Täydellinen nude-lakka

Vaikka nudelakkoja on tällekin bloggaajalle kertynyt ihan kiitettävä määrä, mikään niistä ei ole kolahtanut kuin tämä I love me -messuilta bongaamani Oriflamen versio (tässä kohtaa joku varmaan ajattelee, että Oriflame on maksanut mulle miljoonia kun kirjotan vain heidän tuotteistaan. Mutta eivät ole, lupaan! :D)

Oriflamen TheOne Long Wear Nail Polish -lakan sävyssä Tiramisu on mukana hieman helmiäistä, mikä tekee kynsistä entistä kiiltävämmät. Lakka on melko ohutta, joten näissäkin kuvissa kynsissäni on muistaakseni kolme ohutta kerrosta lakkaa.

Ja toinen hehkutuksen aihe on tämä Gina Tricotilta saamani Nail Spray Quick Dry -kynsisuihke, jonka tehoa pessimistisen luonteeni mukaisesti aluksi epäilin. Mutta kun kokeilin tätä Oriflamen lakkakerrosten kuivattamiseen, se todella toimi! Mutta suihke vaatinee vielä useampia kokeilukertoja ja erilaisia lakkoja, jotta voin todella todistaa tehon 😉 Mutta ainakin näin ensitapaamisella teki muhun suuren vaikutuksen!

Täydellisten nudelakkojen keräily kuitenkin jatkuu vielä tovin. Hyviä tuotevinkkejä? 😉

Kommentit (7)
  1. itsellä ollut täydellinen nudelakka hakusessa! mistä tuota saa ostettua?:)

  2. Vau miten superhyvänvärinen nude! Oi että, pitää varmaan tilata tuo sävy itselle, täydellinen nude ollut metsästyksen alla vaikka kuinka kauan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *