Ripsipidennykset Kauneushoitola Fabulousista

NUDE

Minut kutsuttiin viime viikolla testaamaan helsinkiläiseen Kauneushoitola Fabulousiin heidän suosituimpia kauneushoitojaan. Vaihtoehtoja oli monia ja mä päätin kokeilla ensimmäistä kertaa elämässäni ripsipidennyksiä. Kaks sanaa: olen koukussa.

Mulle näistä ei ole koitunut mitään haittaa tai ongelmia. En tunne näitä koskaan, eikä mua ärsytä esimerkiksi se, etten saa hieroa silmiäni. Aamulla nämä saattavat olla ihan sekaisin ja siksi kävinkin eilen ostamassa itselleni Iberon ripsiharjan. Meikkaaminen näiden kanssa on vielä vähän hakusessa, mutta eiköhän se parin viikon sisällä jo ala luistaa. Ah, ja onhan näiden kanssa ihanaa herätä ja tunnen heti näyttäväni enemmän ihmiseltä, kuin turvonneelta muumiolta (mikä siis on yleensä mun joka-aamuinen tunnetila). Eli ehkäpä satasen käyttöä ripsipidennyksiin voi perustella itsetunnon kohotuksella ;)

Fabulousin Anne muisteli, että hän laittoi minulle 12mm pituisia, C-kaarevuuden omaavia ja 0,15 mm paksuisia ripsiä. Eli se taitaa olla resepti luonnollisten, mutta näyttävien pidennysten tekoon ;) Vaikka lopputulos on mielestäni tosiaankin luonnollinen, ero alkuperäisiin tynkäripsiini on aika valtava! Nyt tuntuu siltä, että haluan elää näiden kanssa loppuelämäni, mutta ehkä aloitan sillä, että käyn huoltamassa nämä ainakin kerran :) Eli hakusessa olisi seuraavaksi hyvä ripsiteknikko Turussa, vinkkejä otetaan vastaan.

Olenkin tehnyt jutun ripsienpidennyksistä jo aikaisemmin, ja siihen postaukseen pääset tästä. Ja tässä vielä tuosta aikaisemmasta postauksesta pari ripsipidennyssääntöä:

  • Yritä olla kastelematta ripsiä noin vuorokauteen pidennysten laitosta.
  • Hanki ripsien harjaamista varten harja (vanha ripsiväriharja käy vallan mainiosti). Ripset saattavat mennä aikamoisille takuille, vaikkei uskoisi.
  • Pidennykset eivät tykkää saunomisesta tai muutenkaan mistään hullusta kosteudesta, se saattaa lyhentää ripsien käyttöikää.
  • Ripsiväriä voi käyttää, mutta kannattaa hankkia pidennyksille erityisesti tarkoitettu väri.
  • Älä käytä öljypohjaisia puhdistusaineita, sillä öljy voi liuottaa liimasidosta.
  • Yritä olla hieromatta silmiä ja jos mahdollista, nuku selälläsi.
  • Myös rasvainen iho voi aiheuttaa pidennysten irtoamisen, joten joskus on turha syyttää ripsiteknikkoa huonosta liimaamisesta.
  • Ja ennen kuin tallustat kauneushoitolaan, kysele kavereilta tai vaikka bloggaajilta hyviä ja luotettavia ripsiteknikkoja :)

Lisätietoja Kauneushoitola Fabulousin hoidoista ja esimerkiksi ripsipidennysten hinnaston löydät Fabulousin sivuilta.

Dino ei näköjään niinkään arvosta mun uusia räpsyttimiä >:D

Ps. Näköjään myös Motherfuckin' Fashion -blogin Laura tykkäsi Fabulousin ripsistä :)

Kommentit

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissaamma.blogspot.com

JEP. Koukussa (en koulussa ;) olen minäkin! Ihanaa näyttää ihmiseltä vielä meikkien poistamisen jälkeenkin! Tai no, silmiä en juurikaan enää edes meikkaa, kun ripset ovat itsessäänkin niin näyttävät. Rakastan.

Erika Naakka
NUDE

haha! voi ei, hyvä kun sanoit :DD joo en mäkään koulussa ole, ainakaan pariin tuntiin ;)

olivia (Ei varmistettu)

Mten saat sun kulmakarvat noin ihanaksi? Mulla on tosi tummat ja haluaisin saada ne vähä vaaleammiksi! Onko mitää muuta keinoa kuin värjäys? :)

Erika Naakka
NUDE

tein vähän aikaa sitten tutorialin mun omasta kulmakarvarutiinista. käy tsekkaamassa se :)

mäkin joskus haaveilin vaaleammista kulmista, mutta luovuin ajatuksesta, koska värjäys oli ainoa vaihtoehto :/ eikä värjäyskään kestä hirveän kauan kun kulmakarvat kasvaa niin nopeasti.

Laura (Ei varmistettu) http://palomiehenmorsian.blogspot.com

Tosi kauniisti laitetut ripset! Mä oon menossa laitattamaan ekaa kertaa ikinä ripset ens kuussa ja tavoitteena on saada jotain yhtä luonnollisen näköistä kuin nämä sinun ripsesi :)

Erika Naakka
NUDE

no kiva! näytä mun pärstää sitten vaikka sille ripsiteknikolle ;)

Katsu (Ei varmistettu)

Oih, varmaa hienoimmat ripsienpidennykset, mitkä oon koskaan nähny :o Ite oon törmänny tähän mennessä ihan törkeen rumiin harakanvarpaisiin ihmisten silmissä ja oon vaan miettiny miks joku haluu noin rumat ripset :D mut sulla ne on ihan sairaan hienot ja luonnollisen näköset.

Erika Naakka
NUDE

voi vitsi, kiitos paljon! mäkin kyllä kovasti tykkään näistä, niinku tekstistä varmaan käy ilmi :)

Tiia (Ei varmistettu)

Moi! Tosi kivat nuo sun ripset, kerro sitten lisää käyttökokemuksia kun olleet pidempään. Yhden hyvän vinkin voin antaa miten sat ripset pysymään pitkään hyvinä. Älä kastrle niitä ollenkaan. Itsellä kesti n. 5viikkoa hyvänä, kun en kastellut ollenkaan. Meikit pesin silmien ympäriltä normaalisti, sitten otin öljyttömällä puhdistusaineella silmien ympäriltä meikit pois. Suihkussa en kastellut ollenkaan naamaa, vaan pesin sen sitten lavuaarissa yllämainitulla tekniikalla. Uimassa taikka saunassa en käynyt ollenkaan :)

Erika Naakka
NUDE

joo ostin juuri öljyttömän meikinpoistoaineen ja ripsiharjan. ja olen yrittänyt olla kastelematta näitä :) en kyllä tiedä miten selviä saunattomuudesta! se vaatii vähän enemmän tahdonlujuutta :D

Laurahenriet (Ei varmistettu)

Ripsenpidennykset on kyllä ihanat :) Itsellä oli muutaman kuukauden, kolmisen kertaa taisin käydä huollattamassa. Ja kosmetologi joka kerta muisti kehua kuinka hyvässä kunnossa omat ripset on. Kunnes sitten nyppäsin viimeiset haituvat irti ja tajusin totuuden: omat ripset oli aivan kuivat ja käppyrät :( Ilmeisesti jokin salaviesti jolla yritetään pedata omien ripsien hyvää kuntoa että voi jatkaa pidennyksien laittoa? Vielä niitä elvytellään, ihan eivät aiemmassa pituudessaan vielä ole. Harmittaa, koska nuo pidennykset on oikeasti ihanan luonnolliset ja helpot. Mutta enää en raaski ainakaan jatkuvalla pidennysten käytöllä omia räpsyttimiä raiskata.

Erika Naakka
NUDE

oho! enpä ole tuollaisesta kuullut :/ kannattaiskohan sun sitten kokeilla jotain ripsiseerumia?

Laurahenriet (Ei varmistettu)

Voisi kokeillakin, en ole vaan vielä uskaltanut, äidillä ripsiseerumi ärsytti silmiä tosi pahasti :/ Perhe-herkkäsilmäiset :)

Marja (Ei varmistettu) http://www.kkdivina.com

Hei,

Kauneuskeskus Divinassa Turussa tehdään Fabulous eyelashes ripsien pidennyksiä. Tervetuloa kokeilemaan ja tutustumaan :)

Sari (Ei varmistettu)

Kannattaa käydä katsomassa myös muiden hoitoloiden kuin Fabulouksen ripsiä. Gallerioitahan löytyy useiden hoitoloiden sivuilta. Omat ripseni on laitettu Helsinkiläisessä hoitolassa, jossa ripsiä on tehty jo vuodesta 2007 lähtien. Olen itse ammatiltani ripsistylisti ja huollatan ripseni ripsipidennyskouluttajalla, jonka kurssilla olen diplomini suorittanut vuonna 2009.

Voin kyllä varmasti sanoa, että heidän jälkensä ylipäätään näyttää paremmalta kuin nuo sinun ripsesi.

Silmän sisänurkkaan tulisi laittaa lyhyttä ja hennompaa kuitua ja ulkonurkasta jätetään aina muutama ripsi ilman kuitua, koska muutenhan katseesi näyttää spanjelilta, jos ei ihan heti asennuksen jälkeen niin ainakin huollon lähestyessä, mikäli ulkoreunan jatkeet ovat vielä paikoillaan.

Sinunkin silmiesi ulkonurkassa on käytetty ihan liian pitkää kuitua liian hentoisiin reunaripsiin ja katseesi painuu alas jo nyt. Tämä on ihan tyypillinen virolaisten muotoilijoiden ongelma, jotka eivät välttämättä ole tehneet ripsiä pitkään.

Ammattilainen asentaa täyden ripsipidennyksen 1-1,5 tunnissa.

Toivon ettet loukkaannu palautteestani.

Erika Naakka
NUDE

en loukkaannu. ehkä vain hieman outoa, että otat kantaa ripsiteknikon kotimaahan. eli ilmeisesti tiedät enemmänkin ripseni tehneestä henkilöstä ja koko kommentti kuulosti vähän henkilökohtaiselta. tuskinpa siitä, mistä päin maailmaa on kotoisin, voi päätellä kenenkään ripsienlaittotaitoa?! :D

mä ainaski tykkään näistä ja antaisin samaisen naisen laittaa ne koska vaan uudestaan :)

Minna (Ei varmistettu)

Erikan ripset näyttivät mielestäni kauniilta ja luonnollisilta, mutta se on omien ja lähipiirini kokemusten mukaan kyseisen kauneushoitolan tavaramerkki. Ripset, kuten muutkin kauneudenhoidolliset toimenpiteet tehdään ammattitaidolla ja onhan heillä tietysti alalta vuosien kokemus. Voin siis suositella :) En lähtisi arvioimaan ammattitaitoa tai teknistä suoritusta kenenkään syntyperän perusteella, etenkään siitä syystä, että valtaosa kauneusalan ilmiöistä ja hoitomuodoita on saanut alkunsa Suomen rajojen ulkopuolella. Siitä olen tosin yhtä mieltä, että palveluntarjoajissa ja työn jäljessä on runsaasti eroavaisuuksia ja ovathan nämä myös tiettyyn rajaan asti makuasioita :)

Erika Naakka
NUDE

niinpä! aion kyllä mennä vielä joskus uudestaankin samaiseen paikkaan ottamaan ripset, ehkä kesällä :) ja hei aattele, mulla on edelleen yksi ripsi jäljellä ja kuinka monta viikkoa siitä edes on kun nämä otin! eli ainakin niillä on ihan superhyvät liimat käytössä :D

Riikka (Ei varmistettu)

Mä pidin ripsiä n. vuoden verran ja vannoin etten koskaan niistä luovu.. Kunnes mua alkoi kyllästyttää olla jatkuvasti näyttävän näköinen ja kuitenkin niiden luonnottomuus. Luovuin haikein mielin, mutta nyt tykkään omista tynkäripsistäni ja siitä, että naama tuntuu jälleen raikkaalta. Koska vaikka miten suihkussa kävisit muuten, mutta jos et kasvojasi kastele kunnolla, niin olo ei ole raikas.. Lisäksi alkoi arveluttaa se, mitä elämää ne kuhisevat ja onko silmälle miten hyvä pitää pikaliimaa lähellään.

Seerumeita ei kannata käyttää ellei niihinkin tahdo sitoutua. Koska ylläpitoon täytyy seerumia käyttää päivittäin.

Erika Naakka
NUDE

http://fi.wikipedia.org/wiki/Karvatuppipunkit <-- kyllä siellä muutenkin elämää kuhisee ;)

Emmi (Ei varmistettu)

Värjättiinkö sulla omat ripset ennen pidennysten laittamista? :)

Erika Naakka
NUDE

ei värjätty :)

viivi (Ei varmistettu)

aivan ihanan raikas meikki! mitä huulipunaa/kiiltoa sulla on tuossa? ja oisko mitään vinkkejä edullisesta, jokapäiväiseen käyttöön sopivasta vaalenapunaisesta huulikynästä tai -punasta joka sopisi kylmiä sävyjä suosivalle vaaleaihoiselle nuorelle naiselle? :)

maukkis (Ei varmistettu)

Joku kertoi että pidennysten poistamisen jälkeen omat ripset oli huonossa kunnossa, ja oli pakko tulla sanomaan että se ei kyllä ole lopullinen tila. Mulla oli vuoden pidennykset, huollattamassa kävin noin neljän viikon välein. Kun sitten annoin pidennysten vaan pudota enkä käynyt uusimassa, omat ripset oli kieltämättä ihan säälittävässä kunnossa siellä alla, superohuet ja ihan lyhyet. Ennen mulla oli sentään pitkät ja vahvat ripset, vaikka valkoiset ovatkin. Ehdin manailla pitkään ripsieni menettämistä, munkin ripsityttönen nimittäin vannoi että pidennykset ei vahingoita omaa ripseä. Kauan siinä meni lähes täysin ripsettömänä, pari-kolme kuukautta, kunnes täysin yhtäkkiä ripset ottivat kovan kasvuspurtin. Nyt ovat entisellään, ehkä jopa pikkuisen pidemmät kuin ennen. Mitään seerumeita en käyttänyt. Joten toivoa on! (jälkiviisaana en olis ehkä sitten kumminkaan niitä ottanut, mutta ei täällä mokia lasketa... :)

Ulla (Ei varmistettu) http://ullalaa.blogspot.fi

Kauniit ripset ja kyllä, niihin jää pahasti koukkuun. Olen Turusta kotoisin ja siellä kaikki (including me) vannovat kauneushoitola Bravan nimeen ja erityisesti sellaisen daamin kuin Piritan taitoihin. Hieman hintavampi ehkä, mutta tosi kiva paikka.Tämä ei ole siis mikään mainos, mutta positiivinen palaute. Itse muutin jonkin aikaa sitten Helsinkiin, enkä ole täältä löytänyt sellaista ainoata ja oikeaa, mutta tämä Fabulous oli ilmeisesti hyvä? :)

Milla (Ei varmistettu)

Pakko sanoa että sulla on aivan mielettömän kauniit kulmakarvat ! Nypitkö ne itse vai joku muu?

Erika Naakka
NUDE

ihan ite nypin :) tein kulmien muotoilusta postauksen aiemmin: http://nude.costume.fi/2013/01/11/tutorial-my-eyebrow-routine/

Kommentoi