Tehokas keino peittää näpyt

NUDE

Olenkin muutamaan otteeseen maininnut, että ihoni kunto ei todellakaan ole tällä hetkellä parhaimmillaan. E-pilleritauon jälkeen naama taantui lähes teinivuosien aikaiseen tilaansa ja olen aloittanut taistelun aikuisiän aknea vastaan.

Testailen juuri erilaisia näpynpoistajia ja puhdistusaineita ja kerron teille myöhemmin, onko mistään niistä ollut mitään apua. Sillä välin tutustutaankin meikkauksen peruskikkaan eli neutralointiin.

Värien neutralointi on tehokas keino häivyttää ei-toivottuja värieroja. Tarvitset vain vähän tietämystä vastaväreistä. Esimerkiksi tummille (sinertäville) silmänalusille toimii parhaiten oranssiin ja persikkaan taittavat sävyt ja punaiset näpyt ja aknearvet katoavat vihreän värin avulla. Tällä tavoin tehtynä näppyjen päälle ei tarvitse levittää viittä kerrosta peite- ja meikkivoidetta, jolloin lopputuloksesta voi tulla pakkelimainen, vaan riittää, kun käytät hieman neutralisoijaa ja kerroksen meikkivoidetta.

Näin neutraloit ja peität näpyt tehokkaasti:

1. Neutraloiva peiteaine tulisi aina levittää suoraan puhtaalle iholle. Töpöttele vihreä peiteaine näppyjen päälle puhtaalla siveltimellä.
2. Häivyttele väri iholle puhtailla sormilla tai meikkisienellä.
3. Levitä päälle meikkivoide. Sekoitin tässä meikissä Rimmel Lasting Finish 25Hr Nude -meikkivoiteeseen tipan MAC Pro Longwear Concealeria.

Käytin tässä tutorialissa KICKSin peiteainetrioa, jossa on liila, vihreä ja kellertävä peiteaine, mutta pigmenttiä tässä ei tunnu olevan riittävästi. En siis suoralta kädeltä suosittele tätä kellekään, mutta tilasin juuri NYXin vihreän peiteaineen, jonka testailusta kerron sitten myöhemmin lisää!

Jos kärsit aknesta ja toivoisit enemmän ohjeita sen peittämiseen, tsekkaa My Pale Skin Youtubesta. You Look Disgusting -kampanjan aloittanut rohkea mimmi on mestari aknen meikkaamisessa, joten suosittelen ehdottomasti tutustumaan.

// It's more effective to use green neutralizer to cover up blemishes than use regular concealer. Spread it over clean skin, blend it out and use foundation on top of it. This way you don't have to use so much products and your skin won't look so cakey.

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + TWITTER + BLOGIT.FI + FACEBOOK

Kommentit

Tällaiset vinkit on erittäin tervetulleita!

Kiitos näistä vinkeistä, tulee tarpeeseen! Lopetin hormonaalisen ehkäisyn alkuvuodesta, kesällä iho ei onneksi pahemmin kukkinut, mutta juuri kun elokuun häät olivat ohi, pamahti iho huonompaan kuntoon. Nyt toinen poski näyttää 15-vuotiaalta teiniltä ja näppyjä ilmestyy milloin mihinkin. 

Erika Naakka
NUDE

No mutta onneksi se räjähdys tapahtui vasta häiden jälkeen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Kyselisin sellaista, että onko sulla kokemusta meinebase-mineraalisuolasta? Monet ovat kokeneet sen auttaneen juuri finneihin jne.

Ostin tuon kyseisen tuotteet viikko sitten. Ihoni sävy on aamuisin tasaisempi, mutta finnejä on tullut vain lisää. Onko tämä merkki siitä, että iho ei tykkää vai olisiko kyseesä ihon ns. puhdistumisvaihe? Jos kyseessä voisi olla puhdistumisvaihe niin kuinka kauan sellainen yleensä kestää?

Tykkään muuten sun blogista paljon, monet hyvät vinkit oon saanut sulta, kiitos niistä! :)

liise (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä! Kasvojeni iho on aknen jälkeen vähän läikikäs, ja punaisuuden peitto meikillä on aina ollut vähän hankalaa.. Osaisitko muuten sanoa, mikä meikkipuuteri olisi hyvä ihon sävyn tasoittamiseen? :-)

Emj (Ei varmistettu)

Jos haluat akneesi avun, suosittelen kokeilemaan luonnonmukaista Bion sarjaa! Sain sillä pahan akneni aikoinaan kuriin, ja nykyään pahenemisvaiheessa palaan aina näihin. Suosittelin muistaakseni siskollesikin joskus ko sarjaa. Ja psst Baremineralsilta on tullut uusi akneihon meikkivoide, sisältää mm teepuuöljyä!

Minulla kosme vahvasti suositteli myös tuota Bion-sarjaa ja olenkin käyttänyt siitä pari putelia aknelle tarkoitettua putsaria. Valitettavasti en vain huomannut mitään parannusta tapahtuvan, joten kyllästyin ja vaihdoin sarjaa.. Mitä tuotteita käytit?

Hallahalla (Ei varmistettu)

Mulle jäi vähän samanlainen fiilis tuosta Bion-sarjasta. Mun mielestä Bion tuotteet on kalliita siihen nähden minkä kokoisissa purkeissa ovat. Lisäksi rasvat ja hoito emulsiot eivät imeytyneet ihoon millään vaan jäivät ihon päälle tahmeaksi kuoreksi. Ainut tuote mistä todella tykkäsin oli se todella rakeinen kurkkua sisältävä kuorinta geeli! En tosin käyttänyt sitä naamaan vaan käsivarsien ja olkapäiden kuorintaan, missä mulla on myös näppyjä. En ole kyseistä kuorintaa toistaiseksi käyttänyt koska pakkauskoko on jälleen todella pieni ja toimituskulut yhden tuotteen tilaamiseen massiiviset.

Luuli (Ei varmistettu)

Ootko kokeillu siskos suosimaa sinkkikuuria tai aiotko kokeilla?

Mulan (Ei varmistettu) http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/

Yhdyn edellisiin, tällaiset vinkit on aina hyödyllisiä! :) Odotan innolla tulevia postauksia koskien näpynpoistajia ja puhdistusaineista. Itsellä on muutama tuote näppyjä varten ollut kokeilussa ja tuntuneet melko turhilta tähän mennessä.

mimminn (Ei varmistettu)

yksi luottotuote näppyjen hoitoon: teepuuöljy! saa luontastuotekaupoista ja body shopistakin :)

Erika Naakka
NUDE

Mulle se ei saa aikaan mitään vaikutusta :/

Hemmuli (Ei varmistettu)

Voi olla että toimii satunnaisiin näppyihin, akneen ei ole mullakaan vaikuttanut.

Kissis (Ei varmistettu) http://kissis.purkkimafia.fi

TOI SILMÄMEIKKI. <3

Erika Naakka
NUDE

Kiiiits :) :) <3

Kaitlin (Ei varmistettu)

Susta on tullut jotenkin niin mysteerisen ja kohtalokkaan näköinen tän hiusten tummumisen myötä, haha :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Heippa!
Ajattelin kysyä, että olisiko sulla jotain ohjeita kasvjoen arpien peittämiseen? Tai linkkejä johonkin sivustoille, josta saisi vinkkejä? Itsellä tosiaan luomen poiston takia melko suurikokoinen vielä hieman punoittava arpi kasvojen alueella. Olen käyttänyt siinä vihreää peiteväriä ja meikkivoidetta, mutta lopputulos ei ole täysin paras mahdollinen..

Erika Naakka
NUDE

Voi harmi :/ Mulle tuli heti ekana mieleen Dermablend, jota käytetään usein tatuointien peittämiseen ja toimisi varmasti myös arpeen. Täällä juttua aiheesta: http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/dermablend-ja-tatuoinnin-peittaminen Kannattaa ehdottomasti ainakin testata!

jouuu (Ei varmistettu)

Moikka!
Ite tilasin pretty.fi:stä juurikin Nyxin vihreän peitevoiteen ja tykkään kyllä sen peittävyydestä punaisilla alueilla. Koostumus iholla on melko kuiva, mutta muuten keplo tuote! :)
Joten odotan innolla mielipiteitäs siitä :))

Erika Naakka
NUDE

Kiva kuulla! Joo mielipidettä tulee heti kun vain se meikäläisenkin tuote vain saapuisi! :D

Kommentoi