Täydellisin puuterisivellin

Olenkin tainnut mainita, että harrastan ns. arkipäivä-bakingia. En siis tee joka päivä superpysyvää ja peittävää pohjameikkiä, vaan käytän kevyesti meikkivoidetta ja aurinkopuuteria. Silmänalusten ja verisuonia kuultavien silmäluomien meikkaaminen vaatii kuitenkin hieman enemmän vaivannäköä.  

Siihen hommaan käytän aina, oli sitten arki tai juhla, aika reilusti peiteainetta sekä puuteria. Ja tämän arki-bakingin teen juuri silmien alle ja silmäluomille irtopuuterilla ja tällä uudella ihanuudella, joka nyt ansaitsi oman postauksensa.

sigma tapered highlighter f35 2.jpg

Kerroinkin vähän aikaa sitten tällä videolla Feeluniquelta saamistani tuotteista, joista yksi arvellutti ensitapaamisella. Monissa Youtuben suosituissa kauneusvideoissa vilahtanut Sigman Tapered Highlighter F35 tuntui aluksi aivan liian sileältä irtopuuterin kanssa käytettäväksi. Vaikka siihenhän kaikki muutkin sitä tuntui käyttävän.

Arvelluttava karvojen sileys on kuitenkin parin käyttökerran jälkeen tipotiessään ja sivellin on ollut nyt ihan joka päivä käytössä. Ja olen hokannut sen upeuden, mistä kaikki, mukaan lukien THE Jaclyn Hill, kohkaavat. Siveltimen muoto ja koko ovat juuri sopivia korostuspuutereiden käyttöön ja myös pienten alueiden puuterointiin. Pyöristetty muoto ottaa kivasti mukaansa puuterimaista tuotetta ja levittää sen helposti iholle.

sigma tapered highlighter f35.jpg

Täydellisen pysyvän meikin silmien alle teen siis niin, että levitän meikkivoiteen päälle kunnon kerroksen peiteainetta. Taputtelen ne paikoilleen Beautyblenderillä, minkä jälkeen levitän myöskin kunnon kerroksen irtopuuteria tällä Sigman siveltimellä (tutorial-video bakingiin). Annan puuterin olla hetken paikoillaan ja pyyhin ylimääräiset sitten samaisella siveltimellä pois. Toimii superhyvin!

Sigma F35 on tehty synteettisestä materiaalista ja se maksaa Feeluniquessa noin 30 euroa. Ja jos innostut, muista käyttää koodia ERIKANAAKKA10. Saat sillä -10% alennuksen, kun tilaat yli 30 eurolla! 🙂

bloglovin.jpg

Kommentit (2)
  1. Heippa Erika!
    Pisti heti silmään puhe noista verisuonista, joita peität kasvoistasi. Kärsin samoista ja arrrghh että ne on ärsyttäviä ja hankalia peittää. Mulla ne näkyy vaaleasta ihosta johtuen tosi selvänä violetteina silmissä, suun sivuilla sekä leukalinjassa. Lisäks viä suun sivuilla näkyy nenän luo menevät ”varjot” (näyttää valitettavan paljon viiksiltä :D). Please help me!! Millä ihmeellä ne saa piiloon?

  2. Kauanko alekoodi on voimassa? Haaveilemani meikkivoiteen oikea sävy on loppunut 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *