Ripsipidennykset Kauneushoitola Fabulousista

Minut kutsuttiin viime viikolla testaamaan helsinkiläiseen Kauneushoitola Fabulousiin heidän suosituimpia kauneushoitojaan. Vaihtoehtoja oli monia ja mä päätin kokeilla ensimmäistä kertaa elämässäni ripsipidennyksiä. Kaks sanaa: olen koukussa.

Mulle näistä ei ole koitunut mitään haittaa tai ongelmia. En tunne näitä koskaan, eikä mua ärsytä esimerkiksi se, etten saa hieroa silmiäni. Aamulla nämä saattavat olla ihan sekaisin ja siksi kävinkin eilen ostamassa itselleni Iberon ripsiharjan. Meikkaaminen näiden kanssa on vielä vähän hakusessa, mutta eiköhän se parin viikon sisällä jo ala luistaa. Ah, ja onhan näiden kanssa ihanaa herätä ja tunnen heti näyttäväni enemmän ihmiseltä, kuin turvonneelta muumiolta (mikä siis on yleensä mun joka-aamuinen tunnetila). Eli ehkäpä satasen käyttöä ripsipidennyksiin voi perustella itsetunnon kohotuksella 😉

Fabulousin Anne muisteli, että hän laittoi minulle 12mm pituisia, C-kaarevuuden omaavia ja 0,15 mm paksuisia ripsiä. Eli se taitaa olla resepti luonnollisten, mutta näyttävien pidennysten tekoon 😉 Vaikka lopputulos on mielestäni tosiaankin luonnollinen, ero alkuperäisiin tynkäripsiini on aika valtava! Nyt tuntuu siltä, että haluan elää näiden kanssa loppuelämäni, mutta ehkä aloitan sillä, että käyn huoltamassa nämä ainakin kerran 🙂 Eli hakusessa olisi seuraavaksi hyvä ripsiteknikko Turussa, vinkkejä otetaan vastaan.

Olenkin tehnyt jutun ripsienpidennyksistä jo aikaisemmin, ja siihen postaukseen pääset tästä. Ja tässä vielä tuosta aikaisemmasta postauksesta pari ripsipidennyssääntöä:

 • Yritä olla kastelematta ripsiä noin vuorokauteen pidennysten laitosta.
 • Hanki ripsien harjaamista varten harja (vanha ripsiväriharja käy vallan mainiosti). Ripset saattavat mennä aikamoisille takuille, vaikkei uskoisi.
 • Pidennykset eivät tykkää saunomisesta tai muutenkaan mistään hullusta kosteudesta, se saattaa lyhentää ripsien käyttöikää.
 • Ripsiväriä voi käyttää, mutta kannattaa hankkia pidennyksille erityisesti tarkoitettu väri.
 • Älä käytä öljypohjaisia puhdistusaineita, sillä öljy voi liuottaa liimasidosta.
 • Yritä olla hieromatta silmiä ja jos mahdollista, nuku selälläsi.
 • Myös rasvainen iho voi aiheuttaa pidennysten irtoamisen, joten joskus on turha syyttää ripsiteknikkoa huonosta liimaamisesta.
 • Ja ennen kuin tallustat kauneushoitolaan, kysele kavereilta tai vaikka bloggaajilta hyviä ja luotettavia ripsiteknikkoja 🙂

Lisätietoja Kauneushoitola Fabulousin hoidoista ja esimerkiksi ripsipidennysten hinnaston löydät Fabulousin sivuilta.

Dino ei näköjään niinkään arvosta mun uusia räpsyttimiä >:D

Ps. Näköjään myös Motherfuckin’ Fashion -blogin Laura tykkäsi Fabulousin ripsistä 🙂

Kommentit (27)
 1. JEP. Koukussa (en koulussa 😉 olen minäkin! Ihanaa näyttää ihmiseltä vielä meikkien poistamisen jälkeenkin! Tai no, silmiä en juurikaan enää edes meikkaa, kun ripset ovat itsessäänkin niin näyttävät. Rakastan.

  1. haha! voi ei, hyvä kun sanoit :DD joo en mäkään koulussa ole, ainakaan pariin tuntiin 😉

 2. Mten saat sun kulmakarvat noin ihanaksi? Mulla on tosi tummat ja haluaisin saada ne vähä vaaleammiksi! Onko mitää muuta keinoa kuin värjäys? 🙂

  1. tein vähän aikaa sitten tutorialin mun omasta kulmakarvarutiinista. käy tsekkaamassa se 🙂

   mäkin joskus haaveilin vaaleammista kulmista, mutta luovuin ajatuksesta, koska värjäys oli ainoa vaihtoehto :/ eikä värjäyskään kestä hirveän kauan kun kulmakarvat kasvaa niin nopeasti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *