Täydellinen nudehuulimeikki

Meikäläisen huulilla on viimeisimmissä meikkikuvissa näkynyt aikalailla samanlaiset huulimeikki; kylmään taittava ja kiiltävä nude. Moni teistä onkin pariin otteeseen kysellyt tämän huulimeikin perään ja nyt, kun olen aivan täpöllä rakastunut yhteen sen osaan, haluan sen teille myös jakaa.

urban decay vice cream rush 4.jpg

urban decay vice cream rush.jpg

Olin jokunen aika sitten Urban Decayn yllätysreissulla Levillä. Ennen illan ohjelmaa, saimme käydä Stockmannilla UD:n pisteellä huulimeikissä. Siellä meikkaaja valkkasi minulle punan, jonka sävyistä en ikimaailmassa olisi itselleni osannut valita! Ai vitsi tällaiset keissit, joissa joku muu valitsee sinulle meikin tai vaikka hääpuvun (vink vink), löytää itsestään ihan uusia puolia ja huomaa joidenkin juttujen sopivan itselleen, vaikka ei sitä olisi osannut odottaa!

Ja näin tosiaan kävi tuolla tilaisuudessa, koska meikkaaja laittoi minulle pinkkiin taittavaa nudepunaa. Itse valitsen aina ruskeaan taittavia ja vähän lämpimämpiä nudeja, joten nyt kun huomasin, että tämähän näyttää meikäläisen ihoa ja silmiä vasten helkkarin hyvältä, olen ihan myyty! Olen siis tämän kylmän punan seurassa joutunut heittämään pari meikkiperiaatettani roskiin 😀 Kyseinen puna on siis Urban Decay Cream Vice Lipstick, sävy Rush.

urban decay vice cream rush 2.jpg

Sävy on jotenkin jännä, koska se näyttää hylsyssään aika neutraalilta, mutta kasvojeni ihoa vasten se on selkeästi kylmänpuoleinen malva. Aloinkin jalostaa tätä sävyvalintaa eteenpäin ja viimeaikoina olen käyttänyt sitä nudehuulikiillon kaverina, vaikka se himmeästi kiiltävänä menisi huulilla ihan yksinäänkin. Tämän postauksen kasvokuvassa olen tainnut levittää vasta tuon Rushin, mutta tämän ja tämän postauksen (sanoinhan, että olen käyttänyt tätä punaa paljon!) kuvissa päällä on myös kiilto.

Päälle olen siis välillä levittänyt esimerkiksi Maybellinen Vivid Hot Lacquer -huulikiiltoa sävyssä 62 Charmer tai sitten ikisuosikkiani Max Factorin Honey Lacqueria sävyssä Honey Nude. Rajaukseen käytän Essencen Longlasting Liplineria sävyssä 07 Plum Cake*.

urban decay vice cream rush 3.jpg

Tässä siis aikalailla täydellinen huulimeikki vaikka klassiseen valmistujais- tai häämeikkiin! Tämän Cream-punan koostumus on nimittäin erittäin miellyttävä huulilla ja toisaalta se on myös yllättävän pysyvä! En olisi uskonut, että tällainen kiiltävä voidepuna pysyisi huulilla näin hyvin. Suosittelen tsekkaamaan! Löydät Urban Decayn tuotteita valikoiduista Stockmanneista, Sokoksista ja esim. Kicksin verkkokaupasta Kicksin verkkokaupasta (yhteistyölinkki) ja tämä Vice-huulipuna maksaa noin 20 e.

Blogit.fi + Facebook + Instagram

Kaikki postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit (16)
  1. On kyllä kaunis sävy tuossa UD:n punassa 🙂

  2. Tykkään susta kauneusbloggaajana ihan älyttömästi: KIITOS <3!

    1. Voi ei!!! Kiitos <3 <3 <3 Näin tän sun kommentin jo pari viikkoa sitten (mutten silloin päässyt vastaamaan) ja oon jotenkin saanut siitä ihan hulluna taas lisää inspistä. Kiitos siis suuresti <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *