Tee rajaus mistä tahansa luomiväristä – NYX Multitasker Mixing Medium

Tiedättekö sen, kun niin monissa Youtube-guruen videoissa puhutaan siitä maagisesta mixing mediumista, jolla kaikista jauhemaisista luomiväreistä saa taiottua itselleen voidemaisen superpigmenttisen luomivärin tai nestemäisen eyelinerin. En ole löytänyt tällaisia kaikkeen sopivia geelimäisiä tuotteita kuin ehkä yhden tähän mennessä, mutta nyt NYX toi markkinoille oman versionsa, joka on niin ihanan helposti saatavilla!

nyx multitasker mixing medium.jpg

NYX Multitasker Mixing Medium on siis lähes kirkas, hieman vaalea geeli, johon voi sekoittaa oikeastaan mitä ikinä siihen keksikään sekoittaa, mutta parhaiten tämä sopii siis juurikin jauhemaisten pigmenttien kanssa. Tällä nestemäinen, tai oikeastaan geelimäisen rajausvärin voi kokkailla vaikkapa sinisestä, vihreästä tai kultaisesta pigmentistä. Rajausvärin paksuutta voi säädellä siihen sekoitettavan jauheen määrällä.

nyx multitasker mixing medium 3.jpg

nyx multitasker mixing medium 4.jpg

Kokeilin tätä heti NYX Pigments -jauheisiin ja sävyihin Vermouth ja Egotastic. Vihreää Vermouthia oli testattava heti myös silmämeikissä ja siitä saattekin tutorialin ensi viikolla. Itse yllätyin geeliin tehdyn rajauksen kestävyydestä, sillä se ei liikahtanut koko päivän aikana milliäkään. Tässä siis enemmän kuin käyttökelpoinen tuote viikonlopun festarimeikkien tekoon!

NYX Multitasker Mixing Medium löytyy mm. Sokoksilta ja hintaa on noin 10 euroa. Pigmentit taas kustantavat noin 7 egeä. Ei muuta kuin mielikuvitusta kehiin ja Ruisrockiin! 😉

nyx multitasker mixing medium 2.jpg

Seuraa: Bloglovin’ + Blogit.fi + Instagram

Kommentit (2)
  1. Kiitti vinkistä :)! Just tällaista tuotetta olen etsinytkin.

  2. Santtuulikki
    7.7.2017, 06:30

    Hyvä vinkki, kiitos 🙂 Mitä tuotetta käytät jauhemaisten luomivärien levityksessä/kiinnityksessä? Mulla on esim. pari Urban Decayn metallinhohtoista pigmentyiä/luomiväriä, jotka jääneet käyttämättä. Toimisko tämä niiden kanssa vai esim. meikinkiinnityssuihke paremmin? Muuten kun on niin pölisevää ja suttaista hommaa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *