Saatu ja heti loppu - paras hiuspohjaa hoitava shampoo

NUDE

Tämän postauksen otsikointi tuotti vähän tuskaa. Halusin siinä siis tähdentää kahta asiaa. Ensinnäkin, osaatte varmasti kuvitella testiin saamani tuotteiden määrän. Tuotteita tulee kovalla tahdilla ja kaikkia täytyisi ehtiä testata ja siksi yksittäistä tuotetta tulee todella harvoin käytettyä loppuun asti. Näiden purkkien kanssa on siis käytännössä tapahtunut ihme. Toinen tähdennettävä asia oli se, että jokaisella hiuspohjan ongelmista kärsivällä pitäisi olla tämä shampoo.

Sain Lanza Healing Remedy Scalp Balancing Cleanser-shampoon ja Conditioner-hoitoaineen testiin joulukuun alussa. Siitä lähtien olen käyttänyt näitä putkeen joka ikinen pesukerta ja nyt 3,5 kuukautta myöhemmin käytin molemmista viimeisen pisaran. Näin tapahtuu ei ikinä.

Ja nyt mulla on vaikeuksia osata hehkuttaa näitä tarpeeksi isosti. Scalp Balancing -tuotteet ovat siis käytännössä pelastaneet seborrooisesta ihottumasta kärsivän päänahkani. Kutina on loppui melkein ensimmäisellä käyttökerralla ja tukka tuli superpuhtaaksi, muttei sellaiseksi natisevan kuivaksi. Sarjan tuotteet eivät siis varsinaisesti ole syväpuhdistavia, vaan keskittyvät enemmän hiuspohjan hoitamiseen. Se mihin näiden taikatuotteiden teho perustuu, mulla ole mitään käryä. Mutta homma toimii, uskokaa pois. Nyt mietin kuumeisesti, mistä löydän mahdollisimman nopeasti seuraavan satsin..

Muita faneja? :)

Kommentit

Nyge (Ei varmistettu)

Kerrohan jos/kun löydät näitä jostain, kuulostaa lupaavalta :) Itsellä ollu sama päänahan ongelma jo kauan ja ei oo tähän mennessä mitään kauheen toimivaa shampoo-hoitoaine komboa löytynyt..

Erika Naakka
NUDE

Suomessa näitä myydään kuulemma kampaamoissa ja idHairin nettikaupassa: https://idhair.fi/brandit/l-anza/lanza-healing-remedy-scalp-balancing-cleanser-300-ml.html :)

Ceecee (Ei varmistettu)

bangerhead.fi :)

Erika Naakka
NUDE

OHO! Siellä näyttäis olevan ylivoimaisesti halvin! Mitä ihmettä :o

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo Ruotsissa L'anza ei ole ollenkaan niin riistohintainen brändi, myös eleven.fistä löytyy tätä kohtuuhintaan. Ainut vaan, että kuten niin moni hiustuotemerkki, myös L'anza on valitettavasti korvannut shampoissaan parabeenit voimakkaasti allergisoivilla metyyli-isotiatsolinonilla metyylikloori-isotiatsolinonilla :(

Lennup (Ei varmistettu)

Vannon myös Lanzan nimeen! Varsinkin juuri Healing Remedy on ihan ykkönen, mutta muutenkin kaikki tuotteet toimivat. Omani tilaan beuatybay.com kautta.

Maijastiina (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! Oma päänahkani reagoi valtaosaan shampoista kutinalla ja hilseellä. Aiemmin löysin Kerastaselta shampoon, joka rauhoitti hiuspohjan, mutta sen valmistus lopetettiin. Nyt olen ollut pitkään ihan pulassa. Tätä on kyllä kokeiltava.

laulau (Ei varmistettu)

Kyseiset tuotteet (ja päänahan ongelmat) ovat vieraita mutta Lanza!! Ihan huippuja tuotteita ja ensimmäisiä sellaisia, joista ei ole kirpaissut maksaa kampaamotuotteiden hintoja. Aiemmin olen kohdannut lähinnä pettymyksiä ja ostellut ihan tyytyväisenä halvempia markettituotteita.

Ju (Ei varmistettu)

Kuulostaisi hyviltä tuotteilta omallekkin oikuttelevalle päänahalle. Kävinkin bangerheadin sivuilta katsomassa, mutta oli hävinnyt lanzan tuotteet kokonaan?

Erika Naakka
NUDE

Ei oo totta! Mulla kun oli jo ostoskorissa tämä shampoo mutten ollut vielä ehtinyt tilata! Eli sitten vain tuolta idHairin omilta sivuilta.

Tiia Koivusalo (Ei varmistettu) http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

Testasin näitä juuri itsekin ja on pakko yhtyä vielä täälläkin suitsutukseen. Olen kärsinyt atooppisesta ihottumasta pienestä pitäen ja päänahassa ollut aina hilselänttejä, jotka toisista hiustuotteista oikein villiintyy ja toisista hieman rauhoittuu. Mutta L'anzan Remedy tuotteet auttoivat ensimmäisellä käyttökerralla jo niin, että hilse oli miltei kokonaan poissa ja pari pesua lisää ja ei mitään. En uskoisi, ellen olisi itse kokenut. Näistä täytyy tuuletella joka paikassa. :)

Erika Naakka
NUDE

Jes! Mahtavaa että sait apua ongelmaasi :)

Sinna (Ei varmistettu)

Kokeiluun! Jos kaapit kaipaavat täydennystä, tällä hetkellä eleven.fi:ssä Lanzan tuotteet -20 % :)

Erika Naakka
NUDE

Oi! Ostaisin muuten mutta toi uus puteli minkä tilasin tuli just :D

Kommentoi