Smoky eye -meikki videolla + etukoodi LivBoxiin

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: LivBox

Hyvä häivytys on se juttu, mistä erottaa hyvän ja ei niin hyvän meikin. Ja hyvä häivytys ei onnistu ilman oikeanlaista sivellintä. Sen tulee olla iso, pitkäkuituinen ja tarpeeksi karhea, jotta se saa iholla olevan luomivärin liikkeelle. Lisäksi synteettisyys on tietysti aina plussapisteiden arvoinen ;)

LivBox spoiler alert! Tällainen pörheän muhkea apuväline löytyy suomalaisen Iberon valikoimista ja se tulee kaikkiin nyt lokakuussa ilmestyviin LivBoxeihin!

Tätä Iberon synteettistä häivytyssivellintä voi käyttää luomivärin levitykseen tai puhtaana silmämeikin viimeistelyyn. Eli kun teet esimerkiksi tummaa varjostusta luomivakoon, kannattaa lopuksi käydä luomivärin reunat läpi puhtaalla häivytyssiveltimellä. Näin meikkiin tulee kaunis liukuma, mikä tuo siihen sen ammattilaisefektin.

Ja missäpä muualla häivyttely olisi tärkeää kuin syksyisessä smoky eye -meikissä. Pääsin jokin aikaa sitten LivBoxin studioille kuvattavaksi ja jännittävän päivän tuloksena syntyi tämä ehkä blogihistoriani hienoin tutorialvideo ;)

Videolta löydät ohjeet tummanruskean sumusilmämeikin tekoon ja mm. sen kuuluisan teippitempun! Häivytyssiveltimen lisäksi tarvitset tätä meikkiä varten muutaman runsaspigmenttisen tumman luomivärin (vaikkapa ruskean), hyvän silmämeikinpohjustusaineen ja ripsarin. Ei muuta kun testailemaan!

ALEKOODI

Blogini lukijana saat nyt alennuksen marraskuun LivBoxista! Käytä koodia nude, niin saat boxin hintaan 13,90 € (norm. 16,90 €). Alennus koskee joko jatkuvan tilauksen ensimmäisen boxin hintaa tai kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen ensimmäistä kuukautta. Alennus on voimassa 9.10.2016 asti. Tilaamaan pääset täältä.

Kommentit

Veeruli (Ei varmistettu)

Hei, tuo ale koodi ei toimi???

Erika Naakka
NUDE

Moikka, koodi on kuulemma tarkistettu ja sen pitäisi toimia normaalisti. Kokeilisitko uudelleen?

NM (Ei varmistettu)

No, ei toimi mullakaan vaikka kuinka yrittää. Jatkuvan tilauksen kanssa. Sanoo vaan että "Kampanjaa ei voida aktivoida. Syöttämäsi kampanja ei ole voimassa.".

Pinjapieni (Ei varmistettu)

Kääk! Ei saa paljastaa boxin sisältöä etukäteen, ainakaan varoittamatta! ;)
Mutta tarpeeseen tulee sivellin, joten jes!

Kukka (Ei varmistettu)

Komppaan edellistä. Tuli ihan äh-fiilis, kun ylläristä osa paljastui.

uusi tilaaja (Ei varmistettu)

Moikka!

Kokeilin koodia kolmen kuudauden pakettiin->antoi hinnaksi 15,90€/kk. Ei nyt iso ero tuohon 13,90€ mutta kuitenkin eri summa tulee antamallasi koodilla.

Erika Naakka
NUDE

Moikka, joo huomasin tuon myös, mutta se antaa tuon hinnan jokaiseen kolmeen pakettiin eli on periaatteessa sama kuin että jos eka olisi 13,90 ja loput 16,90 kuin että kaikki on  15,90 :)

Epsu (Ei varmistettu)

Hei oli aika kurjaa että varoittamatta spoilasit Livboxin sisältöä. Nyt meni yllärin fiilis :(

Fah (Ei varmistettu)

Alekoodi ei toimi :( koitin kirjottaa erilaila yms kaikkea muuta mutta ei toiminut

Lotta N (Ei varmistettu)

Mullakaan ei toiminut tuo koodi.. koitin moneen otteeseen ja tuohon 1kk jatkuvaan ja 3kk tilaukseen kokeilin myös. Harmittaa kyllä, olen jo vähän aikaa ajatellut tilaavani ja tämä alekoodi olisi tullut juuri oikeaan aikaan :(

Kommentoi