Siskon meikkipussilla

Ihanaa sunnuntaita ystävät hyvät! Viime kerralla, kun tein tällaista meikkipussilla-postausta, kurkattiin äidin meikkipussiin ja tällä kertaa syynäyksen alle pääsi Irene-siskon matkapussukka. Tämä setti on siis se, jonka Irene ottaa mukaansa aina, vaikkakin kotoa löytyy enemmän esimerkiksi luomivärejä ja huulipunia.

meikkipussilla.jpg

Beautyblender on siskolle ihan must, kuten allekirjoittaneellekin. Hän käyttää sitä lempimeikkivoiteensa Lumene Natural Glow Fluid Foundationin levittämiseen ja lopputulos on takuulla kaunis. Meikkivoiteelta Irene hakee aikuisiän aknen ja arpien peittävää koostumusta, mutta myös heleyttä ja luonnollisuutta. Siksi tämä kuulaan lopputuloksen takaava meikkivoide on ollut käytössä jo pitkään niin arki- kuin juhlameikissäin. Plussaa SPF20:stä!

Elisabeth Arden Eight Hour Cream on Irenen mukaan erittäin monikäyttöinen tuote. Hän käyttää sitä huulivoiteena sekä poskipäillä hehkua tuomaan. Aina, kun joku kehaisee Irenen kuulasta ihoa, salaisuus piilee juurikin tässä voiteessa! Toimii kuulemma myös hiusten latvahoitoaineena.

KICKS Contour Kit on puuterimainen korostus-varjostuskitti, jonka sävyä Cinnamon Irene käyttää aurinkopuuterina. Puuterin Irene yleensä skippaa kokonaan, mutta aurinkopuuteria ei ikinä. Poskipunana hän käyttää klassikkotuote NARS Orgasm -poskipunaa. Parasta siinä on kaunis sävy ja hehku. Sivellinrintamalla Irene luottaa Ecotoolsiin, jolta löytyy todella laadukkaita siveltimiä eläinystävällisesti.

meikkipussilla 2.jpg

Irenelle tärkeintä on kuitenkin kulmakarvojen ehostaminen, oli kuinka kiire tahansa. Tätä kuvaa hyvin myös se, ettei siskolla ole mukana ainuttakaan luomiväriä, mutta kolme eri kulmatuotetta kylläkin! Hän on tykästynyt Essencen Cubatina Cushion Eyebrow Inkiin. Se on oikeastaan nestemäinen kulmaväri, jota otetaan huokoisesta sienestä viistosiveltimeen (kuvan sivellin H&M). Sitä ennen hän kuitenkin käyttää Maybelline Brow Precise Micro Pencil -kulmakynää, joka saa pointseja tarkasta jäljestä ja kierrettävästä kärjestään. Kolmas huipputuote, Miss Beauty London Brow Gel antaa nopeasti väriä ja erottelevuutta, ja jos oikein tosi paha kiire yllättää, onnistuu kulmameikki pelkästään tällä ruskeapigmenttisellä geelillä. Näitä löytyy Prismoista ja Essenceä Tokmanneilta ja Cittareista.

Viime aikojen lemppari silmämeikissä on ollut monitoimi-ihme Dr. Hauschka Eye Definer, jota Irene käyttää niin rajauksen tekoon kuin luomivärinäkin toisen pään vaahtomuoviapplikaattoria apunaan käyttäen. Irene kertoo, että kun rajauksen tekee jollain muulla kuin mustalla, lopputulos on kauniin luonnollinen ja pehmeä. Tämän kynän sävy 07 on violettiin taittava harmaaruskea eli ihan täydellinen vihreille silmille.

Ripsiväreissä Irene luottaa täysin Essencen valikoimaan. Niissä jos joissain on hinta-laatu-suhde kohdallaan ja plussana helppo saatavuus kauppareissun kylkiäisenä. Irene hakee ripsarilta tuuheutta, pituutta ja kaikkea mahdollista mega-efektiyttä. Luonnollisuus ei tässä vaiheessa kiinnosta tippaakaan 😉 Muhkea ripset antava Lashes of the Day on siskon suosikki tällä hetkellä.

meikkipussilla 3.jpg

Huulimeikissä Irene turvautuu usein luonnollisuuteen siinäkin, ja kiillot ja neutraalit sävyt ovat suurimpia lemppareita. Dr. Hauschkan Liquid Lip Colour, sävyssä 01 on täydellinen nude ja tuntuma huulilla erittäin miellyttävä. Toinen Irenen tämän hetken suosikki on Maybellinen uutuus Super Stay Matte Ink, sävy 15 Lover, joka pysyy huulilla kuin tauti, jopa saunassa. Tämän huulivärin Irene levittää jännästi sormin töpötellen, jolloin lopputulos on ikään kuin omat huulet, mutta vähän parannellut!

irene1.jpg

Mitään sen suurempia meikkauseroja meikäsiskosten tyyleissä ei ole. Muutamia tuote-eroja kuitenkin löytyy, esimerkiksi poskipuna ja värillinen kulimageeli, joita meikäläisen meikkipussista ei löydy. Lisäksi Irene tykkää juhlameikissä tehdä kunnon varjostukset, jotka itse skippaan kokonaan. Meikäläinen taas ei voisi elää ilman peiteainetta, luomivärejä, kuultovoiteita ja puuteria, joita Irenen meikkipussista taas ei löydy.

Irene ei muuten ole mikään ihan noviisi kosmetiikka-asioissa. Hän nimittäin testaa myös hirveän määrän uutuuksia viikoittain, kirjoittaa kauneusaiheisia juttuja Tyyli.comiin ja tekee sinne myös joka viikko Perjantaipurkit-nimistä videosarjaa. Videoilla, joilla muuten jokainen näistäkin tuotteista on esiintynyt, hän käy läpi mielenkiintoisimmat uutuudet ja viikon parhaat tuotelöydöt. Käykääpä siis kurkkimassa myös niitä ja tietysti tutustumassa Irenen Mutsie-blogiin, jos et sitä vielä ole tehnyt! 🙂

kauneus meikki testit meikki
Kommentit (1)
  1. Moi! Mikä sävy käytössä tuossa Lumenen meikkivoiteessa?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *