Testissä kiiltoa antava Niophlex

Käväisin muutama viikko sitten Helsingin Kampissa sijaitsevassa IdHairin kampaamossa testaamassa heidän uutta Niophlex-hoitoaan. Se on kolmivaiheinen hoitorituaali, joka suojaa hiuksia kampaamon kemiallisten käsittelyjen aikana ja hoitaa niitä välittömästi käsittelyjen jälkeen. Kyseessä ei siis ole hiusväri, vaan vain väriin sekoitettava vaurioita ehkäisevä aine.

niophlex 2.jpg

Hoito voidaan tehdä yksinään tai se voidaan sisällyttää esimerkiksi hiusten värjäykseen tai vaalennukseen. Hoitoon kuuluu kolme vaihetta ja niitä varten tuoteperheeseen kuuluu myös kolme eri tuotetta. Ensimmäinen Niophlex Bonder sekoitetaan mukaan kemiallisen käsittelyyn. Se suojaa ja vahvistaa hiusten sisäistä rakennetta ja parantaa kimmoisuutta. Toinen, Niophlex Enhancer, ravitsee, vahvistaa ja kosteuttaa hiusta. Se levitetään hiuksiin pesupaikalla ja annetaan vaikuttaa noin viisi minuuttia. Kolmas tuote on Niophlex Maintainer, jonka asiakas ottaa kampaajalta kotiin ja joka toimii ylläpitohoitona. Tuotetta käytetään kahdesti viikossa tavallisen hoitoaineen tapaan.

Niophlexin avainainesosat ovat soijapavun isoflavonoidit, jotka ravitsevat hiuksia parantaen niiden yleiskuntoa, N-asetyyli-L-kynteiini, joka vahvistaa ja suojaa hiusta, fytokeramidit, jotka luovat hiuksen pintaan suojaavan kalvon sekä aminohapot, jotka kosteuttavat ja vahvistavat hiusta ja auttavat korjaamaan vaurioituneita osia.Niophlex-tuotteet.jpgMielestäni hoito sopii erityisen hyvin hiusten vaalennuksen yhteyteen. Omiinkin hiuksiini tehtiin raitoja ja yleensä juuri vaalennettu hius ei todellakaan kiillä vaan pinta voi jopa olla mattainen. Nioplhlexin kera vaalennetut hiukseni kuitenkin suorastaan hohtivat hoidon jälkeen ja vaikka en näin parin viikon jälkeen ole huomannut enää sen kummepaa kiiltoa, huomautti eilen ystäväni Reetta hohtavista hiuksistani! Homma siis toimii, vaikka täytyy myöntää, että itselläni oli ennen hoitoa pieniä epäilyksiä. Hiukset olivat hoidon jälkeen myös todella sileät, vaikka vaalennus tekee hiuksistani yleensä karheammat.

idHair Niophlex-käsittely kampaamossa kemiallisen käsittelyn yhteydessä: alkaen 6 e lyhyille hiuksille ja 10 e pitkille. Niophlex Maintainer maksaa 19,90 e (250 ml).

Oletteko te ehtineet kokeilla tätä hiuskäsittelyä?

Kommentit (9)
 1. Mua kiinnostaa millä tavalla tämä nyt siis eroaa olaplexistä? 🙂 näyttävät hiukset kyllä paljon kiiltävämmiltä 🙂

  1. Olaplexin ja Niophlexin päämäärä on sama, eli suojella hiusta käsittelyn aikana ja lisätä kiiltoa sen jälkeen. Ainesosat ja toimintaperiaatteet eroavat toisistaan. Siihen, kumpi sitten on parempi, en osaa ottaa kantaa, koska en ole Olaplexiä vielä päässyt testaamaan.

 2. Heippa! Tää ei kyllä liity mitenkään postauksen aiheeseen mutta alan olemaan jo pikkuhiljaa epätoivoinen asian suhteen:D… Sulla kun on paljon kokemusta eri kulmameikeistä niin ajattelin, että ehkä sulta löytyis vinkkiä (tai jopa postaus) semmoseen ongelmaan kun kulmavärit eivät matchaa luonnolliseen maantienharmaiseen hiusten väriin! Alkaa näyttää nimittäin jo semijärkyttävältä kun mulla on (luonnollisesti kasvanut) viileän sävyinen ombretukka ja siihen vielä liian lämpimän värinen kulmaväri:D.. Mikähän mahtais olla semmonen hyvä harmahtava maantiensävyinen kulmaväri:)? T. 10 eri kulmameikkiä omistava

  1. Oletko kokeillut Lumenen tai MACin kulmakyniä? Niiltä löytyy molemmilta todella kylmät sävyt, esim MACin tumma Stud. Lisäksi Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomade, joita saa KICKSeistä, on todella hyvä tuote ja niiltä löytyy myös kylmiä sävyjä. Riippuu tietenkin kuinka tumman haluat 🙂

  2. Mulla on ollu käytössä Lumenen kulmakynä sävy 2. Mulla on ollu kylmän blondit, violetit ja sinisen harmaat hiukset, eikä näytä yhtään lämpimältä. Ihan paras suomalaisen maantienharmaan kaveriksi 🙂

   1. Joo meinasinkin juuri sanoa, että Lumenen kulmakynä sävyssä… mutta sitten en muistanutkaan, mikä sävy mulla on ollut 😀 Juurikin 2 tai sitten 3.

  3. Isadoran Matte Chocolates-luomiväripaletissa on myös hyvä väri 🙂 olisko keskimmäinen nappi.

   1. Joo mä käytän myös sitä tummemman kera. Mutta yksinään pelkkä puuterimainen väri ei pysy vaan alla on hyvä olla vaikkapa kynää. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *