Saatu ja heti loppu – paras hiuspohjaa hoitava shampoo

Tämän postauksen otsikointi tuotti vähän tuskaa. Halusin siinä siis tähdentää kahta asiaa. Ensinnäkin, osaatte varmasti kuvitella testiin saamani tuotteiden määrän. Tuotteita tulee kovalla tahdilla ja kaikkia täytyisi ehtiä testata ja siksi yksittäistä tuotetta tulee todella harvoin käytettyä loppuun asti. Näiden purkkien kanssa on siis käytännössä tapahtunut ihme. Toinen tähdennettävä asia oli se, että jokaisella hiuspohjan ongelmista kärsivällä pitäisi olla tämä shampoo.

lanza healing remedy.jpg

Sain Lanza Healing Remedy Scalp Balancing Cleanser-shampoon ja Conditioner-hoitoaineen testiin joulukuun alussa. Siitä lähtien olen käyttänyt näitä putkeen joka ikinen pesukerta ja nyt 3,5 kuukautta myöhemmin käytin molemmista viimeisen pisaran. Näin tapahtuu ei ikinä.

Ja nyt mulla on vaikeuksia osata hehkuttaa näitä tarpeeksi isosti. Scalp Balancing -tuotteet ovat siis käytännössä pelastaneet seborrooisesta ihottumasta kärsivän päänahkani. Kutina on loppui melkein ensimmäisellä käyttökerralla ja tukka tuli superpuhtaaksi, muttei sellaiseksi natisevan kuivaksi. Sarjan tuotteet eivät siis varsinaisesti ole syväpuhdistavia, vaan keskittyvät enemmän hiuspohjan hoitamiseen. Se mihin näiden taikatuotteiden teho perustuu, mulla ole mitään käryä. Mutta homma toimii, uskokaa pois. Nyt mietin kuumeisesti, mistä löydän mahdollisimman nopeasti seuraavan satsin..

Muita faneja? 🙂

Kommentit (14)
  1. Kerrohan jos/kun löydät näitä jostain, kuulostaa lupaavalta 🙂 Itsellä ollu sama päänahan ongelma jo kauan ja ei oo tähän mennessä mitään kauheen toimivaa shampoo-hoitoaine komboa löytynyt..

    1. Suomessa näitä myydään kuulemma kampaamoissa ja idHairin nettikaupassa: https://idhair.fi/brandit/l-anza/lanza-healing-remedy-scalp-balancing-cleanser-300-ml.html 🙂

  2. bangerhead.fi 🙂

    1. OHO! Siellä näyttäis olevan ylivoimaisesti halvin! Mitä ihmettä 😮

      1. Joo Ruotsissa L’anza ei ole ollenkaan niin riistohintainen brändi, myös eleven.fistä löytyy tätä kohtuuhintaan. Ainut vaan, että kuten niin moni hiustuotemerkki, myös L’anza on valitettavasti korvannut shampoissaan parabeenit voimakkaasti allergisoivilla metyyli-isotiatsolinonilla metyylikloori-isotiatsolinonilla 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *