Täydellinen arkimeikkivoide – Oriflame TheOne Illuskin Aqua Boost Foundation

Haha juuri kun olen sanonut, että kulmatuotteissa ja eyelinereissa meikäläisen kriteerit ovat niin kovat, että vain harva uutuus sen seulan läpi pääsee, tulee jälleen uusi kategoria, johon nämä samat jutut pätee. Olen nimittäin myös meikkivoiteiden kanssa hyvin tarkka, eikä käyttöön jää kuin murto-osa pr-näytteinä saaduista tuotteista.

Siksi en odottanut sen suurempia wow-elämyksia, kun sain testiin Oriflamen uuden TheOne Illuskin Aqua Boost Foundation -meikkivoiteen. Edellinen Illuskin-meikkis oli kauneusbloggaajien keskuudessa suosittu, mutta itse en koskaan sen kummemmin innostunut siitä. Mutta tämä onnistui yllättämään mut ihan toden teolla!

oriflame theone illuskin aqua boost a.jpg

Oriflame TheOne Illuskin Aqua Boost Foundation on täydellinen arkimeikkivoide. Se on puolipeittävä ja tuntuu iholla kevyeltä, joten lopputulos on luonnollinen, mutta omaa pärstää tasaisempi ja kuulaampi. Jälki on tosiaankin hyvin heleä, joten T-alueelle tämän käyttö vaatii kyllä puuterointia.

Eli suosittelisin tätä ehdottomasti niille, joiden iho on enemmän siellä kuivan puolella ja jotka eivät halua esimerkiksi töissä käyttää kasvoillaan sitä kaikista peittävintä pakkelia 😉 Kuiva iho ei varmasti tarvitse päivän aikana puuteria ja itsekin säästyn lisäpuuteroinnilta kevyen bakingin ansiosta.

oriflame theone illuskin aqua boost 2.jpg

Levityksessä saa olla suht nopea ja olenkin käyttänyt tämän levitykseen ihan omia sormiani. Pohjameikin tekemiseen tällä taktiikalla meneekin se about 10 sekuntia aikaa! Meikkivoide onkin ollut käytössäni nyt joka arkipäivänä ja viikonloppuisin, kun olen kaivannut aavistuksen enemmän peittävyyttä ja mattapintaa, olen sekoittanut mukaan Estée Lauderin Double Wearia.

Plussaa tälle tulee tietysti tuosta SPF20-suojakertoimesta, joka on ihan must näin kesän korvilla. Illuskin Aqua Boost Foundation maksaa normaalisti 18 euroa, mutta on nyt Oriflamen nettikaupassa alessa!

Muita tätä testanneita? 🙂

Kommentit (4)
  1. Kiitos vinkistä! Mikä sävy sinulla on tästä käytössä? Mietin minkä itselleni tilaisin, olen vuodenajoista kesä vaaleilla hiuksilla ja vihreillä silmillä.

    1. Jos mulla on itseruskettavaa, käytän Natural Beigeä ja muuten sekoitan joukkoon Light Ivorya 🙂 Tässä olen sekoittanut.

  2. Mitkä kaksi sävyä sinulla on tuossa kuvassa? Löytyykö keltapohjainen sävy? 🙂 En ole vielä tätä tilannut, mutta aikomuksena on 🙂

    1. Jos mulla on itseruskettavaa, käytän Natural Beigeä ja muuten sekoitan joukkoon Ligh Ivorya 🙂 Tässä olen sekoittanut ja molemmat on keltapohjaisia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *