Syksyn yllättäjä – Garnier Skin Active Rose Moisture+ Botanical Day Cream

Yksi tämän syksyn suurimmista yllättäjistä on edullinen, söpö ja tulee sellaiselta merkiltä, miltä en odottaisi uutta lempikasvovoidettani. Kyseessähän on siis jo viime kuun 10 alle 10 e -postauksessani mainitsemani Garnier Skin Active Rose Moisture+ Botanical Day Cream, jonka halusin nyt vielä erikseen nostaa esille.

garnier skin active botanical 2.jpg

Garnierilta tuli syksyllä uusia Botanical -tuotteita, joiden ainesosista yli 90% on luonnollista alkuperää. Yllättävän tästä tuotteesta tekin se, etten ole koskaan sen suuremmin fanittanut Garnierin ihonhoitotuotteita ja yleensä päivävoiteeni ovat aika paljonkin 5,80 euroa arvokkaampia.

Mutta laatu ja korkea hinta eivät aina kulje käsi kädessä. Edullinenkin voi joskus olla aivan superhyvä ja todellinen löytä ja tässä Rose Moisture+ Botanical Day Creamissa onkin enemmän kuin hyvä hinta-laatu-suhde. Voide sisältää mm. shea-voita ja ruusun kukkaisvettä, tuoksu on aivan järjettömän ihana ja koostumukseltaan se on astetta paksumpi.

garnier skin active botanical.jpg

Paksumman koostumuksensa takia olenkin tykännyt käyttää tätä nyt syksyllä, kun naama on alkanut kuivua talven tullessa. Iho pysyy tämän kanssa koko päivän pehmeänä ja kosteutettuna, eikä se ala kiristellä, kuten kesäkäytössä olevien päivävoiteideni kanssa. Jos siis kärsit itse kuivuudesta ja haluat löytää edullisen, mutta toimivat päivävoiteen, suosittelen ehdottomasti testaamaan tätä syksyn yllättäjää 🙂

Instagram + Facebook + Bloglovin’

Kommentit (7)
  1. Petra / Viilankantolupa
    28.11.2017, 10:00

    Oho! Luonnollista alkuperää olevien ainesosien prosenttiosuudet ovat monilla valtavirtamerkeilläkin ilahduttavasti kasvussa, mutta tätä en olisi osannut hyllystä etsiä. Tsekkaan! 🙂

    1. No niinpä! En olisi Garnierilta heti odottanut 🙂 Kandee tsekata!

  2. Toimisikohan tämä sitten vähän rasvaisemmalla iholla yövoiteena? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *