Tarttuuko rajaus ripsientaivuttimiin? Ei enää tämän vinkin jälkeen!

Mikään ei ole niin ärsyttävää kun se, että olen tehnyt tarkasti ja pieteetillä itselleni hienot silmänrajaukset, mutta kun painan ripsientaivuttimen lähelle ripsen tyveä, tarttuu taivutin rajaukseen ja taivuttamisen jälkeen vie sen mennessään! Silmänrajaukseen voi pahimmillaan tulla rakoja ja kaupan päälle taivuttimeen tarttunut kajal-kynä tai eyeliner suttaa meikin taas seuraavalla taivutuskerralla.

Olen miettinyt pitkään, mikä tähän pulmaan sopisi avuksi. Olen kokeillut taivuttaa ripset ennen rajauksen tekoa, mutta haluan levittää ripsarin mahdollisimman nopeasti taivuttamisen jälkeen eli silloin tuo kikka ei toimi. Olen myös kokeillut asettaa taivuttimen sen verran kauas ripsien tyvestä, ettei metalli osu yläluomeeni. Mutta tämäkään ei passaa, koska haluan taivutuksen alkavan mahdollisimman tyvestä.

Mutta nyt olen viimein keksinyt tähän ratkaisun; nimittäin puuterin! Hah, mihin pulmaan puuteri nyt ei auttaisi!

Ideana tässä meikäläisen keksinnössä on se, että taivuttimen pinnasta tehdään teflonin lailla mahdollisimman tarttumaton. Ja homma toimii näin: ota irto- tai kivipuuteria sormenpäähän ja sipaise se taivuttimien yläosaan koko sisäpinnalle. Ja sitten taivutus tehdään ihan tavalliseen tapaan.

Koen suorastaan suurta ylpeyttä tästä insinöörimäisestä taidonnäytteestäni 😀 Ja takaan, että toimii, koklaa vaikka!

 BLOGLOVIN’ / BLOGIT.FI

// English: Do you ever have the problem where your eyeliner stucks to the curler when you try to curl your lashes? Well, just swipe a little bit of powder on the surface of the curler and you don’t have to fear for your liner ever again! It’s like teflon for your curler 😉

kauneus meikki tutoriaalit
Kommentit (12)
 1. Pitääkin kokeilla, mulla rajauksen lisäksi taivutin vie yleensä luomiväritkin mennessään 😀

  1. No se just! Niin ärsyttävää 😀

 2. Tai sitten tekee kuin minä: taivuttaa ripset ja levittää ripsarin heti ensimmäisenä silmämeikistä. Sututkin saa siivottua helposti ilman että luomivärit tuhriutuu. Tosin monille ripsari on se pilkku iin päälle, ja järjestyksen muuttaminen tuntuu hankalalta.

  1. Minäkin teen yleensä näin. Jotkut luomivärit vaan ovat niin varisevia, että suttaavat sitten ripset… Ehkä pitää kokeilla niin, että ensin kerros ripsaria, sitten luomiväri, ja sitten vielä yksi ripsarikerros

  2. No noin en kyllä haluaisi itse tehdä, koska jos vaikka luomivärin levittää luomille ripsarin jälkeen, saattaa osa siitä varista ripsiin ja jäädä näkyväksi :/

  3. Sade Karoliina
   1.1.2020, 17:03

   Laitan myös ennen rajauksia ja luomiväriä ripsarin. Mulla on jostain syystä yläluomi aina ripsivärissä laiton jälkeen. En tiedä johtuuko siitä, että mulla on aika painavat luomet ja myös pitkät ripset.
   Se, että jättäisin ripsarin viimeiseksi, on silkka mahdottomuus.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *