Sokoksen Kutsu Kauneuteen - Nuden suosikkitarjoukset!

NUDE

Yhteistyössä Sokos

Kutsu Kauneuteen -tapahtuma on jälleen tulossa! Koko ensi viikon 3.3.-9.3. Sokokset, Emotionit ja Sokoksen verkkokauppa ovat pullollaan huipputarjouksia ja sainkin yhteistyön merkeissä valita teille muutaman parhaan tärpin, joita tapahtumasta kannattaa lähteä kärkkymään ;)

Jokaisella huippumerkillä on myös omat etupäivänsä ja ne ovat: Ma 3.3. Lancôme, Ti 4.3. Clinique, Ke 5.3. Dior, To 6.3. Biotherm, Pe 7.3. Sensai, La 8.3. Clarins, Su 9.3. Lumene. Lisäksi viikon jokaisella päivällä on huippuetuja, jotka ovat voimassa vain sen päivän ajan. Muutaman niistä eduista näet näissä kollaasikuvissa.

Lisäksi viikko on täynnä ihania uutuuksia, meikkitaiteilijoita, ohjelmaa, vinkkejä ja tietysti superhyviä kosmetiikkatarjouksia. Ja suurin osa tarjouksista tulee myös Sokoksen verkkokauppaan!

Sokos järjestää myös kilpailun, jonka palkintona on meikkitaiteilija Raili Hulkkosen kauneusopastus sekä 400 euron edestä huippumerkkien tuotepalkintoja. Kilpailuun voi osallistua koko viikon ajan tavarataloissa ja Sokoksen verkkokaupassa osoitteessa: sokos.fi. Kipin kapin osallistumaan!

Löytyykö teiltä näistä tarjouksista omia suosikkeja? :)

Kommentit

bubbs (Ei varmistettu)

Kun ei asu Stokkakaupungissa, Balmanien rantautuminen Sokoksiin oli kyllä nasta uutinen! Tuota hypetettyä merisuolasuihketta on pakko ainakin testata.

Erika Naakka
NUDE

Joo tää oli kyllä ilouutinen! :)

Mira (Ei varmistettu)

Valaise vähän tyhmää.. Noi missä on ".fi" niin onko ne tarjoukset voimassa vaan verkkokaupassa vai myös siellä? :D

Erika Naakka
NUDE

ne on kaupoissa ja myös netissä :)

Puf (Ei varmistettu)

Ooo en olisi edes tiennyt tällaisesta kampanjasta jossei siitä olisi ollut juttua blogissasi :) Noita Cailap by Mariela Sarkiman taivuttimia oon etsinyt viimeisen kuukauden ajan jokaisesta kaupasta ja nyt niitä näköjään saa Sokokselta tarjouksesta! Kiitos!!

Sokoksen nettisivuilla ei näkynyt mainintaa kampanjasta, osaatko sanoa minä päivänä Mariela Sarkiman tuotteet tulevat tarjoukseen?

Erika Naakka
NUDE

En ole ihan varma, mutta uskoisin, että heti maanantaina kun kauneuspäivät alkavat :) Mäki ajattelin mennä hakemaan parit Sarkimat ;)

Alisa (Ei varmistettu)

Tunnistettiinko sut tänään Turun Wiklundin sokoksella? Tai siis minähän tunnistin, mutta yleisesti, tullaanko sua koskaan tervehtimään yms? :)

Erika Naakka
NUDE

Haha et kai!! :DD Olin tekemässä juttua kauneuspäivistä :) Olisit tullut moikkaamaan!

Kyllä joku mut joskus satunnaisesti tunnistaa :) Yleisimmin kauppojen myyjät, tai sitten he uskaltavat vain sanoa sen useammin ;D

Alisa (Ei varmistettu)

Haha, mä olen perjaatteessa just myyjä siellä, harjoittelijana tosin! :)

Erika Naakka
NUDE

No niinpä just! ;D

Kommentoi