Ripsientaivuttimet eri silmänmuodoille

Ripsientaivuttimet. Ne lookin viimeistelevä, mutta niin kovin pelottava vekotin 😀 Moni teistä (valitettavasti) varmasti tietää sen tunteen, kun silmäluomi jää ripsientaivuttimen osien väliin. AU!

Yleensä ripsientaivuttimissa ei ole otettu huomioon erilaisia silmienmuotoja. Liian kaareva taivutin saattaakin napata silmäkulmassa kiinni ihoon ja toisaalta pyöreäsilmäinen ei vältämättä saa kovin helposti silmäkulmien ripsiä kunnolla taivutettua, jos taivutin on muodoltaan liian suora.

looks by cailap the curler 2.jpg

En itseasiassa ole itse koskaan törmännyt ripsientaivuttimeen, josta olisi myynnissä kaksi eri versiota; toinen pyöreäsilmäisille ja toinen mantelimaisille ja matalille silmille. Ennen kuin nyt, kun Cailap lanseerasi The Curlerista version no.1 ja no.2. Samalla taivuttimien muotoa on muutettu niin, että ne sopivat ainakin meikäläisen käteen paremmin.

looks by cailap the curler.jpg

Looks by Cailap The Curler no.1 (kuvassa oikealla) on muodoltaan kaarevampi ja vastaa näin paremmin pyöreäsilmäisen silmänmuotoa. Ja se, oletko pyöreä- ja suurisilmäinen selviää, kun katsot suoraan peiliin ja tsekkaat, näkyykö silmän iiris kokonaan. Jos näkyy, silmäsi ovat muodoltaan pyöreämmät ja voisit hyötyä vähän kaarevammista taivuttimisita.

Looks by Cailap The Curler no.2 (vasemmalla) taas on muotoiltu mantelimaisille ja pienille silmille. Niiden taivutusosa on suorempi ja leveämpi. Jos silmäsi ovat mantelimaiset ja matalat, katsoessasi eteenpäin, iiris jää osittain ylä- ja alaluomen taakse.

Cailapin alkuperäinen The Curler oli tosi pitkään oma suosikkini ja olen nyt tykästynyt myös tähän uudistuneeseen versioon. Luulin, että omaan silmänmuotooni olisi paremmin sopinut tuo no.1, mutta testailtuani huomasin, että no.2 on aika lähellä nykyisiä taivuttimiani Shiseidolta ja sen suorahko muoto sopii kyllä paremmin itselleni. Molemmat taivuttimet maksavat 9,90 e ja vaihtokumit, joita on molemmille taivuttimille erikseen, maksavat 3,90 e / 4 kpl. Taivuttimien mukana tulee myös yksi vaihtokumi.

Kommentit (4)
  1. Mahtavaa, että The Curler ja erityisesti varakumit ovat taas saatavilla! Maailman paras ripsentaivutin, ja ainoa jolla saan kaikki ripset yhdellä kertaa taivutettua. Omani on kestänyt mainiosti jo viisi vuotta, mutta varakumien kanssa on ollut ongelmia. Pitää käydä hamstraamassa!

    1. Joo mäki oon tykänny vanhasta Curlerista! Tosin en oo varma, miten nämä kumit toimivat siihen vanhaan, mutta kerro jos testaat 🙂

  2. Minun silmääni vanha curler ei sovi ollenkaan! En saa sillä taivutettua mitään osaa ripsistä.
    Shiseidon taivuttimet ovat olleet ainoat toimivat.
    Ehkä täytyy nyt sitten ostaa testiin tuo uusittu versio.

    1. Joo mäki oon rakastanu Shiseidoa mutta mulla toimi kyllä vanha Curlerkin 😮

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *