Syksyn 2021 mielenkiintoisia uutuuksia

Näin syksyn lähestyessä sähköpostiin alkaa taas tippua tiedotteista uusista tuotelanseerauksista. Samalla innostun selailemaan nettikauppojen uutuuksia ja sitä mä tein taas yhtenä iltapäivänä. Päätinkin kirjata näitä mielenkiintoisia uutuuksia ylös postauksen muodossa, josko näistä olisi jotain iloa myös teille!

Voidemainen bronzer

Voidemaiset ja nestemäiset bronzerit ovat nyt todella kovassa huudossa ja odotankin näitä tulevan vielä paljon lisää meikkibrändien valikoimiin. Anastasialta tuli hiljattain juurikin tällainen voidemainen ”aurinkopuuteri”, joka on vilahdellut jo monien vaikuttajien kanavissa: Anastasia Cream Bronzer*. Tämä on saanut myös mun kiinnostuksen heräämään, sillä tykkään kyllä enemmän tällaisista voidemaisista ja nestemäisistä tuotteista, mattaisten ja puuteristen sijaan.

Tämä Anastasian bronzeri löytyy Kickeistä* neljässä eri sävyssä ja yhdelle tuotteelle hintaa on 35 euroa.

Meikkigurun siveltimet

Meikkitaiteilija ja kauneusvaikuttaja Katie Jane Hughes suunnitteli omat sivellinmallistonsa Spectrumille ja sekös on kauneusmaailmaa kiinnostanut! Rakastan Katie Jane Hughesin lookkeja ja kädenjälkeä, joten jos näillä siveltimillä pääsisi edes millin lähemmän samanlaista työjälkeä, niin count me in ja take my money ja sitä rataa!

Spectrum Collection KJH -siveltimiä löytyy mm. CultBeautylta ja  Spectrumin omilta sivuilta.

Johdottomia kihartimia

Kerroin aiemmin uudesta nerokkaasta johdottamasta automaattikihartimesta (postaus). Nyt myös Babylissin valikoimista löytyy kolme johdotonta muotoilutuotetta: 25 mm kiharrin*, 28 mm kiharrinpuikko* ja suoristin*. Uskon, että johdottomia hiustenmuotoilutuotteita tulee koko ajan markkinoille enemmän ja toivottavasti niiden akutkin kehittyvät! Näitä Babylissin tuotteita tekisi kyllä todella mieli kokeilla, niin kätevää!

Jättimäinen lainerauta x 2

Törmäsin varmaan joskus pari vuotta sitten isoon lainerautaan, joka tuntui silloin pyörivän Instagramissa ja Youtuben kauneusvaikuttajien videoilla. Sillä tehdyt laineet näyttivät niiiiin ihanan rennoilta ja siltä, kun olisi viettänyt koko päivän surffatessa rannalla.

Kaivelin ja kaivelin ja kävi ilmi, että tuo brändi ainakaan silloin toimittanut Suomeen ja ai vitsi, kun harmitti.

MUTTA mun piti siis kirjoittaa tämä kappale samantyyppisestä (ehkä vähän pienemmästä) muotoiluraudasta: Amikan High Tide Deep Waveria jota saa Cocopandalta* noin 120 eurolla. Ja arvatkaa mitä. Nyt tuota alkuperäistä Mermade Hair Waveria* saa kuin saakin tilattua myös Suomeen! Nimittäin BeautyBaysta*! Ja se on myös Amikaa reilusti edullisempi, 65 euroa maksava ja se menee juuri näillä näppäimillä meikäläisen ostoskoriin (ja menikin)!

got2b The Glued 4 Brows Edges

Hiusgeeliä kulmiin

Olin jo ajastanut tämän postauksen, kun törmäsin Instagramissa aivan todella mielenkiintoiseen uutuuteen ja oli vielä pakko lisätä se tähän.

Minä (ja toooosi moni muu kauneusalan ammattilainen) olen käyttänyt Schwarzkopf got2b Glued -hiusgeeliä kulmageelinä jo pitkään. Nyt pyyntöihin on vastattu ja merkki lanseerasi oman geelin juuri kulmakarvoille. Nerokasta! Ja upeaa, että iso brändi vastaa kysyntään tällä tavoin. Odotan aivan sormet syyhyten, että koska tätä mahtaa rantautua Suomeen.

Mihin mielenkiintoisiin uutuuksiin sä olet törmännyt? 🙂

Kuvat: valmistajat

Kommentit (8)
 1. Voe piru, mun piti olla säästökuurilla, mutta nyt sitten retkahdin tuohon Mermade-lainerautaan! 😀 Tän takia ei pitäis lukea blogeja….
  Kannattaa huomioida, että Beautybayn sivuilla lukeelaitteen pistokkeesta näin: ”UK plug included only”. Itse tilasin tuon jostain randomilta aussisivulta, jossa luki että pistoke ois international ja käy missä vaan.

  1. Just rupesin kysymään/kommentoimaan, että tarkoittaako tuo UK plug juuri sitä mitä tarkoittikin. Kertokaahan oliko toimiva peli, kiinnostaa kyllä :).

  2. NOUH en huomannu!! No onneks noita adaptereita löytyy joka paikasta 🙂

   1. Ja mä dumbass en tajunnu että aussipaketista tulee tullimaksut maksettaviksi… Maksoin ne just, nyt itse vehkeen pitäisi saapua parin päivän päästä. Nyt kyllä toivon että international plug on tosissaan international, etten turhaan maksanut enempää tästä 😀

 2. Tuota Got2B:n kulmakarvageeliä näyttää saavan jo Saksan Amazonista! Pakko testata, onko yhtä hyvää kuin se tuubista tuleva! Tosin hinta on kyllä aika suolainen kun tuubin saa samaan hintaan ja aika paljon enemmän tuotetta kerralla.

  1. UUU ja siis Saksan Amazonista pystyy tilaamaan Suomeen?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *