Sokoksen Kutsu Kauneuteen – Nuden suosikkitarjoukset!

Yhteistyössä Sokos

Kutsu Kauneuteen -tapahtuma on jälleen tulossa! Koko ensi viikon 3.3.-9.3. Sokokset, Emotionit ja Sokoksen verkkokauppa ovat pullollaan huipputarjouksia ja sainkin yhteistyön merkeissä valita teille muutaman parhaan tärpin, joita tapahtumasta kannattaa lähteä kärkkymään 😉

Jokaisella huippumerkillä on myös omat etupäivänsä ja ne ovat: Ma 3.3. Lancôme, Ti 4.3. Clinique, Ke 5.3. Dior, To 6.3. Biotherm, Pe 7.3. Sensai, La 8.3. Clarins, Su 9.3. Lumene. Lisäksi viikon jokaisella päivällä on huippuetuja, jotka ovat voimassa vain sen päivän ajan. Muutaman niistä eduista näet näissä kollaasikuvissa.

Lisäksi viikko on täynnä ihania uutuuksia, meikkitaiteilijoita, ohjelmaa, vinkkejä ja tietysti superhyviä kosmetiikkatarjouksia. Ja suurin osa tarjouksista tulee myös Sokoksen verkkokauppaan!

Sokos järjestää myös kilpailun, jonka palkintona on meikkitaiteilija Raili Hulkkosen kauneusopastus sekä 400 euron edestä huippumerkkien tuotepalkintoja. Kilpailuun voi osallistua koko viikon ajan tavarataloissa ja Sokoksen verkkokaupassa osoitteessa: sokos.fi. Kipin kapin osallistumaan!

Löytyykö teiltä näistä tarjouksista omia suosikkeja? 🙂

Kommentit (10)
  1. Kun ei asu Stokkakaupungissa, Balmanien rantautuminen Sokoksiin oli kyllä nasta uutinen! Tuota hypetettyä merisuolasuihketta on pakko ainakin testata.

    1. Joo tää oli kyllä ilouutinen! 🙂

  2. Valaise vähän tyhmää.. Noi missä on ”.fi” niin onko ne tarjoukset voimassa vaan verkkokaupassa vai myös siellä? 😀

    1. ne on kaupoissa ja myös netissä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *