Smoky eye -meikki videolla + etukoodi LivBoxiin

Kaupallinen yhteistyö: LivBox

ibero-häivytyssivellin-livbox.jpg

Hyvä häivytys on se juttu, mistä erottaa hyvän ja ei niin hyvän meikin. Ja hyvä häivytys ei onnistu ilman oikeanlaista sivellintä. Sen tulee olla iso, pitkäkuituinen ja tarpeeksi karhea, jotta se saa iholla olevan luomivärin liikkeelle. Lisäksi synteettisyys on tietysti aina plussapisteiden arvoinen 😉

LivBox spoiler alert! Tällainen pörheän muhkea apuväline löytyy suomalaisen Iberon valikoimista ja se tulee kaikkiin nyt lokakuussa ilmestyviin LivBoxeihin!

ibero-häivytyssivellin-livbox-2.jpg

Tätä Iberon synteettistä häivytyssivellintä voi käyttää luomivärin levitykseen tai puhtaana silmämeikin viimeistelyyn. Eli kun teet esimerkiksi tummaa varjostusta luomivakoon, kannattaa lopuksi käydä luomivärin reunat läpi puhtaalla häivytyssiveltimellä. Näin meikkiin tulee kaunis liukuma, mikä tuo siihen sen ammattilaisefektin.

Ja missäpä muualla häivyttely olisi tärkeää kuin syksyisessä smoky eye -meikissä. Pääsin jokin aikaa sitten LivBoxin studioille kuvattavaksi ja jännittävän päivän tuloksena syntyi tämä ehkä blogihistoriani hienoin tutorialvideo 😉

Videolta löydät ohjeet tummanruskean sumusilmämeikin tekoon ja mm. sen kuuluisan teippitempun! Häivytyssiveltimen lisäksi tarvitset tätä meikkiä varten muutaman runsaspigmenttisen tumman luomivärin (vaikkapa ruskean), hyvän silmämeikinpohjustusaineen ja ripsarin. Ei muuta kun testailemaan!

ibero-häivytyssivellin-livbox-1.jpg

ALEKOODI

Blogini lukijana saat nyt alennuksen marraskuun LivBoxista! Käytä koodia nude, niin saat boxin hintaan 13,90 € (norm. 16,90 €). Alennus koskee joko jatkuvan tilauksen ensimmäisen boxin hintaa tai kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen ensimmäistä kuukautta. Alennus on voimassa 9.10.2016 asti. Tilaamaan pääset täältä.

Kommentit (10)
  1. Hei, tuo ale koodi ei toimi???

    1. Moikka, koodi on kuulemma tarkistettu ja sen pitäisi toimia normaalisti. Kokeilisitko uudelleen?

      1. No, ei toimi mullakaan vaikka kuinka yrittää. Jatkuvan tilauksen kanssa. Sanoo vaan että ”Kampanjaa ei voida aktivoida. Syöttämäsi kampanja ei ole voimassa.”.

  2. Kääk! Ei saa paljastaa boxin sisältöä etukäteen, ainakaan varoittamatta! 😉
    Mutta tarpeeseen tulee sivellin, joten jes!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *