Superkiiltoa hiuksille!

Omat hiukseni ovat melko kiillottomat, sanoisinko jopa himmeät! Kokeilen aina kaikkia mahdollisia kiiltotuotteita, joilla voisin saada edes sadasosan siitä loistokkuudesta, joka julkkisten hiuksissa on punaisilla matoilla. Sain Moroccanoililta testiin Glimmer shine -kiiltosuihkeen ja olen aika täpinöissäni, sillä tällä saa kiiltoa jopa mun haituviin!

Okei, eihän tämäkään mitään ihmeitä tee, mutta esimerkiksi kiharoihin viimeistelysuihkeena käytettynä tämä toimii ihanasti. Ei kuitenkaan kannata suihkuttaa tätä hiuksiin liikaa, sillä suortuvat saattavat mennä vähän klimppiin. Eli muutama suihkautus kaukaa kuiviin hiuksiin ja heti tukka näyttää terveemmältä ja onkin sitä, sillä suihke sisältää ravitsevaa arganöljyä. Tykkään!

Kommentit (10)
  1. Voiko tuota laittaa myös pyyhekuivaan tukkaan??

    1. no varmasti voi, mutta tarkoitus on käyttää kuiviin hiuksiin 🙂

  2. Kiillottomuus saattaa johtua silikonien kerrostumisesta hiuksiin. Ne meikkaavat hiuksen kiiltäväksi, mutta pidemmällä aikavälillä tekemät enemmän hallaa kuin hyötyä. Kannattaa siis välttää tuotteita, joissa on aineosaluetteloissa -cone tai -xane -päätteisiä aineosia. Luontaiskaupoista saa puhdasta arganöljyä alle kahdellakympillä, joka toimii mielettömän hyvin kiillottajana. Moroccan Oil -sarjan useimmissa tuotteissa se kiiltoa antava ainesosa on nimenomaan silikoni, eikä arganöljy.

    1. Negatiiviset jutut silikonista on jo vanha juttu ja tällä vuosikymmenellä ollaan raas sitä mieltä, että silikonit ei ole pahasta vaan niistä on enemmän hyötyä kuin haittaa! Kerrostumista voi ehkäistä syväpuhdistavilla pesuilla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *