Suuri meikkivoidevertailu – 5 x luksusmeikkivoide vertailussa

Tänään vuorossa postaus, joka on ollut tekeillä jo pitkään: suuri meikkivoidevertailu! Ja aihepiirinä kalliimmat high-end-meikkivoiteet, joilta voisi odottaa aika paljon. Mutta lunastuvatko lupaukset, se nähdään pian!

Olet itse todella nirso meikkivoiteiden kanssa. Tuntuu, että omalle pintakuivalle, joskus pahastikin kuivuvalle, mutta päivän mittaan rasvoittuvalle iholleni ei sovi juuri mikään kaupoista löytyvä pohjameikki. Haluan kuitenkin testata ja käydä läpi erilaisia tuotekategorioita, jotta teidän ei tarvitsisi.

meikkivoide testi high end meikkivoide vertailussa

Siksi lähdin siis testaamaan viittä luksusmeikkivoidetta, joista sinä voit sitten valita itsellesi parhaiten sopivan, jos uusi meikkivoide on kiikarissa 🙂 Mutta muista, että hinta ei tässäkään takaa laatua eli älä mene suoraan luksusmerkkien osastoille meikkivoidehakuun. Myös edullisesti voi löytyä ihan timantteja tuotteita!

Mutta eiköhän lähdetä tutustumaan näihin viiteen high-end-meikkivoiteeseen syvemmin yksi kerrallaan. Lisäksi annan niille pisteitä tähdissä yhdestä viiteen.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear

meikkivoide testi high end meikkivoide vertailussa

49,50 e, SPF 15. Lupaus: Lancôme Teint Idole Ultra Wear lupaa 24 tunnin mattapintaisen kestävyyden, kuvankauniin ihon ja hyvän peittävyyden.

Arvio: Tämän meikkivoiteen suurta suosiota en suoraan sanottuna ole käsittänyt koskaan. Meikkivoide on koostumukseltaan paksua ja tuntuu levityksen yhteydessä kuivalta. Se ei ole kovin pigmenttinen, joten jos haluaa kunnon peittävyyttä, pitää meikkivoidetta kerrostaa ihan tosissaan. Ultra Wear takertuu kuiviin kohtiin iholla, eikä blurraa eli häivytä ihohuokosia. Siinä on myös tämän joukon voimakkain hajuvesimäinen tuoksu, mitä aina meikkivoiteissa ja yleensäkin kaikissa meikeissä vierastan. Se ei mielestäni jätä ihoa täysmattaiseksi vaan kivan kuulaaksi, joten pakkelittomuudesta se saa pari lisäpistettä. Käytin sävyä 010, mutta se on itselleni liian vaalea. **

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Foundation

meikkivoide testi high end meikkivoide vertailussa

52,50 e, SPF 30. Lupaus: Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Foundation kestää iholla 24 tuntia ja mukautuu ihoon päivän mittaan. Ei vaadi korjailua päivän aikana. Hengittävä ja kevyentuntuinen.

Arvio: Tämä oli yksi lempiuutuuksistani viime vuoden meikkilanseerauksista (postaus). Tämä meikkivoide levittyy iholle kivasti, eikä jämähdä röpelöisiin kohtiin ihossa. Tämä on vähän paksumpaa kuin vaikka seuraava Dior, mutta koostumus on enemmänkin samettinen kuin mikään paksu pakkeli. Synchro Skin blurraa hyvin ihohuokosia ja pysyy iholla kauniina koko päivän. Lopputulos on juuri sopivan matta, hieman heleä. Peittävyys on ehkä sellainen medium+ ja sitä voi lisätä meikkivoidetta kerrostamalla. Oma sävyni on 260 Cashmere. ****

Diorskin Forever 24H Wear High Perfection Skin-caring Foundation

meikkivoide testi high end meikkivoide vertailu

60 e, SPF 35 PA+++. Lupaus: Pitkäkestoinen, ihonhuokosia supistava ja ihoa hoitava mattameikkivoide. Suojaa sekä UVB- että UVA-säteiltä.

Arvio: Dior on yksi tämän joukon harvoista meikkivoiteista, joka ei tartu ihoni kuiviin kohtiin. Meikkivoide on hyvin ohutta ja nestemäistä eli kovin peittävää lopputulosta tästä on vaikeaa saada. Siksi meikkivoidetta kuluu aika reippaasti, kun sillä yrittää häivyttää ihonsävyn epätasaisuuksia. Olisin kaivannut vähän enemmän peittävyyttä ja vähän enemmän kuultoa, sillä meikkivoiteesta tulee tosi mattapintainen asetuttuaan. Mutta on tämä ihan passeli mun makuuni! Oma sävyni 2N. ***

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup

meikkivoide testi

50 e, SPF 10. Estée Lauder Double Wear Stay-in-place Makeup antaa virheettömän, luonnollisen, mattapintaisen lopputuloksen, joka on kerrostettavissa täyspeittäväksi. Pitkäkestoinen ja öljytön koostumus, jota ei tarvitse korjailla.

Arvio: Yksi maailman ikonisimmista meikkivoiteista ja ah, my favorite, kuten moni teistä jo varmasti tietääkin. Tämä ”DW” on joukon pigmenttisin eli ohutkin kerros peittää jo todella hyvin. Vaikka meikkivoide on kerrostettavissa, ainakaan meikäläisen ei ole koskaan tarvinnut laittaa kuin yksi ohut kerros ja se on siinä. Meikkivoide tuntuu iholla kevyeltä, jättää puolimattaisen jäljen, eikä se takerru kuiviin kohtiin. Lisäksi se kestää iiihan koko päivän ja tarvittaessa yönkin ilman mitään fiksailua (tämä on tullut todistettua niin helteisessä Ruisrockissa kuin omissa häissänikin). Se levitää iholle tasaisesti ja on joukon voidemaisin, ei siis liian paksua eikä liian ohutta litkuakaan. suojakerroin saisi mun puolesta olla korkeampi, mutta muutoin, täyskymppi <3 Oma sävyni on 2N1 Desert Beige. ****

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

meikkivoide testi

54 e. Lupaus: Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Tuote hyödyntää Micro-fil™-teknologiaa, joka muotoilee kasvoja (haha, lol) ja kirkastaa ihon sävyä. Sen heleyttä tuova koostumus on saanut inspiraationsa silkkikankaasta.

Arvio: Tämä meikkivoide aiheuttaa minussa jotenkin ristiriitaisia fiiliksiä. Jostain syystä olen jo pitkään halunnut tykätä tästä ja kokeilinkin tätä vuosia sitten ja nyt uudelleen. Mutta ei tästä vaan lempparia tule, vaikka miten yrittäisin. Armanin suosittu meikkivoide on myös kivan voidemainen ja helppo levittää. Se ei ole täysin peittävä ja kuultaa kyllä aika paljon läpi ja jättää puolimatan pinnan. Se on vähän näiden kaikkien edellisten välimaastossa, eikä pomppaa mitenkään muita parempana esiin. Luminous Silk Foundation sopii ainakin itselleni parhaiten arkikäyttöön, koska juhliin kaipaan enemmän peittävyyttä ja tasaisuutta. Meikkivoide tuoksuu, muttei mitenkään liian voimakkaalle. Oma sävyni on 3.5. ****

meikkivoide testi high end meikkivoide vertailussa

Kyllä tästä joukosta omiksi lemppareikseni nousevat Estée Lauder Double Wear (of course) ja uutena tulokkaana Shiseido Synchro Skin -meikkivoiteet. Toki edullisemminkin voi löytyä ihan mahtavia pohjameikkituotteita, mutta näistä viidestä nämä kaksi ansaitsevat luksustittelinsä.

Mutta hei, mistä te toivoisitte tällaista vertailua seuraavaksi?

bloglovin’ + blogit.fi + facebook instagram

kauneus meikki testit
Kommentit (19)
 1. Millä on paras levittää Estee Lauderin meikkivoide?

  1. Mun mielestä sormilla!

 2. Seuraavaksi vertailu huulipunista ja niiden pysyvyydestä!

  1. Hmm tosi vaikeaa rajata… pitäisi keksiä joku alakategoria!

   1. Ei-mattaiset kestävät punat! Niistä ainakin itse kaipaan vinkkejä 🙂

    1. Okei, no pistetäänpä ylös!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *