Tehokkain kasvokuorintaväline

Moni käyttää paljonkin rahaa ja vaivaa sen täydellisen kuorinta-aineen metsästykseen. On toki niitä herkkäihoisia, joille ei sovi muut, kuin hellävaraiset entsyymikuorinnat, mutta meikäläinen kuuluu siihen sakkiin, joka voi hinkata kasvojaan vaikka millä ilman ihon ärsyyntymistä.

Olenkin aina tykännyt enemmän niistä mekaanisista kuorinnoista entsyymikuorintojen sijaan. Haluan, että kuorinta-aineessani on kunnolla rakeita, joilla kuolleet ihosolut irtoavat hetkessä ja iho jää superkuulaaksi. Mutta yhden asian olen huomannut: mikään kuorinta-aine ei ole yhtä tehokas kuin kuorintaan tarkoitettu musliinipuuvillaliina.

pai-face-cloth-z.jpg

Siksi halusinkin vielä tässä ennen joulua vinkata teille omasta suosikistani, Pai Muslin Cloth -musliinipuuvillaliinasta, jonka olen joskus ajat sitten blogin kautta. Ja koska käyttökertoja on kertynyt jo aikalailla, on liina myös sen näköinen, että päädyin laittamaan postaukseen vain tuotekuvan 😀

Yleensä käytän tätä jonkun kuorinta-aineen kanssa, mutta kiireessä tai reissussa kelpaa pelkkä Sebamedillä vaahdotus ja tällä kasvojen hierominen pyörivin liikkein. Ja erityisesti keskityn kasvojen keskiosiin, nenään, otsaan ja leukaan. Toimii! Kivijalkakauppojen liinoista minulla ei ole tietoa, mutta ainakin näitä Pain liinoja löydät Jolien nettikaupasta ja yksi liina maksaa 4 euroa.

Ja tämän pikavinkin myötä toivotan teille kaikille rakkaille lukijoilleni ihanaa ja rauhallista joulua <3 Palataan heti alkuviikosta rescue-koirajuttujen kanssa. Pysy siis mukana:

Blogit.fi + Instagram + Facebook

Kommentit (4)
  1. Olen siirtynyt öljypuhdistukseen noin vuosi sitten. Otan öljyn pois naamasta juurikin musliiniliinaa käyttäen. Olen ostanus yhden liinan, enkä toista osta, sillä sillä hinnalla saa musliinia kangaskaupasta niin paljon, että saa varmaan 10 liinaa. Siinäpä on vaihtovaraa pesujen ajaksi.

    1. Joo öljyn kanssa olen mäkin tätä ajatellut testata 🙂 Ja hyvä idis hei toi kangaskaupasta ostaminen! 😀 Miksi en itse oo tajunnut!

  2. Ostin oman liinan The Body Shopista, hinta taisi olla 4€. Nykyään otan AINA liinan mukaan matkoille. Rakeelliset kuorinnat ärsyttää mun ihoa, mutta liina ei. Madaran PEEL naamio ja sen poisto liinalla on ihan paras yhdistelmä!

    1. Uuh kuulostaa hyvältä kombolta! Täytyy testata 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *