

Erika Naakka
NUDE

Joo meikkien poistaminen on kyllä haastavaa. Käytän itse meikinpuhdistusliinoja, pumpulipuikkoja ja öljytöntä meikinpoistoainetta. Tosin olen ehkä vähän armoton välillä ripsilleni, koska välillä haluan putsata koko naaman, oli mulla irtoripset tai ei :D

Glue (Ei varmistettu)

Hei,
Pakko kysyä mielipidettäsi ripsiliimoihin? Aika hurjia kemikaaleja kuitenkin silmien lähellä ja tarkemmin jos perehtyy niihin liimoihin niin eivät kyllä hyvää tee silmille. Varsinkaan pitempiaikaisessa käytössä. Olit kuitenkin tehnyt postauksen tästä polyaminopropyl biguanide-aineen vaarallisuudesta, mutta ei varmaan ihan vaarattomia nuo liimatkaan ole-monet ovat samaa kamaa mitä kynsiliimoissa on:/
Muuten ottaisin tuollaiset itsellenikin mutten halua silmien lähelle yötä päivää voimakkaita liimoja...

kysymysmerkki (Ei varmistettu)

Heippa! Mitä tarkoittaa inan?? Oon monta kertaa ihmetelly sun blogiteksteissä käytettyä inan sanaa ja tähän mennessä oon olettanu et se on varmaa joku kirjotusvirhe. Lähipiirissänikään kukaan ei ollut kuullu kyseistä sanaa, kun heiltä yritin kysellä asiasta.

Anonym (Ei varmistettu)

Inan = vähän

Ombre By Sara
Ombre

Todella natit ja luonnollisen nakoiset ripset! Itse olen unelmoinut jo jonkin aikaa ripsipermanentista, mutta taman nahtyani ehka haluankin luonnolliset ripsienpidennykset :)

Hnnnnnnng (Ei varmistettu)

Upeat ripset, olin ensin tyrmännyt ripsien laittamista vanhojen tansseihin, mutta nyt alkoi kyllä houkuttaa...

Haluaisin kysyä ootko kuullut arvosteluja tästä uudesta makeup eraser liinasta, jota on kovasti hehkutettu monissa vlogeissa.

Erika Naakka
NUDE

Tää on mulle ihan uusi juttu, mutta olin saanut tiedotteen siitä sähköpostiin: Tuote on Suomessa saatavilla helmikuussa www.beautypopup.com. MakeUp Eraserin suositushinta on 24,90€.

Muuta en tähän mennessä tiedä, toivottavasti pääsen sitä testaamaan :)

Jessii (Ei varmistettu)

Itseäni myös kiinnostaa, että miten silmien läheltä poistetaan meikit kun on pidennykset.
Ja tuo liima-asia, että voiko noista tulla jotain allergiaa ?

Erika Naakka
NUDE

Kyllähän kaikelle voi olla allerginen, myös ripsiliimalle :/

salsa (Ei varmistettu)

Aivan täydellinen huulipuna!!! Mikä merkki ja sävy se on? :)
T. Puna-addikti :D

Erika Naakka
NUDE

NYX Soft Matte Lip Cream sävyssä Amsterdam. Ihan paras! :)

Jenniee (Ei varmistettu)

Onko sulla tässä klassiset vai volyymiripset? :-)

Erika Naakka
NUDE

Ihan klassiset :)

Kommentoi