Takuulla kuulas iho – Pixi Glow Tonic

*sis. mainoslinkkejä

Kerroin eilen uusimmasta ihailuni kohteesta, meikkaaja Katie Jane Hughesista (@katiejanehughes), jonka upea iho on ihan kuin jostain toisesta maailmasta. Halusinkin heti Katien bongattuani selvittää hänen ihonhoitorutiininsa ja toivoin tietysti samalla, että omasta arsenaalistani löytyisi joitain samoja tuotteita. Ja löytyihän sieltä!

pixi glow tonic.jpg

Eräässä Instagram-kuvassaan Katie avaa koko sen hetkisen ihonhoitorutiininsa ja paljastaa käyttämänsä tuotteet. Yksi hänen hehkuttamistaan jutuista on Pixi Glow Tonic -kuoriva kasvovesi, jonka muistinkin saaneeni sen joskus Eleveniltä ja löysin sen lopulta jostain kaapin perukoilta. Miten ihmeessä tämä huipputuote on mennyt minulta täysin ohi, julistihan Virvekin sen suorastaan ihonhoitokultin kohteeksi!

Pixi Glow Tonicin teho piilee sen glykolihapossa, jota se sisältää 5 prosenttia. Tämä ihoa kuoriva AHA-happo on hellävarainen kuorija, mutta voi aluksi aiheuttaa iholla pientä kihelmöintiä ja punoitusta. Siksi ainetta kannattaakin aluksi käyttää vain aika ajoin, ei joka päivä.

pixi glow tonic 2.jpg

Nimensä mukaisesti tämä kasvovesi jättää ihon siis aivan uskomattoman kuulaaksi ja ajan myötä ihon kunto ja hehku ilmeisesti vain paranevat. Jos tulokset ovat jo nyt näin hyviä, aion jatkaa käyttöä ihan ehdottomasti. Talvisen samea iho on nimittäin tipotiessään!

Vaikkakin juuri vähän aikaa sitten kerroin, että luotan ihon kuorinnassa mekaaniseen kuorintaan, olen kyllä jo puoltamassa näkökantaani. Tämä Glow Tonic kun antaa iholle voimakkaamman kuullon kuin mekaaninen kuorinta ja tätä sopii tehdä vaikka joka päivä, toisin kuin perinteistä hinkkaavaa kuorintaa. Kasvovesi sopii äärimmäisen tällaisille kuivaihoisille ja rakeellista kuorintaa paremmin myös herkälle iholle. Iso pullo Pixi Glow Tonic -kasvovettä maksaa Elevenillä* ja KICKSeissä 29,70 e.

Kommentit (10)
  1. Kosmetiikan Suurkuluttaja
    4.1.2018, 14:07

    Glow Tonic on tosiaan todella hyvä kasvovesi 🙂 Pitää vaan kesällä muistaa aurinkorasva sen leivttämisen jälkeen! Tätä on mielestäni mukavampi käyttää kuin normaalia ihon kourintaa koska tämä on niin paljon hellävaraisempi.

    1. Joo se on hyvä muistaa! Hmmm sehän tais lukea tossa pullon kyljessäkin? Hyvä että muistutetaan 🙂

  2. Minä syöksyin heti tätä Kicksin verkkokaupasta ostamaan, kun näin aiemmassa postauksessasi vinkin hyvästä alesta. Kiitos vaan vinkistä! 🙂 Olen aiemmin käyttänyt tästä pienen näytepullollisen ja ainakin sen perusteella tuote sopi hyvin iholleni.

    Hyvää alkanutta vuotta 2018!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *