Täydellinen nude-lakka

NUDE

Vaikka nudelakkoja on tällekin bloggaajalle kertynyt ihan kiitettävä määrä, mikään niistä ei ole kolahtanut kuin tämä I love me -messuilta bongaamani Oriflamen versio (tässä kohtaa joku varmaan ajattelee, että Oriflame on maksanut mulle miljoonia kun kirjotan vain heidän tuotteistaan. Mutta eivät ole, lupaan! :D)

Oriflamen TheOne Long Wear Nail Polish -lakan sävyssä Tiramisu on mukana hieman helmiäistä, mikä tekee kynsistä entistä kiiltävämmät. Lakka on melko ohutta, joten näissäkin kuvissa kynsissäni on muistaakseni kolme ohutta kerrosta lakkaa.

Ja toinen hehkutuksen aihe on tämä Gina Tricotilta saamani Nail Spray Quick Dry -kynsisuihke, jonka tehoa pessimistisen luonteeni mukaisesti aluksi epäilin. Mutta kun kokeilin tätä Oriflamen lakkakerrosten kuivattamiseen, se todella toimi! Mutta suihke vaatinee vielä useampia kokeilukertoja ja erilaisia lakkoja, jotta voin todella todistaa tehon ;) Mutta ainakin näin ensitapaamisella teki muhun suuren vaikutuksen!

Täydellisten nudelakkojen keräily kuitenkin jatkuu vielä tovin. Hyviä tuotevinkkejä? ;)

Kommentit

jeejeee (Ei varmistettu)

itsellä ollut täydellinen nudelakka hakusessa! mistä tuota saa ostettua?:)

Erika Naakka
NUDE

Uskoisin, että nettikaupasta :) http://fi.oriflame.com/index.jhtml

ida365 (Ei varmistettu) http://ida365.fi

Vau miten superhyvänvärinen nude! Oi että, pitää varmaan tilata tuo sävy itselle, täydellinen nude ollut metsästyksen alla vaikka kuinka kauan.

Elisa (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.blogspot.com

Paljonko tuo Ginan spray maksaa?? Heti alkoi kiinnostaa moinen! :)

Erika Naakka
NUDE

Nyt ei oo kyllä tietoa mut en usko et ihan kauheesti :D voin kyllä selvittää!

Pulu Paloma (Ei varmistettu) http://pulupaloma.blogspot.fi

Kiva nudeväri! Löysin myös tällaisen kivan geelilakan Isadoralta, sävy on 220 Classy nude:

http://pulupaloma.blogspot.fi/2014/09/nude-nails.html

saldag (Ei varmistettu) http://saldags.blogspot.fi

Mua jotenkin inhottaa nuo spray-kuivattajat, kun sitä suihketta leviää käsille ja ilmaan niin paljon, ja joku aine joka kuivattaa kynsilakan ei voi olla kovin terveellistä hengitettävää :D

Kommentoi