Tehokas tummien silmänalusten peittäjä – Avon Mark Full Cover

Mainitsinkin arkimeikkivideossani, että ikisuosikkini Make Up Storen Cover All Blue on saanut haastajan ja erittäin hyvän sellaisen. Sain jokin aika sitten testiin Avon Mark Full Cover Cream Concealer -peiteaineen, enkä vähään aikaan ole ollut näin positiivisesti yllättynyt! 

Kuten olen kertonut, silmänaluseni ovat todella tummat (kuten alla olevasta kuvasta näkyy). Tarvitsen todella pigmenttistä ja vahamaista peiteainetta ja yleensä joudun kerrostamaan jopa kahta tai kolmea eri meikkiä, että saan tummuuden ja verisuonet kokonaan piiloon.

avon mark full cover 1.jpg

avon mark full cover 2.jpg

Pakko siis myöntää, etten nyt odottanut ihan liikoja tältä Avonin tuotteelta, sillä mikään peiteaine ei ole vuosikausiin ollut tarpeeksi tujua kamaa meikäläiselle. Make Up Storenkin peiteaine on uudistunut, enkä ole uskaltanut edes ajatella, onko uusi versio yhtä hyvää kuin vanha. Mutta hyvänen aika tämä Avon vei minulta ihan jalat alta!

Avon Mark Full Cover Cream Concealer tuntuu sormiin todella ohuelta ja levittyy todella helposti, kun jokin ohut silmänympärysvoide. Olen tottunut kunnon tatinaan, joten siksikin olin tämän kepeältä tuntuvan peiteaineen peittokyvystä yllättynyt. Full Cover levittyy siis helposti ja kerrostuukin hyvin (vaikka kerrostamistakaa ei juuri tarvitse harrastaa).

avon mark full cover concealer.jpg

Sain testiin sävyn Medium, joka on tottumuksiini verrattuna aikas tumma. Olen tottunut käyttämään muuta ihoa vähän vaaleampia peiteaineita, jotta olen samalla saanut silmänalusihoa kirkastettua ja muka saanut vähän freshimmän fiiliksen kasvoille. Tämä on kuitenkin johtanut siihen, että vaaleampaa peiteainetta ei ole juurikaan voinut kerrostaa, ettei iho ole silmien alla mennyt jo luonnottoman vaaleaksi.

Tätä Full Coverin tummempaa sävyä olenkin voinut vedellä silmien alle parikin kerrosta ilman, että olen saanut aikaan ”käänteistä pandaa”. Tässä siis vinkki muille tummista silmänaluista kärsiville; käytä muun ihon sävyistä peiteainetta, jota voit huoletta kerrostaa ja hoida kirkastaminen tarvittaessa vasta peiteaineen päälle.

avon mark full cover cream concealer.jpg

Tällä Avonin peittari jää iholle yksinään todella öljyisenoloiseksi ja se kerääntyy aika nopeasti juonteisiin ilman kunnon puuterointia. Kannattaa siis puuteroida peitetty alue heti kunnolla, jolloin meikistä tulee koko päivän kestävä. Summa summarum, suosittelen tätä lämpimästi, eihän hintakaan ole Avonin sivuilla nyt kuin vaivaiset 5,90 e (norm. 12 e).

Bloglovin’ + Facebook + Blogit.fi

Kommentit (10)
 1. Selvisiköhän kauneusboksi-yhteistyökamppiksenne merkeissä asiasta mitään, kun boksiin kuitenkin sisältyy tuo Mark full cover cream concealer? Edelleenkään ei näytä olevan kyseistä tuotetta myytävänä Avonin sivuilla.

 2. Silmänaluset mustana
  20.10.2017, 13:16

  Vaikuttaa niin hyvältä!

  Olenko sokea vai myöhässä, kun en millään löydä tätä himoitsemaani tuotetta Avonin sivuilta? Vinkkejä tämän hankkimiseen otetaan vastaan!

  1. Voi ei!! En mäkään löydä ja just vinkkasin siitä uudessa postauksessakin 🙁 Pitää nyt ottaa tästä heti selvää.

   1. Samaa itsekin mietin, ei löytynyt Avonin sivuilta vaikka miten kovasti etsin. Ei kai vaan ole poistunut myynnistä kokonaan? 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *