Tehokas keino peittää näpyt

Olenkin muutamaan otteeseen maininnut, että ihoni kunto ei todellakaan ole tällä hetkellä parhaimmillaan. E-pilleritauon jälkeen naama taantui lähes teinivuosien aikaiseen tilaansa ja olen aloittanut taistelun aikuisiän aknea vastaan.

Testailen juuri erilaisia näpynpoistajia ja puhdistusaineita ja kerron teille myöhemmin, onko mistään niistä ollut mitään apua. Sillä välin tutustutaankin meikkauksen peruskikkaan eli neutralointiin.

näppyjen peittäminen.jpg

Värien neutralointi on tehokas keino häivyttää ei-toivottuja värieroja. Tarvitset vain vähän tietämystä vastaväreistä. Esimerkiksi tummille (sinertäville) silmänalusille toimii parhaiten oranssiin ja persikkaan taittavat sävyt ja punaiset näpyt ja aknearvet katoavat vihreän värin avulla. Tällä tavoin tehtynä näppyjen päälle ei tarvitse levittää viittä kerrosta peite- ja meikkivoidetta, jolloin lopputuloksesta voi tulla pakkelimainen, vaan riittää, kun käytät hieman neutralisoijaa ja kerroksen meikkivoidetta.

Näin neutraloit ja peität näpyt tehokkaasti:

1. Neutraloiva peiteaine tulisi aina levittää suoraan puhtaalle iholle. Töpöttele vihreä peiteaine näppyjen päälle puhtaalla siveltimellä.
2. Häivyttele väri iholle puhtailla sormilla tai meikkisienellä.
3. Levitä päälle meikkivoide. Sekoitin tässä meikissä Rimmel Lasting Finish 25Hr Nude -meikkivoiteeseen tipan MAC Pro Longwear Concealeria.

näppyjen peittäminen 2.jpg

Käytin tässä tutorialissa KICKSin peiteainetrioa, jossa on liila, vihreä ja kellertävä peiteaine, mutta pigmenttiä tässä ei tunnu olevan riittävästi. En siis suoralta kädeltä suosittele tätä kellekään, mutta tilasin juuri NYXin vihreän peiteaineen, jonka testailusta kerron sitten myöhemmin lisää!

Jos kärsit aknesta ja toivoisit enemmän ohjeita sen peittämiseen, tsekkaa My Pale Skin Youtubesta. You Look Disgusting -kampanjan aloittanut rohkea mimmi on mestari aknen meikkaamisessa, joten suosittelen ehdottomasti tutustumaan.

// It’s more effective to use green neutralizer to cover up blemishes than use regular concealer. Spread it over clean skin, blend it out and use foundation on top of it. This way you don’t have to use so much products and your skin won’t look so cakey.

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN’ + TWITTER + BLOGIT.FI + FACEBOOK

Kommentit (20)
  1. Tällaiset vinkit on erittäin tervetulleita!

  2. Kiitos näistä vinkeistä, tulee tarpeeseen! Lopetin hormonaalisen ehkäisyn alkuvuodesta, kesällä iho ei onneksi pahemmin kukkinut, mutta juuri kun elokuun häät olivat ohi, pamahti iho huonompaan kuntoon. Nyt toinen poski näyttää 15-vuotiaalta teiniltä ja näppyjä ilmestyy milloin mihinkin. 

    1. No mutta onneksi se räjähdys tapahtui vasta häiden jälkeen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *