Ripsienpidennysten luonnollinen versio + alekoodi Bio Sculpture Helsinkiin!

Kävin viime viikolla Reetalla kokeilemassa kehittelemäämme uutta juttua. Halusin nimittäin normaaleja ripsipidennyksiä luonnollisemmat ripset, jotka Reetta minulle yhteistyön merkeissä suunnitteli ja teki.

luonnolliset ripsienpidennykset helsinki 2.jpg

Uusien ripsien ottaminen kyllä vähän jännitti, sillä en missään nimessä halunnut ripsiä, jotka räpsyvät kilometrien päähän. Mutta Reetta todella teki juuri sen, mitä pyysin! Nämä ovat aivan ihanat ja nyt pelkään, etten voi koskaan luopua näistä. Elämä tuntuu nimittäin aika helpolta, kun värjäsin kulmat, laitoin vähän itseruskettavaa ja kun ripset vähän erottuvat muusta naamasta 😉

Mielestäni tällaiset voisivat sopia hyvin monelle suomalaiselle nassulle. Oma kalpea, tummilla silmänalusilla ja harvoilla kulmilla varustettu naamavärkki ei näytä ollenkaan hassulta tällaisten hyvin luonnollisten pidennysten kanssa. Paksummilla ja pidemmillä ripsillä silmäni näyttivät liian raskailta ja jotenkin epäsopivilta tähän suht karuun kokonaisuuteen.

ripsienpidennykset helsinki.jpg

Omiin ripsiini laitettiin kuituja, jotka olivat vain inan omia ripsiäni pidempiä. Ripsikuiduksi valittiin ohut versio, jolloin lopputulos näyttää siltä, kuin olisin vain taianomaisesti saanut kasvatettua omista ripsistäni vähän näyttävämmät 😉 Näitä JB Lashes -merkkisiä ripsiä kannattaa superhyvän laatunsa lisäksi metsästää muutenkin, sillä niitä saa käyttää vain koulutuksen saanut ammattiripsimuotoilija. Mitäs te näistä sanotte?

Reetta on tehnyt minulle ripset pariinkin otteeseen ja voin kertoa, että siinä on kyllä rautainen ammattilainen. Kokemusta ripsipidennysten tekemisestä Reetalla on nimittäin jo seitsemän vuoden ajalta! Hänellä on Salossa oma Cecil-liike, jonka pyörittämisen lisäksi hän käy tekemässä ripsipidennyksiä Bio Sculpture Helsinki -hoitolassa kerran viikossa.

luonnolliset ripsienpidennykset helsinki 3.jpg

ALEKOODI!

Sain Reetalta teille myös alekoodin jaettavaksi! Mainitsemalla blogini, saat Reetalta ripsipidennyksen ensilaiton hintaan 85 e (norm. 110 e)! Tarjous on voimassa 4.3. mennessä otettuihin ripsiin Bio Sculpture Helsinki -hoitolassa. Ajan voit varata numerosta: 044 277 9646. Kokeile vaikkapa näitä meikäläisen superluonnollisia räpsyjä. Et tule pettymään 🙂

luonnolliset ripsienpidennykset helsinki 4.jpg

BIO SCULPTURE HELSINKI
Lönnrotinkatu 30
00180 Helsinki

Kommentit (18)
  1. Mira/Blinger Shimmer -blogi
    1.2.2016, 08:58

    Upeat ripset! Todella luonnollisen näköiset. 🙂

  2. Ihanat! Oon aina ollut kunnon ripsienpidennysheitteri mutta nää sai mun vakaumuksen järkkymään syvästi ja jopa pohtimaan omia, KÄÄK!

    1. Hihi! No kannattaa ainakin harkita 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *