Syksyn hiustrendi: fresh & clean

Tämän syksyn ja varmasti koko seuraavan vuoden hiustrendi aiheuttaa meikäläiselle vähän vaikeuksia toteuttaa. Putipuhdas, todella laittamaton ja mielellään omalla hiusvärillä höystetty kuontalo on catwalkeilla tuttu näky, mutta sen toteuttaminen ei ainakaan itselleni oli ihan yksinkertainen juttu.

hiustrendit 2017.jpg

Omat hiukseni ovat sieltä rasvoittuvimmasta päästä. Jos siis pesisin normaalisti hiukset, kuivaisin ne ilman mitään rakennetta antavaa ainetta ja jättäisin ne vain roikkumaan, liiskautuisivat ne parissa tunnissa kiinni päähän ja roikkuisivat ohuina rasvaisina liruina kasvoilla. Siksi aionkin toteuttaa tätä trendiä vähän huijaten ja suihkutan tyveen ainakin vähän kuivashampoota pitämään hiukset raikkaina pidempään. Koska ihaniltahan nämä mallien hiukset näyttävät!

L’Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Low Shampoo. Tästä hellävaraisemmasta shampoosta kerroin vähän aikaa sitten ja kovassa käytössä se on ollut edelleen. Kuten tuossa postauksessa kerroin, se jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi, muttei yhtään rasvaisiksi. Tukka tuntuu jopa tuuheammalta, vaikka tuote onkin äärimmäisen hoitava ja hellävarainen.

The Body Shop Fuji Green Tea Refreshingly Purifying Cleansing Hair Scrub. Viime aikoina yhä suositummaksi on noussut kuorinta-aineet hiuspohjalle. Ja hyvä niin, eihän hiukset voi hyvin, jos niiden lähtökohta voi huonosti. Tämä The Body Shopin kuorinta jättää tukan kyllä uber-raikkaaksi, muttei mitenkään nitisevän puhtoiseksi. Tuntuu, että hiukset ovat tyvestä kuohkeammat ja hoidon jälkeen ne myös rasvoittuvat hitaammin, kun kaikki ylimääräinen tali ja hiuspohjaan jääneet muotoiluaineet on saatu sieltä pois.

L’anza Healing Style Dry Shampoo. Tämä kuivashampoo on yksi uusimmista suosikeistani yhdeltä lempihiusmerkiltäni. Se on todella kevyttä eli ei jätä hiuksia koviksi koppuroiksi tai tahmeiksi, vaan todella raikkaiksi ja tietysti rasvattomiksi. Sopii tyveen sekä antamaan vähän pitoa latvoihin esimerkiksi kampausten pohjalle.

 Bloglovin’ + Facebook + Youtube

Näytöskuvat: All Over Press

Kommentit (3)
  1. Jee vihdoin mun tukka tyyli on muodissa 😀 toki itsellä on toi sama ongelma rasvaisuuden takia, mut silti isopeukku tälle villitykselle! 🙂

  2. Voisitko siis kertoa, miten peset hiukset normaalisti ja mitä laitat niihin pesun jälkeen, miten kuivaat yms. koska sun hiuksesi ovat tosi hyvännäköiset

    1. Meinasin tulla kysymään samaa, koska omat hiukset rasvoittuvat myös helposti ja ne on pestävä päivittäin. Vaikka oon koittanut ties mitä, niin hiukset valuvat ankeana päätä myöten.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *