Tämän kesän parhaat itseruskettavat joka lähtöön

Tuntuu, että uusia itseruskettavia on tullut markkinoille ihan hirveästi viime vuosina ja olen kyllä ahkerasti myös testaillut monia niistä. Päätinkin listata teille mun omat suosikkini tänä vuonna. Mukana vanhoja suosikkeja plus todella laadukkaita uutuksia.

itseruskettava kasvoille

Parhaat itseruskettavat kasvoille

Tan-Luxe The Face Anti-Age Drops*. Tämän kevään suurin yllättäjä on ollut Tan-Luxe. Pääsin testaamaan sitä IG-yhteistyön merkeissä ja nyt en juuri muuta kasvoille käytäkään. Rakastan ihan sikana tällaisia tippoja, jotka voi vain lisätä oman kasvo- tai vartalovoiteen joukkoon! Voit itse määritellä värin voimakkuuden, eikä sun tarvitse luopua sun ihanasta yövoiteesta.

Tällaisia on ollut joitain markkinoilla aiemminkin, mutta ei näin vahvoja (mulla siis sävy medium/dark). Tuntuu etten ole saanut esim. niillä Cliniquen tipoilla tarpeeksi väriä, mutta kun tätä laittaa 4 tippaa kasvovoiteen joukkoon, niin tulee just ihana väri! Ja itseruskettaviin tottumattomat voivat laittaa vaikka vain yhden tipan ja näin varovasti vain kokeilla vaikutusta.

Tan-Luxe on ehkä hinta-asteikolla siellä painavammassa päässä, mutta toisaalta yksi puteli myös kestää tosi pitkään. Mun lemppari, The Face Anti-Age -kasvotipat maksavat Lykolla* 49 euroa ja itseasiassa juuri nyt kaikki Tan-Luxen tuotteet ovat alennuksessa Lookfantasticilla*!

itseruskettava kasvoille

KICKS Beauty Overnight Self Tan Face Gel*. Tykkään tosiaan siitä, että saan väriä nopeasti, eikä mun tarvitse läträtä kolmena yönä putkeen kauniin sävyn saavuttamiseksi. Siksi olen jo pitkään tykännyt myös tästä KICKS Beauty Overnight Self Tan Face Gelistä (Medium/Dark) ja siitä on kuulemma tullut myös monen teidän suosikki! Tämä on mielestäni aika tuoksuton myös, mistä tämä saa lisää pojoja.

Laitan tätä yhtenä iltana puhtaille, mielellään kuorituille, kasvoille (ja kun se on imeytynyt, päälle laitan yövoiteen) ja jo seuraavana aamuna kasvoilla on kaunis sävy. Joskus, jos haluan oikein kunnolla väriä, levitän voidetta kahtena iltana peräkkäin. Tätä saa nimensä mukaisesti KICKSeistä ja se maksaa nyt noin 15 e.

itseruskettava kasvoille

Australian Glow Facial Bronzing Mististä olen täällä blogissa ja Instagraminkin puolella kertonut. Tämä hienojakoinen sumute levittyy ihanasti kasvoille ja se miksi tästä erityisesti pidän, on sen kyky tuoda sävyä myös decolteelle. Millään muulla en tunnu saavan väriä sille ihoalueelle! Valitettavasti tätä ei enää tuoda Suomeen, korona vaikutti saatavuuteen, mutta sumutetta on saatavana netistä, mm. Eleveniltä*.

itseruskettavat tipat

Parhaat itseruskettavat vartalolle

Tan-Luxe The Body*. Tan-Luxe on voittanut mut myös vartalokategoriassa. Merkiltä löytyy niin vaahtoja, voiteita, tippoja kuin öljykin! Mun ehdoton suosikki on tässäkin tipat, jotka voi vain lisätä omaan vartalovoiteeseen (mulla riittää käsiin ja sääriin yhteensä noin 15 tippaa). Väriä saa niin paljon kuin tippoja lisää; tuossa ylläolevassa kuvassa tippoja (Medium/Dark) on pienessä vartalovoidemäärässä tosi paljon eli noin tummaa ei tarvitse lopputuloksesta tehdä, jos ei halua! Nämä tipat eivät myöskään tuo iholle sitä itseruskettaville tuttua tuoksua tai tahri lakanoita. Ihan täydellinen tuote, mutta myös vähän siellä tyyriimmässä päässä (n. 54 e).

Tan-Luxe The Gradual*. Myös samaisen merkin asteittain ruskettava vartalovoide on ihan järisyttävän hyvä! Koostumus on tosi kevyttä, eikä jätä ihoa lähmäiseksi. Tuoksua en juuri ole huomannut ja jo kerralla saa kivasti väriä. Tätä saa mm. Bangerheadilta* noin 24 eurolla.

Isle of Paradise Self-Tanning Drops*. Nämä Suomeen myös juuri rantautuneet Isle of Paradisen tuotteet vaikuttavat todella laadukkailta. Brändiltä löytyy vaahtoja, voiteita ja myös tippoja, joista olen tykännyt, vaikkakin jostain syystä olen enemmän käyttänyt Tan-Luxen tippoja. Mutta nämä ovat kyllä hyvin samantyyppisiä, molemmilla saa tummankin värin, jos haluaa ja itseasiassa näitä Isle of Paradisen tippoja voi myös käyttää kasvoille!

zuii itseruskettavazuii itseruskettava

Zuii Flora Gradual Tan Body Lotion*. No tämä ei tule varmaan yllätyksenä kellekään, niin pitkään Zuiin itseruskettava voide on ollut mun suosikki! Zuiin voide on superhelppo levittää, eikä tähän tarvita levityskinnasta. Voide on mietotuoksuinen, väriltään vaaleaa ja koostumukseltaan kevyttä. Se imeytyykin mukavasti eli en joudu menemään tahmaisen fiiliksen kanssa nukkumaan. Ja kyllä, tämäkin antaa kauniin värin jo yhdessä yössä: jo yksi levityskerta riittää, mutta tarvittaessa väriä voi tummentaa toisella levityksellä, kuten nimessä oleva ”gradual” kertoo. Tämä tuntuu nyt olevan kaikista nettikaupoista loppu, mutta Sokoksista ja Ruohonjuurista voisi löytyä!

Vita Liberatan vaahdot ovat myös edelleen mulla aika-ajoin käytössä, mutta jotenkin olen siirtynyt enemmän voiteisiin ja tippoihin. Tuntuu, että niiden kanssa iho ei jää yhtään lähmäiseksi ja tykkään myös siitä, että voin säädellä värin tummuutta mieleni mukaan.

Mikä on sun IR-suosikkisi?

kauneus iho suosittelen testit
Kommentit (8)
  1. Moikka! Mulla on tismalleen sama ongelma ja IR ei tartu millään decolteelle. Ainostaan tuo samainen australian glow toimii siihen. 🙄

    Nuo tipat kuulostaa kuitenkin niin käteviltä, että tekis mieli koittaa! Onko sulla toiminut tuo tan-luxe decolteelle edes vähää?

    1. Siis miten voiki olla ihan sama juttu! Siis niin mystistä! Mutta siis joo, kyllä Tan-Luxekin tarttuu (ei tietty samassa mittakaavassa kuin Australian Glow). Mutta en kyllä oo kokeillut mitään ihan hullua määrää tippuja. Varmasti siis tarttuisi kun vaan laittaisi joku 10 tippaa pieneen määrään vartalovoidetta ja levittäisi decolteelle 😀

  2. Moikka! Osaisitko sä sanoa tuosta Kicksin itseruskettavan inci-listasta, kun siellä on eräänä raaka-aineena C15-19 Alkane. Cosmethics-appi antoi tästä punaisen varoituksen ”raaka-aine kielletty EU:ssa perustuen CosIng Annex II tietyin poikkeuksin” eli riippuu siitä, voiko valmistaja osoittaa, että raaka-aine on johdettu jostakin muusta aineesta kuin karsinogeenista. Tiedustelin jo Kicksiltä suoraan, että onko raaka-aine tuotettu EU standardien mukaisesti mutta en heiltä ole vielä saanut vastausta. Oletko kyseiseen raaka-aineeseen törmännyt muuten kosmetiikasta tai onko se muutoin tuttu? Kun ensimmäisenä tietysti ajattelee että EU:ssa kun ollaan niin pitäisi tietysti turvallista olla käyttää, mutta aina se punainen huutomerkki siellä Cosmethiscissa säikäyttää..

    1. Joo kyllä mä luottaisin että niinkin ison bränin kuin Kicksin tuotteet ovat turvallisia. Euroopan kosmetiikkalainsäädäntö on kuitenkin tosi tiukka! Mutta toivottavasti ne nyt silti vastaavat sulle sieltä! :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *