Syksyn yllättäjä - Garnier Skin Active Rose Moisture+ Botanical Day Cream

NUDE

Yksi tämän syksyn suurimmista yllättäjistä on edullinen, söpö ja tulee sellaiselta merkiltä, miltä en odottaisi uutta lempikasvovoidettani. Kyseessähän on siis jo viime kuun 10 alle 10 e -postauksessani mainitsemani Garnier Skin Active Rose Moisture+ Botanical Day Cream, jonka halusin nyt vielä erikseen nostaa esille.

Garnierilta tuli syksyllä uusia Botanical -tuotteita, joiden ainesosista yli 90% on luonnollista alkuperää. Yllättävän tästä tuotteesta tekin se, etten ole koskaan sen suuremmin fanittanut Garnierin ihonhoitotuotteita ja yleensä päivävoiteeni ovat aika paljonkin 5,80 euroa arvokkaampia.

Mutta laatu ja korkea hinta eivät aina kulje käsi kädessä. Edullinenkin voi joskus olla aivan superhyvä ja todellinen löytä ja tässä Rose Moisture+ Botanical Day Creamissa onkin enemmän kuin hyvä hinta-laatu-suhde. Voide sisältää mm. shea-voita ja ruusun kukkaisvettä, tuoksu on aivan järjettömän ihana ja koostumukseltaan se on astetta paksumpi.

Paksumman koostumuksensa takia olenkin tykännyt käyttää tätä nyt syksyllä, kun naama on alkanut kuivua talven tullessa. Iho pysyy tämän kanssa koko päivän pehmeänä ja kosteutettuna, eikä se ala kiristellä, kuten kesäkäytössä olevien päivävoiteideni kanssa. Jos siis kärsit itse kuivuudesta ja haluat löytää edullisen, mutta toimivat päivävoiteen, suosittelen ehdottomasti testaamaan tätä syksyn yllättäjää :)

Instagram + Facebook + Bloglovin'

Kommentit

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.com

Oho! Luonnollista alkuperää olevien ainesosien prosenttiosuudet ovat monilla valtavirtamerkeilläkin ilahduttavasti kasvussa, mutta tätä en olisi osannut hyllystä etsiä. Tsekkaan! :)

Erika Naakka
NUDE

No niinpä! En olisi Garnierilta heti odottanut :) Kandee tsekata!

Vierailija (Ei varmistettu)

Toimisikohan tämä sitten vähän rasvaisemmalla iholla yövoiteena? :)

Erika Naakka
NUDE

No miksipä ei! :)

Mari- (Ei varmistettu)

Ja vissiin päivävoiteena toimii myös meikin alla?

Erika Naakka
NUDE

Joo ehdottomasti :) Aina käytän itse!

SylviaK (Ei varmistettu)

Olin nähnyt tästä mainoksia, mutta en pitänyt tätä varteenotettavana ostoksena. Menin kuitenkin Sokokselle ostamaan halpaa kasvovoidetta, jota voisin läträtä kaulalle ja dekolteelle. Tämä nökötti hyllyssä ja päätin että no, kokeillaan (mainoksen uhri! :D). Siis täähän on superhyvä! Käytän nykyään myös välillä kasvoille. Ihanan silkkinen ja kosteuttava.

Kommentoi