Sebamedin haastaja – Lierac Double Cleansing

Kuten moni teistä, ja suurin osa lähipiiristäni, tietää, ra-kas-tan Sebamediä. Siis sitä ihan tavallista vihreää tai oliiviöljyllä höystettyä valkoista pesuainetta. Siis tätä. En useinkaan käytä meikinpoistoon mitään muuta tuotetta, koska muita ei tarvita. Sebu poistaa silmämeikin, huulimeikin ja pohjameikin yhdellä pesukerralla ilman sen kummempia pumpulihinkutuksia. Lisäksi käytän sitä sivellinten ja Beautyblenderin puhdistukseen ja tarvittaessa sillä hierotaan koirakin puhtaaksi.

Tähän asti mikään pesuaine ei ole yltänyt lähellekään Sebamedin monikäyttöisyyttä ja helppoutta. Ennen kuin nyt, kun Lieracin uudet puhdistustuotteet liippaavat aika läheltä. Sarjan uutuuksista Foaming Cream -puhdistusaineeseen ja Micellar Milk -miselliveteen olen erityisen ihastunut.

lierac puhdistusaine.jpg

Nämä uudet Double Cleansing -puhdistusaineet perustuvat Aasiassa suosittuun kaksoispuhdistukseen. Siinä iholta puhdistetaan ensin öljypohjaisella puhdistusaineella meikki ja lika ja toisessa vaiheessa vesipohjaisella tuotteella kaikki iholle jääneet vesiliukoiset epäpuhtaudet. Näin yksinkertaistettuna.

Lieracin tuotteissa tämä kaksoispuhdistus on yhdistetty yhteen tuotteeseen ilman, että tuotteesta olisi tullut ihoa kuivattava supertehokas pesuaine. Ainakaan oma iho ei näistä tuotteista kuivu, vaikka meikki ja tali tuntuvat puhdistuvan iholta astetta tehokkaammin. Lisäksi tämä Foaming Cream sisältää AHA-happoja, jotka kuorivat hellävaraisesti ihoa jättäen sen kuulaaksi ja raikkaaksi sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa.

Puhdistusasteessa Lieracin tuotteet voittivat pelkän Sebamed-pesun. Pesin reippaasti meikattujen kasvojen toisen puolen Sebamedillä ja toisen puolen voidemaisella Foaming Cremellä ja puhdistin ihon molemmilta puolilta misellivedellä. Tässä vertailukuva:

lierac double cleansing.jpg

Tästä kuvasta näkyykin hyvin, miten yksi tuote ei riitä puhdistamaan meikkiä ja epäpuhtauksia iholta täysin (ja tämä pitäisi itsekin yrittää muistaa). Iho voi tuntua puhtaalta ja meikittömältä, mutta misellivedellä irtoaisi vielä viimeiset meikinrippeet, tali ja kuolleet ihosolut. Varsinkin, jos käytät meikkiä paljon, kannattaa puhdistusaineen kaveriksi ja tukijaksi ottaa ehdottomasti misellivesi. Itse tykkään kulttimaineen ansainneesta Biodermasta sekä tästä Lieracin Micellar Milk -misellivedestä, joka muuttuu pullosta tullessaan maitomaisesta nestemäiseksi!

Mutta parissa asiassa Sebamed voittaa edelleen haastajansa. Ensinnäkin se on edullinen ja sillä on äärettömän hyvä hinta-laatu-suhde. Toinen, aika tärkeäkin asia, se ei kirvele silmiä, toisin kuin tämä Foaming Cream. Siksi olenkin puhdistanut Foaming Creamilla kasvot ja Micellar Milkillä silmämeikin.

Hintaa näillä Lieracin (150 ml/200 ml) putsareilla on 26-27 euroa ja Sebamedillä (200 ml) vain noin 5 e. Lieracille siis pisteet puhdistustehosta, tehokkaista raaka-aineista ja ylellisestä tuntumasta, Sebamedille edullisuudesta, kätevyydestä ja kirvelemättömyydestä. Valinta riippuu siitä, mitä ominaisuuksia tuotteissa eniten arvostaa. Itse en osaa päättää kumpi voitti!

Kommentit (5)
  1. Myyh mun lemppari Lieracilta eli puhdistusöljy taisi häippästä tän uudistuksen myötä :/ Se oli ihan ykkönen. Ja tää uus värimaailma ei puhuttele, liian Vichy idealia-ish mun mielestä. Iloiset ja kirkkaat värit erotti muista apteekkisarjoista kivasti. Mutta sarjana silti ihana, lirkun seerumit on rakkautta ♥

  2. Miten tuo toksupuoli noissa uusissa Lieracin tuotteissa, Onko voimakas vai mieto?

    1. Kyllä mun mielestä aika mieto kirpeän kukkainen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *