Täydellisin nudepuna

Kerroin juuri ystävälleni siitä, kuinka vaikeaa minun on löytää itselleni täysellisiä nudesävyjä. Kynsilakoissa ja huulipunissa sävy taittaa aina omaan ihoon verrattuna joko liian vaaleanpunaiseet tai liian tummaan ruskeaan.

Siksi hihkun onnesta, kun joskus kerran pari vuodessa törmäänkin omalle iholle sopiviin nakuväreihin. Riemunkiljahdus meinasi päästä, kun kokeilin tätä blogin kautta saamaani Diorin Rouge Dior Couture Colour Voluptuous Care sävyssä 416 Voyageuse.

dior rouge dior 416 voyageuse.jpg

rouge dior 416 voyageuse.jpg

Rouge Dior Couture Colour Voluptuous Care -punat ovat erityisen hoitavia ja tämäkin tuntuu aivan taivaalliselta huulilla. Huulirasvamainen, mutta kuitenkin sopivan peittävä koostumus jättää meikin poiston jälkeenkin huulet pehmeiksi.

Diorin punia minulla ei muita tällä hetkellä ole käytössäkään. Tämänkin uutuussävyn hinta huitelee 44 euron kieppeillä, joten Diorin punia ei ole tullut ostettua juuri ollenkaan. Silti, koska sävy on itselleni aivan nappi, saatan joutua satsaamaan tähän jatkossakin.

Perjantaina on luvassa tutorial tuohon ekassa kuvassa näkyvään meikkiin, joten pysy ihmeessä kuulolla 🙂

rouge dior 416 voyageuse 2.jpg

// I’ve found the perfect nude lipstick. It’s Dior Rouge Dior Couture Colour Voluptuous Care, 416 Voyageuse. It cover nicely and feels so good on the lips. Thumbs up!

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN’ + FACEBOOK

Kommentit (3)
  1. Vähän pelkäsinkin tätä kun Sarvaksen blogi loppui ja siirryit Lilylle että nyt tämän blogin sisältö muuttuu marketista eliittiin (eikä mitään siltä väliltä) blogilahjojen myötä eikä halvempia tuotteita blogissa juuri vilku. Ennen niitä blogissasi näki samoin kuin Sarvaksen blogissa. Hirveän vähän näkee enää normikukkaron tuotteita mitä ennen paljonkin mainostit. 🙁

    1. Kyllähän niitä edelleen näkee 🙂 Kyllä Lumene, Maybelline ja IsaDora ovat edelleen suosikkimerkkejäni ja tämä Diorkin on ensimmäinen laatuaan meikäläisen meikkipussissa. Ja olen juuri tekemässä markettikosmetiikasta postausta 🙂 Mutta ihan totta, en kyllä halua selektiivisen meikin bloggaajaksi! Kiiitos siis huomiosta 🙂

  2. Anteeksi kun avaudun kunnolla eikä tosiaankaan liity postaukseen millään tapaa!
    Tiedän että et ole mikään taikuri, mutta autathan mikäli on jonkulaisia ideoita! Mulla on taas hirveä kriisi hiusten kanssa, ja ahdistaa nämä hiukset niin älyttömästi että tahtoisin vain repiä jokaikisen irti!

    Mulla on aina ollut ihan älyttömän liukkaat ja ohuet hiukset. Päältä ne on paksummat mutta pituuksista yhtenä nippuna ehkä halkaisijaltaan sentin verran, ihan latvoista muutaman millin. Tyvikasvusta huomaa hiusten kasvavan aika normivauhtia, silti mulla on muutaman vuoden pysynyt aina saman pituisina sillä ne katkeilee jatkuvasti. Yritän hoitaa niitä todella hyvin päivittäin, lämpökäsittelylakkoja pidetty, syöty vitamiineja ja kaikki mömmöt ja suihkeet koluttu läpi, mitä köyhällä ja tulottomalla on varaa joskus ostella. Jos kuivat latvat leikkaa pois, niin minimaalisen määrän hiukset kasvaa katkeilematta, kunnes ne taas alkaa katkeilla, kuivua ja ohentua eli tavallaan kasvaminen tyssää aina vähän hartioiden alapuolelle (vaikka siis tyvestähän ne silti kasvaa) hiuksia myös irtoilee tosi paljon. Hiukset kun kehystää koko naaman ja pään, niin mun iso pää näyttää niin idiootille kun on älyttömän lirut ja senki lisäksi lyhyet hiukset! Jostain syystä myös jakauksessa, korvien ja otsan kohdalla on 1cm-5cm mittaisia hiuksia ihan älyttömästi, mutta ne ei koskaan kasva (tai sitten nekin vaan katkeilee) Korvien kohalla on myös yli 5cm mittaisia kasvamattomia hiuksia. Tiedän, kaikilla on vauvahiuksia mutta mun pehko ei ole niihin verrattavissa. Jatkuvasti päälaella sojottaa koko jakauksen mitalta miljoonia 1-5cm hiuksia SUORAAN pystyssä, eivät edes kiharru. Myös siis 5cm hiukset sojottaa pystyssä eikä niitä saa millään ilveellä kuriin, ei purkillisella muotoilugeeliä, -hiuslakkaa tai vedellä.. TODELLA RUMAN NÄKÖISTÄ! Mitään kampauksia en voi tehdä koska hiukset ovat niiiiiin ohuet ja liukkaat että ne eivät oikeastaan ees pysy kiinni ja näyttää idiootille muutenkin. Ja ne kirotut 1-5cm ja joissakin kohti lähemmäs 10cm miljoonat hiukset sojottavat siellä täällä eikä ylety kiinni.Tositosi rumaa. Ei puhettakaan ponnarista, nutturasta, leteistä saatika erikoisemmista juhlakampauksista. Ei vaan mun tukkaan onnistu saatika näytä hyvälle. Joka ikinen aamu, ja muulloinkin kun näitä muutamaa onnetonta hiusta koitan laittaa niin ahdistun älyttömästi ja purskahdan itkuun, niin ohuet ja epämääräset. En vaan enää jaksa näitä!! Värjäilynki oon lopettanut kauan sitte mutta ei vaikuta mitään. Tahdon PITKÄT ja sitäkin mielummin TASAPITKÄT hiukset jotka eivät joka ikinen hetki sojota, ja PAKSUMMAT sillä nämä on niin onnettomat. Kaikki keinot käytetty ja ideat on lopussa. Rahaa ei ole mihinkään ihmeaineisiin eikä rahaa tai mahdollisuutta kunnon kampaajalle menemiseen. Tahtoisin vain normaalit hiukset. Onko mitään oikeasti tepsiviä ideoita? Kiitän tuhannesti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *